Evo ja cu ostati da vam pomognem s jezikom...nikad_izvini wrote:Neka dijaspora sada malo ratuje.A mi malo da hodamo po inostranstvu,učimo djecu jezicima,da završavaju škole pa da se nakon završetka belaja vratimo ko pobjednici sa pričom kako nam je bilo teškoturban wrote:Znam ja da je bilo raznih anomalija,ali to je sve u paketu sa AGRESIJOM.NEKOM rat nekom brat.Znam ja to i TO me bolilo 92,93,94,95.A onda kada je stao rat ja sam bio odbacen.Odbacen od Tuzlaka,Sarajlija,pa i u Zenici sam dozivio losa iskustva.Bila je to 96 kad su po nama iz Podrinja pljuvali i obicni gradjani,jer smo navodno donjeli ne kulturu.Ali sam to sada uspio sazvakati.vjesticanametli wrote:e vidis turbane neki su odgulili i nisu dobili niti ce ikada dobiti ono za sta su se borili. na vlasti su lopovi i narod suti. sta trebaju ? da se opet bore za kriminalcesumnajm da ce neko htjeti a kako neko vec rece kad djeca politicara stanu prva u red i vecina ce onda mozda za njima. ali i to je opet upitno
Sve u svoje vrjeme.Svi su tada imali razne socioloseke i druge teskoce.Nadati se je da cemo se jednom dozvati pameti.Ovo je opasno ponovo potencirati.Potencirati unaprjed zamisljenu sopstvenu moc oprastana sebi ako ponovo dodje do neceg starsnog po nasu zemlju.
Sevap je...