Ako smo mi zgrijesili...

Dozer

#1 Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Izjava "Ako smo mi politicari zgrijesili, EU ne treba da kaznjava narod BiH' vjerovatno treba da udje u anale gluposti, idiotluka, licemjerja, pokvarenosti, dvolicnosti i bezobrazluka.

Da li ova izjava pokazuje koliko domaci politicari zaista ne razumiju sta rade i na koji nacin su za sta odgovorni, ili pokazuje kakve lazove i pokvarenjake imamo na vlasti, ili pokazuje njihovu natprirodnu glupocu...?

Pa, gospodo idioti, EU "kaznjava" gradjane BiH upravo zato jer ste te gradjane upravo VI osudili da budu kaznjavani. Upravo svojim "nedogovaranjem" (a svi znamo da se vi i te kako dogovarate, ali ne o pozitivnim stvarima za narod, nego iskljucivo o tome kako narod sto bolje zajebat' i razjedinit'), VI ste najodgovorniji za kompletnu nesrecu koja se upravo desava u BiH!

Da VI imate imalo mozga, odavno biste od ove drzave napravili raj. Ovako...raj ste napravili samo sebi, a ostale - ko @ebe. VAMA gradjani sluze samo i jedino za glasanje i placanje poreza, a VI gradjanima ne vracate i ne pruzate NISTA.
Sve za sta ste sposobni jeste kradja, kriminal, pljacka, laz i prevara.

Samo se pitam....da li ce se ovaj BH narod ikada opametiti....
sema911s

#2 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by sema911s »

nikada a sumnjam da ni tada
Dozer

#3 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Izgleda...
Jucer na Lagumdzijinom FB on napisa, parafraziram: "Ako mogu kome pomoci, a da se ne slikam". Ide onda komentar - "E, @ebo je majku onaj kome si ti pomog'o".
Naravno, komentar je izbrisan :)

Dajte ovdje sve njihove izjave, redom, cisto da vidimo kako se opravdavaju za sve ...
GAU8

#4 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by GAU8 »

Ljudi su glupi. Narod je glup. Naš narod je uz to i dodatno zaglupljen podjelama po toj prokletoj vjerskoj osnovi.
Dozer

#5 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Da, ali opet covjek u Doboju kaze - Da nam nije bilo Federacije i ljudi iz Tesnja, mi bismo pocrkali od zedji....
GAU8

#6 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by GAU8 »

Dozer wrote:Da, ali opet covjek u Doboju kaze - Da nam nije bilo Federacije i ljudi iz Tesnja, mi bismo pocrkali od zedji....
Pa svako malo sijevne pokoja iskrica razuma... ali iskra ko iskra - brzo se ugasi.
Altsa

#7 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Altsa »

Dozer wrote:Da, ali opet covjek u Doboju kaze - Da nam nije bilo Federacije i ljudi iz Tesnja, mi bismo pocrkali od zedji....
a onda ovi iz rs-a ne prihvate dan zalosti na nivou cijele BiH...obicni ljudi i nisu mozda losi al i hebu pokvareni politicari koje oni sami biraju
Dozer

#8 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Da, nazalost... imamo svi svoje "cuvare poretka" u vidu hodza, popova i politicara...
BHCluster

#9 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

"Svi oni krive vlast za to što pada kiša, što nema načina odbrane koja je mogla da prihvati ovoliku količinu vode. A sve što je učinjeno, učinjeno je zahvaljujući snažnoj i brzoj reakciji vlasti", rekao je Dodik u Vladi Srbije.
GAU8

#10 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by GAU8 »

Ako s druge strane gledamo na stranke kao na kriminalne, mafijaške organizacije, stanje koje imamo je sasvim razumljivo.
Onda imamo posrijedi rat mafijaških klanova, a ne "naroda" kako bi nas vođe stranaka, pardon mafijaških organizacija voljeli ubijediti.

Njima je država biznis. mi smo izvor prihoda, pijuni, sitni "vojnici", kako se već ko nađe u tom poretku.
Ako nisi član nijedne organizacije, nemaš "zaštitu", nemaš gotovo nikakve šanse u životu.
Altsa

#11 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Altsa »

BHCluster wrote:"Svi oni krive vlast za to što pada kiša, što nema načina odbrane koja je mogla da prihvati ovoliku količinu vode. A sve što je učinjeno, učinjeno je zahvaljujući snažnoj i brzoj reakciji vlasti", rekao je Dodik u Vladi Srbije.
i onda ode i minira nasip kako bi spasio voljeni Sabac
GAU8

#12 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by GAU8 »

BHCluster wrote:"Svi oni krive vlast za to što pada kiša, što nema načina odbrane koja je mogla da prihvati ovoliku količinu vode. A sve što je učinjeno, učinjeno je zahvaljujući snažnoj i brzoj reakciji vlasti", rekao je Dodik u Vladi Srbije.
Problem je baš "reakcija" Razumijem donekle "iznenađenje" situacijom u Sarajevskom polju. Ali Zenica, Maglaj, Doboj, Bijeljina Orašje.
Kakva uboga reakcija, pa imali su DANE na raspolaganju, ZNALI su šta ih čeka. I skoro da nisu ništa uradili, već su čekali da voda krene iznad koljena a onda je usljedila REAKCIJA.

Ljudi su se SAMI organizovali i spašavali. Pitajmo se onda koji će nam qrac vlast uopšte...
Dozer

#13 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Dodik d.j.l. je posebna prica... Mislim, covjek u sred svog haosa ima vremena da ode i do BG i tamo, pored price o katastrofi, odrzi i supljak o Daytonu... :run:
stakasa

#14 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by stakasa »

Dozer wrote:Izjava "Ako smo mi politicari zgrijesili, EU ne treba da kaznjava narod BiH' vjerovatno treba da udje u anale gluposti, idiotluka, licemjerja, pokvarenosti, dvolicnosti i bezobrazluka.

Da li ova izjava pokazuje koliko domaci politicari zaista ne razumiju sta rade i na koji nacin su za sta odgovorni, ili pokazuje kakve lazove i pokvarenjake imamo na vlasti, ili pokazuje njihovu natprirodnu glupocu...?

Pa, gospodo idioti, EU "kaznjava" gradjane BiH upravo zato jer ste te gradjane upravo VI osudili da budu kaznjavani. Upravo svojim "nedogovaranjem" (a svi znamo da se vi i te kako dogovarate, ali ne o pozitivnim stvarima za narod, nego iskljucivo o tome kako narod sto bolje zajebat' i razjedinit'), VI ste najodgovorniji za kompletnu nesrecu koja se upravo desava u BiH!

Da VI imate imalo mozga, odavno biste od ove drzave napravili raj. Ovako...raj ste napravili samo sebi, a ostale - ko @ebe. VAMA gradjani sluze samo i jedino za glasanje i placanje poreza, a VI gradjanima ne vracate i ne pruzate NISTA.
Sve za sta ste sposobni jeste kradja, kriminal, pljacka, laz i prevara.

Samo se pitam....da li ce se ovaj BH narod ikada opametiti....
Isto je ovako Aliji bio kriv magazin Dani 96-e jer su istine o zloupotrebama smanjivale donacije. Pa 2014-e izade clanak o Saji bez da se iko po guzici pocese. Nema izborne kazne i gotovo. Sta god da se uradi nastavlja se po starom
Dozer

#15 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Recept je isti godinama - napravi sranje, a onda okrivi sve druge. Ako se ne mogu optuziti medjusobno na etno-vjerskoj osnovi, onda udare po EU, MZ, Novinarima, NVO, itd. Pateticno je postalo...
BHCluster

#16 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

Ako nista nisu mogli da ucine da bih se zaustavila poplava, zasto se nisu onda pripremiri za posljedice, jer njihovo znanje je ravno nuli. Ali stoka ce opet glasati za iste.
stakasa

#17 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by stakasa »

Dozer wrote:Izgleda...
Jucer na Lagumdzijinom FB on napisa, parafraziram: "Ako mogu kome pomoci, a da se ne slikam". Ide onda komentar - "E, @ebo je majku onaj kome si ti pomog'o".
Naravno, komentar je izbrisan :)

Dajte ovdje sve njihove izjave, redom, cisto da vidimo kako se opravdavaju za sve ...
Dobra ideja. Sve na jedno mjesto i onda aktuelizirat na jesen
Dozer

#18 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Pa da, sve ovdje, isjecke, linkove, klipove, pa cemo napast kasnije.
BHCluster

#19 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

Dozer

#20 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Ovo je bio vrh budalastine... tjeranje tjelohranitelja k'o da je ker, a onda obracanje novinarki...
BHCluster

#21 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

BHCluster

#22 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

GAU8

#23 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by GAU8 »

BHCluster, može li malo i SDA bisera.... providan si mnogo
Dozer

#24 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by Dozer »

Naravno, pustite se samo onih nekih tamo. Sve treba da ide.
BHCluster

#25 Re: Ako smo mi zgrijesili...

Post by BHCluster »

GAU8 wrote:BHCluster, može li malo i SDA bisera.... providan si mnogo
Daj ba odjebi imas opciju da pogledas moje objavljne postove pa vidi prije nego sto otvoris svoju stranacku labrnju.
Post Reply