Ako se ne uhapse Karadzic i Mladic?

Herc

Post by Herc »

Nikada ih nece uhvatiti.Ova regija ce vjecno biti nestabilna jer nikada pomirenja biti nece.Moje pesimisticno razmisljanje,ali mislim da je realno.
rashid

Post by rashid »

E kad se uhvate ja cu se drugi put sunatit. :)
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Al' sad na cirkular, pošto si malo stariji :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Kad ih HTJEDNU uhvatiti mozda ih i uhvate...

A s obzirom da nece...
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

I sta kad ih uhapse? sta ce bit onda?
dal ce to vratitn zivot hiljdama ubijenih, dal cemo bolje zivjet?
hocel im muda osjec? hocel ih gulit nako nazivo pa solit da vise pate?
sta ce bit kad ih uhvate? :? :shock:
sletice marsovci u BiH?
piramida ce sama od sebe nizic ispod Visocice?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Bosanac sa dna kace wrote:I sta kad ih uhapse? sta ce bit onda?
sletice marsovci u BiH?
Bice nam svima bolje i ljepse i sta ti ja znam... Al' ce tek onda biti materijala za predizborne kampanje za narednih 20 godina :oops:
Bosanac sa dna kace

_BosanaC wrote:
sletice marsovci u BiH?
Bice nam svima bolje i ljepse i sta ti ja znam... Al' ce tek onda biti materijala za predizborne kampanje za narednih 20 godina :oops:
A hocemol jest zlatnim kasikama? :roll:
Hocel vaskrsnut onih 18.000 Prijedorcana, onda onih 8.000 Srebrenicana?
Hocel se smanjit broj nezaposlenih?
Hocel se Nuri iz Srebrenice vratit 12 gosnji sin sto su ga oteli Mladicevi cetnici?
Hocel...hocel.....????
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote:
_BosanaC wrote:
sletice marsovci u BiH?
Hocel se Nuri iz Srebrenice vratit 12 gosnji sin sto su ga oteli Mladicevi cetnici?
Hocel...hocel.....????
nece.
ali nece te ni izjedat nepravda i pomisao je zlocin ostao nekaznjen.
a to ljude boli. toliki zlocini i nikom nista. pa ako se ne mogu vratiti kazaljke vremena i ako su se zlocini vec desili, makar da vidimo neke pravde. pravda nije o tome da se vrati na ono kako je prije bilo -- jer je to nemoguce, kao sto je nemoguce ozivjeti 12-godisnje dijete koje je ubijeno. pravda je da onaj ko je kriv -- negdje, nekako -- bude kaznjen za to zlodjelo. nece to nuri nista olaksati, ali makar nece imati dodatne uvrede i ponizenja -- da zna da se koljaci slobodno setkaju.
Bosanac sa dna kace

danas wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:quote]
Hocel...hocel.....????
nece.
ali nece te ni izjedat nepravda i pomisao je zlocin ostao nekaznjen.
a to ljude boli. toliki zlocini i nikom nista. pa ako se ne mogu vratiti kazaljke vremena i ako su se zlocini vec desili, makar da vidimo neke pravde. pravda nije o tome da se vrati na ono kako je prije bilo -- jer je to nemoguce, kao sto je nemoguce ozivjeti 12-godisnje dijete koje je ubijeno. pravda je da onaj ko je kriv -- negdje, nekako -- bude kaznjen za to zlodjelo. nece to nuri nista olaksati, ali makar nece imati dodatne uvrede i ponizenja -- da zna da se koljaci slobodno setkaju.
@tetka slazem ja se sa tobom, to sam ja i mislio, al gledaj Nura svog sina jos nije pronasal, i izgubila je svaku nadu da ce ga ikad pronac, do skora je zivjela u nekoj b vlaz noj baraci u okolini Banovica, vratila se u Lolice, ope u nekakvu supu....
A ova krmad ako ih ikad pofataju, njih, njih ce tamo u nakav Hag da smjeste, oni ce imat internet, moce igrat saha, njima prdekana nece prokisnjavat, imace svaki dan corbu, pojest i popit sto pozele...a mi cemo pjevat kako je to pravda! :x :x :x
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote:A ova krmad ako ih ikad pofataju, njih, njih ce tamo u nakav Hag da smjeste, oni ce imat internet, moce igrat saha, njima prdekana nece prokisnjavat, imace svaki dan corbu, pojest i popit sto pozele...a mi cemo pjevat kako je to pravda! :x :x :x
to je drugo...
ti pitas sta ce se desiti ako ih uhvate i osude.
a sasvim je drugo pitanje hoce li ta kazna biti adekvatna. a nesto sasvim trece je sta je gore -- da ih ne uhvate i nikada ne osude, ili da ih osude i onda da sluze kaznu u ekvivalentu hotela sa pet zvjezdica... :roll: :roll: :roll:
hik-meta

Post by hik-meta »

mislim da ce mladic brzo otegnut papke ako vec nije, jer je bio nezdravo rumen u licu i debeo ko svinja jos prije 11 godina, a ova decenija skrivanja ga je jos i psiholoski opteretila, pa vjerujem da je pred infarktom, ako vec koji i nije imao.
sto se tice nagrade zanima me samo ko isplacuje tih 5 miliona, u.n., vlada u.s.a., green peace???
danas

Post by danas »

hik-meta wrote:mislim da ce mladic brzo otegnut papke ako vec nije, jer je bio nezdravo rumen u licu i debeo ko svinja jos prije 11 godina, a ova decenija skrivanja ga je jos i psiholoski opteretila, pa vjerujem da je pred infarktom, ako vec koji i nije imao.
sto se tice nagrade zanima me samo ko isplacuje tih 5 miliona, u.n., vlada u.s.a., green peace???
USA vlada, mislim DOD ili DOJ...
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Ti ljudi ce izgleda krepati prije nego ih pohapse. Pa vec je proslo 11 godina, cisto sumnjam da ce stoka izdurati jos dugo. A kad umru....onda ce cetnici tek poceti pisati legende o njima. :x
Mr_M

Post by Mr_M »

Onda ce se na forumu raspravlati o drugoj temi.
DDR400

#40 Re: Ako se ne uhapse Karadzic i Mladic?

Post by DDR400 »

komeba wrote:Proslo je vise od 10 godina a dvojici najvecih ratnih zlocinaca se nije sudilo.Svakim danom sve je manje nade da ce im se uopste suditi.Koji je scenario ako ne budu uhapseni tj. da kraj svog zivota docekaju u bjekstvu?
Moje misljenje je da nikad nece biti mira na Balkanu ako se ne bude sudilo Karadzicu i Mladicu.
Biće mira nekad. Ovaj put je propala šansa da se napravi traktorijada po uzoru na onu u Hrvatskoj. Trebalo ih je prećerati preko Drinke naše pa nek tamo Dodik maše referendumima i ostala stoka majicama Karadžića i kukastim krstovima, ku klux klan kapuljačama i usranih gača. Ja bih s njima fino ali oni neće. Zato samo preko rijeke treba razgovarati s njima.
Post Reply