Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BIJEDNO! Tako je veceras izgledala vjecna. Osjecam se kao da je nestao dio Sarajeva. Bar veceras. Nikad nisam sanjao da cu dozivjeti da je vidim ugasenu.
Ev slika nije neka kvaliteta slikao sam mobitelom...
ParaDoX_HZ wrote:BIJEDNO! Tako je veceras izgledala vjecna. Osjecam se kao da je nestao dio Sarajeva. Bar veceras. Nikad nisam sanjao da cu dozivjeti da je vidim ugasenu.
Evo mene licno zaboli k**** sto ne gori.Bash mi je "vjecna" vatra.Ne prozivam nikoga,ali tema je presmjesna.
Ja sam vidio vatru barem 20 puta da ne gori.Ko to nesto novo?
Last edited by roki on 01/03/2008 23:30, edited 1 time in total.
ParaDoX_HZ wrote:BIJEDNO! Tako je veceras izgledala vjecna. Osjecam se kao da je nestao dio Sarajeva. Bar veceras. Nikad nisam sanjao da cu dozivjeti da je vidim ugasenu.
ja sam je vidio barem 20 puta ugasenu.sta je problem.Hocemo li plakati?
ne odnosi se nikakoga,ali kako vise ne ovuglate na ovakve i slicne pojave.I samo znate gdje zivimo i ko nam je na vlasti.
sreca pa nismo svi ovuglali kao i ti,kako bi nam tek onda bilo!!!
Ne trebamo ovuglati ali briga da li vjecna vatra gori ili ne,je presmjesna.Hebat je,ko neki simbol Sarajeva?Kojeg sarajeva?Sarajevo nije ni S od Sarajeva koje je nakad bilo
roki wrote:Ne trebamo ovuglati ali briga da li vjecna vatra gori ili ne,je presmjesna.Hebat je,ko neki simbol Sarajeva?Kojeg sarajeva?Sarajevo nije ni S od Sarajeva koje je nakad bilo
Šta treba da nam bude simbol,možda da stavimo kip Brus Lia,nemojte se preseravati.Naravno, ništa nije kao što je nekad bilo,ni ti nisi isti kao što si bio juče,ali ipak u SARAJEVU ima mnogo onih koji ga vole i za koje će vječno biti najljepši grad na svijetu!
Ja se stvarno ne zelim svadati.Ali fakat,vjecna vatra za mog zivota,a roden sam u sarajevu i pune 22 godine nisam nikad otisao iz njega,nije gorila puno puta,pa barem jedno 50-tak za mog zivota.Mozda sto sad ne gori za 1. mart vas je pogodilo,ali stvar moze biti tehnicke prirode.Eto toliko od mene
vidim dq "prave" sarajlije prvi put vide da vjecna ne gori
Vidio sam i ja stotinu puta da ne gori ali komentari tipa:
-Evo mene licno zaboli k**** sto ne gori.Bash mi je "vjecna" vatra. ili
-Hebat je,ko neki simbol Sarajeva?
mogu biti samo odlika papaka!
roki wrote:Ne trebamo ovuglati ali briga da li vjecna vatra gori ili ne,je presmjesna.Hebat je,ko neki simbol Sarajeva?Kojeg sarajeva?Sarajevo nije ni S od Sarajeva koje je nakad bilo
jutros je neki pajdaš pravio probleme oko vječne vatre
pjevao je pjesme (oj ivane pobratime mio , ne bi sjala ovako jako...)
oko vječne bacao neko smeće i filozoforao