Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maminjo wrote:Zato mislim (a ponešto i znam jer sam u medijima radio 15 godina) da i ova priča iz NN nije cjelovita - nešto tu fali.
Kako god. Da zena ima novac...nebi ziv'la u'shupi. FALI dom. FALI tata. FALI novac. Shupa se moze dograditi. Hrana se moze kup'ti novcem...ALI PRAVI TATA se ne moze ni od gline izvajati, nit'na Cazinskom sajmu kup'ti. PRAVI....ili jeste...ili nije.
Maminjo wrote:
Zato mislim (a ponešto i znam jer sam u medijima radio 15 godina) da i ova priča iz NN nije cjelovita - nešto tu fali.
Fali joj zdravlje jer bolesna ne moze ni prositi! Pored toga djeca premalena. Fali joj sve a bome i tebi fali puno etike i profesionalizma.Koji klinac kopas po ranama? Prospi pare umjesto pamet.
Maminjo wrote:Zato mislim (a ponešto i znam jer sam u medijima radio 15 godina) da i ova priča iz NN nije cjelovita - nešto tu fali.
Fali joj zdravlje jer bolesna ne moze ni prositi! Pored toga djeca premalena. Fali joj sve a bome i tebi fali puno etike i profesionalizma.Koji klinac kopas po ranama? Prospi pare umjesto pamet.
"Onaj ko je vidio bijedu muskarca... nije vidio nista, jer treba vidjeti bijedu zene. Ko je vidio bijedu zene... nije vidio nista, jer treba vidjeti bijedu djeteta."___(Victor Hugo)
sadake wrote:Postovani,
Evo saljemo vam link sa izvjestajem o dodjeli humanitarne pomoci za
Rubiju Sovic iz okoline Cazina.
O ovoj humanitarnoj akciji ste svojevremeno pisali, pa mislim da je u
redu da vam posaljem ovaj izvjestaj. http://www.sadake.com/html/izvjestaj_rubija_sovic.html
Dino
Hvala Dino. Ovo moze da podstakne za nove doprinose.