Hrulj wrote:Sada sam slobodan covjek, ne zavisim od partije niti mi clanstvo u njoj uvjetuje zivot. Ako hocu mogu pokrenuti posao, ako necu ne moram. Ako hocu da radim radim ako necu ne moram, to sto cu skapat je moja stvar

ma sigurno ćeš uspjeti sad ako nisi član vladajuće partije danas....
Hrulj wrote:Ako cemo fino o ugnjetavanju, reci mi za jednog Bosnjaka islamske vjeroispovjesti koji je klanjao i obavljao vjerske duznosti a da je bio direktor javnog preduzeca za 50 godina komunizma
Reci za bilo kojeg pravoslavca ili katolika koji je slavio slavu ili išao na mise da je bio direktor istog?
Hrulj wrote:Hoces reci da u komunizmu nema kriminala i nasilnika? Ili hoces da kazes da je nekome ustavom zagarantovano pravo da me isuta?
Ako je vrhunac kriminala nekoliko šaketanja pijanaca i par razbijenih trafika od strane istih za godinu dana, u kom niko ne strada od prolaznika..tačno
Hrulj wrote:Makar necu na goli otok. Voljeo bi vidjeti kako bi vas vasi komunisti pobili onda kad ste se iskupili ispred parlamenta. Milicija i tenkovi...
Sad po Evropi ne šalju specijalce na demonstrante jok, me gdje bi

u onoj državi se narod nije skupljao pred parlamentom da traži svoja osnovna ljudska prava, ko je tražio pogače preko hljeba dobio je zna se