Obzirom da na naslovnoj sa-xa nema
Ako je Chicolina nevina, onda je i Zeljo drzava!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Duh sa sjekirom
#1 Ako je Chicolina nevina, onda je i Zeljo drzava!
Obzirom da na naslovnoj sa-xa nema
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Ako je Chicolina nevina, onda je i Zeljo drzava!
Duh sa sjekirom wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obzirom da na naslovnoj sa-xa nemapomena o nacasnjem "spektaklu" ?na Kosevu treba pozvati sve koji mogu da dodju u 19:30 i uvecaju osvajanje kupa F.K. Sarajevo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakve veze ima Drzava Zeljo sa Kupom zivota ti?
-
Duh sa sjekirom
Kakve veze ima Faruk Caluk sa sexom u vozu pa eno ga naslov u Azri i kakve sve to ima veze s fudbalom
ne znam samo ovo je zasigurno sarajevski sajt No.1 a nista o kupu nocas...malo cudno
ne znam samo ovo je zasigurno sarajevski sajt No.1 a nista o kupu nocas...malo cudno
-
mIRCerka
Esad Kirlic je jutros rekao da ce biti oblacno sa povremenim pljuskovima u sj.bosni a u ostatku zemlje samo oblacno i toplo...edu wrote:pa mogao bih i otici...mIRCerka wrote:eto sad znasedu wrote:a znaci u pola 8 je tekma?!
kakva je vremenska prognoza za veceras...
![]()
![]()
-
edu
ih..pa onda nema sanse da idem...mIRCerka wrote:Esad Kirlic je jutros rekao da ce biti oblacno sa povremenim pljuskovima u sj.bosni a u ostatku zemlje samo oblacno i toplo...edu wrote:pa mogao bih i otici...mIRCerka wrote: eto sad znas
kakva je vremenska prognoza za veceras...
![]()
![]()
-
mIRCerka
za divno cudo, taj cu zadrzati za sebe...tebi cu dati ovaj smedjkasti...vuce malo na bordo....smedje-crni, bas je muskiedu wrote:koja je vjerovatno mrske mi boje...mIRCerka wrote:edu, posudicu ti ja svoju AMBRELU
-
mIRCerka
ne raste se tako .... tako se dobija upala pluca (been there-done that)...edu wrote:a mozda bi mi bolje bilo da pokisnem pa malo narastem..barem do 187...
![]()
![]()
moras da spavas, jedes, uzivas u prirodi (plavom nebu
-
mIRCerka
pa nije to velika razlika...obzirom da sam siroka oko, iznad i ispod kukova, izgledam niza nego sto jesamedu wrote:183..ma zvakao sam nego je to garant zato sto sam dijelio s bratom...
![]()
![]()
-
mIRCerka
pa do prije 3 mjeseca je bilo 64,5 i sve bilo ok...konacno se udebljam i padnem u nove probleme: nedostatak garderobe za nove debljine....edu wrote:pa to ne bi trebalo biti mnogo??
cak mi ni dres ne stoji ko nekad...<- ovo se ja vracam na temu
-
mIRCerka
em sve strumfovi, em sve komunisti SDPovci...sramota...sudnjidan wrote:Ne sekiraj se, stavice sutra... ako Siroki pobijedine znam samo ovo je zasigurno sarajevski sajt No.1 a nista o kupu nocas...malo cudno
-
sudnjidan
Kakve veze imaju komunisti i SDP sa ovim?mIRCerka wrote:em sve strumfovi, em sve komunisti SDPovci...sramota...sudnjidan wrote:Ne sekiraj se, stavice sutra... ako Siroki pobijedine znam samo ovo je zasigurno sarajevski sajt No.1 a nista o kupu nocas...malo cudno
Nije valjda Siroki klub komunjara...