Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
dlfo

#1 Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Post by dlfo »

Molim vas, ako ima neko da mi pokloni malog bijelog cukicu. Nebitan pol, a ko zeli moze da se uvjeri da imam uslove za udomljavanje, posto je to najbitnije.
Veliki pozdrav, cmok. :)

Vidimo se danas u 1 sat.
arcibalad2

#2 Re: Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Post by arcibalad2 »

dlfo wrote:Molim vas, ako ima neko da mi pokloni malog bijelog cukicu. Nebitan pol, a ko zeli moze da se uvjeri da imam uslove za udomljavanje, posto je to najbitnije.

Vidimo se danas u 1 sat.
Jesi li udomio bijelog cukicu danas ili jos trazis ? Imamo cetiri mala, prekrasna koja su prepustena sama sebi. Hranimo jih ali svakog momenta mogu da jih pokupe šinteri jer nekim ljudima smeta da jih gledaju a kamoli udome.Z za sve cetiri sam spreman platiti zbrinjavanje kod veterinara i ostale troskove oko toga. Da nemam svog koji je isto udomljen, a komsije ga ne vole uzeo bi jednog ali nazalost bojim se da cu imati problema.

A.
Baby

#3 Re: Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Post by Baby »

danas nije dosao niko ko je rekao da hoce psa :x :x :x :x :x :x :x
dlfo

#4 Re: Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Post by dlfo »

arcibalad2 wrote:
dlfo wrote:Molim vas, ako ima neko da mi pokloni malog bijelog cukicu. Nebitan pol, a ko zeli moze da se uvjeri da imam uslove za udomljavanje, posto je to najbitnije.

Vidimo se danas u 1 sat.
Jesi li udomio bijelog cukicu danas ili jos trazis ? Imamo cetiri mala, prekrasna koja su prepustena sama sebi. Hranimo jih ali svakog momenta mogu da jih pokupe šinteri jer nekim ljudima smeta da jih gledaju a kamoli udome.Z za sve cetiri sam spreman platiti zbrinjavanje kod veterinara i ostale troskove oko toga. Da nemam svog koji je isto udomljen, a komsije ga ne vole uzeo bi jednog ali nazalost bojim se da cu imati problema.

A.
Nisam udomio cuku, josh uvijek trazim... Mozes li samo ostaviti sliku jednog od tih cukica?:)
Soul_Sista

#5 Re: Ako ima neko da pokloni malog bijelog cukicu... :))

Post by Soul_Sista »

..vidis, dovoljno je da bacis pogled na ovu temu i nemoras vise traziti :arrow: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 41&t=53914

..ja bih ga sebi uzela da sam blizu, vidi samo kako je pepi i veseli :-)
Post Reply