Veliki pozdrav, cmok.
Vidimo se danas u 1 sat.
Moderator: anex
Jesi li udomio bijelog cukicu danas ili jos trazis ? Imamo cetiri mala, prekrasna koja su prepustena sama sebi. Hranimo jih ali svakog momenta mogu da jih pokupe šinteri jer nekim ljudima smeta da jih gledaju a kamoli udome.Z za sve cetiri sam spreman platiti zbrinjavanje kod veterinara i ostale troskove oko toga. Da nemam svog koji je isto udomljen, a komsije ga ne vole uzeo bi jednog ali nazalost bojim se da cu imati problema.dlfo wrote:Molim vas, ako ima neko da mi pokloni malog bijelog cukicu. Nebitan pol, a ko zeli moze da se uvjeri da imam uslove za udomljavanje, posto je to najbitnije.
Veliki pozdrav, cmok.
Vidimo se danas u 1 sat.
Nisam udomio cuku, josh uvijek trazim... Mozes li samo ostaviti sliku jednog od tih cukica?:)arcibalad2 wrote:Jesi li udomio bijelog cukicu danas ili jos trazis ? Imamo cetiri mala, prekrasna koja su prepustena sama sebi. Hranimo jih ali svakog momenta mogu da jih pokupe šinteri jer nekim ljudima smeta da jih gledaju a kamoli udome.Z za sve cetiri sam spreman platiti zbrinjavanje kod veterinara i ostale troskove oko toga. Da nemam svog koji je isto udomljen, a komsije ga ne vole uzeo bi jednog ali nazalost bojim se da cu imati problema.dlfo wrote:Molim vas, ako ima neko da mi pokloni malog bijelog cukicu. Nebitan pol, a ko zeli moze da se uvjeri da imam uslove za udomljavanje, posto je to najbitnije.
Veliki pozdrav, cmok.
Vidimo se danas u 1 sat.
A.