Da li vam pesimisticki odnos ljudi prema promjenama na bolje, smeta i da li vas obeshrabruje na vasem putu da mijenjate postojece stanje?
Ako biste znali...
-
FFK as Lucy01
#1 Ako biste znali...
Ako biste unaprijed znali da je neki vas pokusaj ili akcija osudjeni na propast (humanitarne akcije, pokret zelenih za ocuvanje okoline, human tretman prema zivotinjama, i sl.), da li biste i dalje nastavili da radite to sto radite, ili biste odustali
.
Da li vam pesimisticki odnos ljudi prema promjenama na bolje, smeta i da li vas obeshrabruje na vasem putu da mijenjate postojece stanje?
- pitt
glasao prvi
:D Da, cinim to i dalje. Sve sto radim - radim zato sto zelim i mislim da tako treba.....cak i kad su odds na suprotnoj strani. ne volim onu kud svi turci tu i mali mujo
Znam da u vecini stvari moj glas ili dijelo nece promjeniti sve ali mozda moze uciniti nesto dobro bar nekome .......a na kraju krajeva ja cu imat utjehu i nagradu da sam postupio ispravno ili ucinio dobro dijelo. 
-
PITARKA_SA
nema odustajanja,jer ako odustanem onda sam pljunula samoj sebi u lice..
- pitt
....a godine pritisleforUMASH wrote:.....pa, meni svaki dan ovakav.....i jos nisam odustao....Cak i kad znam da ono sto cinim nece generalno promijeniti svijet (mozda cak ni kap u moru), i dalje cinim sve da promijenim onoliko koliko mogu?
-
forUMASH
....suti, samo nek nisu racuni....pitt wrote:....a godine pritisleforUMASH wrote:.....pa, meni svaki dan ovakav.....i jos nisam odustao....Cak i kad znam da ono sto cinim nece generalno promijeniti svijet (mozda cak ni kap u moru), i dalje cinim sve da promijenim onoliko koliko mogu?:D
-
krkanko
#11 Re: Ako biste znali...
Naravno da bih odustao i smislio akciju koja ne bi rezultirala propascu, makar teorijom.Lucy01 wrote:Ako biste unaprijed znali da je neki vas pokusaj ili akcija osudjeni na propast
-
chudna
Da, cinim to i dalje. Sve sto radim - radim zato sto zelim i mislim da tako treba.....cak i kad su odds na suprotnoj strani. ne volim onu kud svi turci tu i mali mujo
Znam da u vecini stvari moj glas ili dijelo nece promjeniti sve ali mozda moze uciniti nesto dobro bar nekome .......a na kraju krajeva ja cu imat utjehu i nagradu da sam postupio ispravno ili ucinio dobro dijelo. 
potpisujem i cak se nekad lijepo osjecam dok vodim tu bitku za koju znam unaprijed da je izgubljena
potpisujem i cak se nekad lijepo osjecam dok vodim tu bitku za koju znam unaprijed da je izgubljena
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Kao Lav-Ovan, ne odustajem cak ni kad ostanem jedina u necemu.

Kako da odustanem kad vidim Semsu kako hrani ulichnoga psa (Kemu) u 7:45 ujutro?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 73#1098373
Ima nas puno, ali nismo dovoljno glasni!
Kako da odustanem kad vidim Semsu kako hrani ulichnoga psa (Kemu) u 7:45 ujutro?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 73#1098373
Ima nas puno, ali nismo dovoljno glasni!