Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stulic
#676 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Nije on Danijel nego Denijal.
- Edin H.
#677 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Upsstulic wrote:Nije on Danijel nego Denijal.
- stulic
#678 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Prekrsti coeka 
- Chopper_Horrace
#679 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
hehe sta "babi" milo to joj se i snilostulic wrote:Prekrsti coeka
usput, imam osjecaj da ce onaj priuceni trener-komentator Tulic, u ovoj frci najbolje proci: i da ga smjene, vratit ce se komentatorskoj funkciji...
-
windas
#680 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Edin H. wrote:Mislim da ne treba napadati ove momke, ovo su sve prakticno potencijalni U-21 igraci.windas wrote:Pravi protest treba usmjeriti prema Fudbalskom savezu BiH, a ne protiv ovih igraca koji danas igraju za BiH u Zenici.
Oni igraju pod daleko tezim uslovima nego oni koji su danas igrali humanitarnu utakmicu na Kosevu.
Zato SAVEZ NAPOLJE, a ne dirajte ove momke, treba imati respekta za njih.
-
bošnjo
#681 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
oni što su igrali sinoć za Dominkovićevu reprezentaciju & Co su izdajnici i prema njima se treba tako i ponašati.
Treba objaviti spisak sa imenima koji su sinoć istrčali na Bilino polje da raja zna ko su izdajnici ove zemlje i ko podržava mafiju.
Buriću,Pandža,Handžiću i ostala gamad naserem vam se u usta.
Treba objaviti spisak sa imenima koji su sinoć istrčali na Bilino polje da raja zna ko su izdajnici ove zemlje i ko podržava mafiju.
Buriću,Pandža,Handžiću i ostala gamad naserem vam se u usta.
- sunčan dan
#682 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Slažem se. Sve ovo je zamišljeno da se skine lopovski Savez i da se dovedu ljudi koji vole fudbal i koji će napraviti jednu respektabilnu ekipu u, nadam se, skorijoj budućnosti - pa da opet svi onako od srca navijamo i pobjeđujemo. Da budemo ponosni na svoju reprezentaciju.windas wrote:Edin H. wrote:Mislim da ne treba napadati ove momke, ovo su sve prakticno potencijalni U-21 igraci.windas wrote:Pravi protest treba usmjeriti prema Fudbalskom savezu BiH, a ne protiv ovih igraca koji danas igraju za BiH u Zenici.
Oni igraju pod daleko tezim uslovima nego oni koji su danas igrali humanitarnu utakmicu na Kosevu.
Zato SAVEZ NAPOLJE, a ne dirajte ove momke, treba imati respekta za njih.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još nešto, poruka za Zeničane - odlično se odradili bojkot. Respect !
Da rezimiram. SAVEZ NAPOLJE
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#683 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Poenta price nije samo SAVEZ NAPOLJE. Moraju se pogurati promjene statuta saveza, inace umjesto usanovica dolazi drugi ushke, i nista se postici nece.
Isto tako mora biti nekog reda i sa igracima, ne smije se doyvoljavati ucjenjivanje saveza AKO NE DATE SAD SVIMA PO 20000 NECEMO IGRATI jer onda savez umjesto 200.000 digne pola miliona kredita i ode sve u klinac.
Ako se stane samo kod promjene rukovodstva, nece se daleko stici.
Ovo je odlican pocetak.
Isto tako mora biti nekog reda i sa igracima, ne smije se doyvoljavati ucjenjivanje saveza AKO NE DATE SAD SVIMA PO 20000 NECEMO IGRATI jer onda savez umjesto 200.000 digne pola miliona kredita i ode sve u klinac.
Ovo je odlican pocetak.
- sunčan dan
#684 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
To svakako.mIRCerka wrote:Poenta price nije samo SAVEZ NAPOLJE. Moraju se pogurati promjene statuta saveza, inace umjesto usanovica dolazi drugi ushke, i nista se postici nece.
Ovo je odlican pocetak.
-
mostarac
#685 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
a statut saveza nema sansi da se uspije promjeniti jer ovi iz RS nece nikad na to pristati, ako nista radi toga da fudbal u ovoj zemlji drze sjebanim. Jedini nacin je da ih se nekako izmoli i zamoli da delegiraju clanove koji su priznati i poznati u svijetu fudbala, a koji ne moraju nuzno biti sa teritorija RS, al mislim da ce i na to oni tesko pristati.mIRCerka wrote:Poenta price nije samo SAVEZ NAPOLJE. Moraju se pogurati promjene statuta saveza, inace umjesto usanovica dolazi drugi ushke, i nista se postici nece.
Ovo je odlican pocetak.
S druge strane HZ HB komponenta isto ce tesko da se odrekne namjestanja titula po nacionalnom kljucu i svog uticaja u savezu, a u korist fudbala, al eto mozda se tu i varam, mada sumnjam.
ova bosnjacka komponenta je tu jos najzdravija ili najmanje bolesna, jer postoji odredjen pritisak navijaca, koji za razliku od ove druge dvije komponente nemaju reprezentacije rezervnih drzava za koje navijaju i iz tog razloga mislim da bi se tu moglo i predloziti neko zvucnije i normalnije ime.
Znaci realno mislim da ce ovdje bit sjasi kurta da uzjase murta. Ono sto bi mi od UEFA-e mogli traziti, ako UEFA uopste slusa navijace (a slogan je: WE CARE ABOUT FOOTBALL) je to da oni vodeci se referencama i znanjem nametnu vodstvo saveza ili da oni sami preuzmu brigu o fudbalu u ovoj zemlji u narednih 5 godina. Znam da bi tu dolazilo do istupanja pojedinih komponenti iz zajednicke lige i slicno, al ja bi im rekao, OK idite, al samo ova liga ide u evropske kupove. To bi mnogo govorilo i o njima zasto su i zbog cega bili tu. Ionako mislim da je liga najpostenija bila tek poslije rata. Al mislim da nas fudbal nece krenuti naprijed bez ozbiljnog uplitanja uefe bilo da ce oni postavit upravu saveza, bilo da ce sami preuzet upravljanje.
Al generalno sam misljenja da ih se zivo jebe za stanje fudbala u BiH i sve frustracije koje navijaci dozivljavaju.
-
elSaik
#686 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Mislim da ni Hrvati ni Srbi ne bi pravili problema ukoliko postavimo prosljavljene fudbale i nogometaše. Mislim njima je svakako bitno smo da su Srbi i Hrvati. Mislim da se niko od njih ne bi bunio da nam Ivica Osim bude predsjednik, recimo, a Nikola Nikić, Blaž Slišković, članovi IO, naprimjer.
- sunčan dan
#687 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
ova bosnjacka komponenta je tu jos najzdravija ili najmanje bolesna, jer postoji odredjen pritisak navijaca, koji za razliku od ove druge dvije komponente nemaju reprezentacije rezervnih drzava za koje navijaju i iz tog razloga mislim da bi se tu moglo i predloziti neko zvucnije i normalnije ime.[quote][/quote]
Pa vidi nešto, smeta mi što se to stalno potencira Bošnjaci, Hrvati, Srbi....rezervne države ...
Ima nas koji nismo Bošnjaci i koji osim BiH nemamo rezervne države. Dakle osjećamo i volimo ovu BiH kao svoju jednu i jedinu domovinu. Možda bi termin Bosanac bolje odgovarao u priči.
Pa vidi nešto, smeta mi što se to stalno potencira Bošnjaci, Hrvati, Srbi....rezervne države ...
Ima nas koji nismo Bošnjaci i koji osim BiH nemamo rezervne države. Dakle osjećamo i volimo ovu BiH kao svoju jednu i jedinu domovinu. Možda bi termin Bosanac bolje odgovarao u priči.
-
Mobile_Disco
#688 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Majstore gdje nadje Nikica? Proslavljeni fudbaler jeste.. Ali on je za mene obicni cirkusant.. A ujedni i jelicev covjek.. Tako da ja njega ne bih stavio nigdje.. Bio je selektor mlade reprezentacije pa sta je uradio? Daj Boze da dodje do nekih promjena.. Jel njima ne znaci nista sto je na Kosevu bilo onoliko raje.. A u Zenici.. 50.tak.. Sa murijom,Familijom od igraca,Menadjerima..elSaik wrote:Mislim da ni Hrvati ni Srbi ne bi pravili problema ukoliko postavimo prosljavljene fudbale i nogometaše. Mislim njima je svakako bitno smo da su Srbi i Hrvati. Mislim da se niko od njih ne bi bunio da nam Ivica Osim bude predsjednik, recimo, a Nikola Nikić, Blaž Slišković, članovi IO, naprimjer.
Za mene je ono juce nasa pobjeda! Oni su se nadali da ce doci barem 1000 al eto.. Djaba su se nadali!
Savez Napolje!
- karanana
#689 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
po meni je malo raje doslo na kosevo. ja sam ocekivo cak 30.000.
-
mostarac
#690 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
sunčan dan wrote:ova bosnjacka komponenta je tu jos najzdravija ili najmanje bolesna, jer postoji odredjen pritisak navijaca, koji za razliku od ove druge dvije komponente nemaju reprezentacije rezervnih drzava za koje navijaju i iz tog razloga mislim da bi se tu moglo i predloziti neko zvucnije i normalnije ime.Pa vidi nešto, smeta mi što se to stalno potencira Bošnjaci, Hrvati, Srbi....rezervne države ...
pa drug nisam ja to izmislio, mislim to bosnjacka komponenta. Ona uistinu postoji i realnost je na terenu.
@elSaik cisto sumnjam al daj boze da si upravu. Onda nakon smjene ovih dolaze bolji dani za BH fudbal, al nesto sam skeptican po tom pitanju i da mislim da bi savezi HB i RS imali itekako protiv Osima, Bajevica, Barbareza i slicno, al eto ja se nadam da se varam, al tesko bogami.
-
elSaik
#691 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Jelić je umro, a Nikić je bivši fudbaler. Nema veze što je lud, koliko toliko bi radio u korist bh fudbala, pogotovo kada bi drugi članovi IO bili ove naše legende.Mobile_Disco wrote:Majstore gdje nadje Nikica? Proslavljeni fudbaler jeste.. Ali on je za mene obicni cirkusant.. A ujedni i jelicev covjek.. Tako da ja njega ne bih stavio nigdje.. Bio je selektor mlade reprezentacije pa sta je uradio? Daj Boze da dodje do nekih promjena.. Jel njima ne znaci nista sto je na Kosevu bilo onoliko raje.. A u Zenici.. 50.tak.. Sa murijom,Familijom od igraca,Menadjerima..elSaik wrote:Mislim da ni Hrvati ni Srbi ne bi pravili problema ukoliko postavimo prosljavljene fudbale i nogometaše. Mislim njima je svakako bitno smo da su Srbi i Hrvati. Mislim da se niko od njih ne bi bunio da nam Ivica Osim bude predsjednik, recimo, a Nikola Nikić, Blaž Slišković, članovi IO, naprimjer.
Za mene je ono juce nasa pobjeda! Oni su se nadali da ce doci barem 1000 al eto.. Djaba su se nadali!
Savez Napolje!
- DobroJutroKolumbo
#692 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Ja kad sam vidio ovo , ja sam postao totalno skeptican da ce se ista promijeniti...

Ne mozes ih ni puskom otjerat izgleda...Sa stranice N/FS BiH.ba
Aktivnosti NS/FS BiH 31.05.2008
Kongres Svjetske fudbalske asocijacije
Jučer su u Sidneju-Australija, gdje se održavao Kongres Svjetske fudbalske asocijacije – FIFA, članovi naše delegacije: predsjednik NS/FS BIH, gosp. Iljo Dominković i drugi potredsjednik NS/FS BIH, gosp. Bogdan Čeko, razgovarali sa gospođom Evom Pasquier, zaduženom u ime FIFE za praćenje rada nacionalnih asocijacija.
Obzirom da je prije nekoliko dana NS/FS BiH uputio kompletnu informaciju FIFA i UEFA u vezi sa aktuelnom situacijom u bh. nogometu/fudbalu, gospođa Eva Pasquier je izjavila da će FIFA apsolutno stati iza svih odluka organa saveza koje su statutarne i de neće dozvoliti miješanje političkih i ostalih nestaturanih organa i grupa. Posebno je istakla obavezu nacionalne asoscijacije NS/FS BiH da se u ovom slučaju moraju uključiti svi statutom predviđeni organi (Predsjedništvo, Izvršni odbor, Disciplinska komisija, tužioci Saveza i itd), i poduzeti adekvatne mjere protiv svih nogometnih/fudbalskih radnika koji pokušavaju okrenuti navijače, medije, igrače i ostale nogometne/fudbalske radnike, koji su u sistemu nacionalne asocijacije protiv legalnih organa u NS/FS BiH.
Daljnje upute slijede nakon povratka predstavnika FIFA-e i UEFA-e sa Kongresa u Sidneju.
- karanana
#693 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
sve vise i vise shvatam da u fifi i uefi sjedi jos gora mafija.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#694 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
postovana gospodjo, mozete misliti huligana, dosli da spale zgradu kuku nama jooooooojkaranana wrote:sve vise i vise shvatam da u fifi i uefi sjedi jos gora mafija.
ne brinite gospodine, mi cemo stati iza vas...
A pisma koja su se slala UEFI...shega...
opet se igralo na emocije, a da ne pricam o zbunjola gramatiKi koja ljude cesto zna odvest s pravog puta...
- xeres
#695 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
jooo ljudi jeste smjesni i naivni sa tom nadom da se ovim akcijama moze nesto promjeniti. ovde se trosi ogromna energija u pogresnom pravcu, necu reci nista novo ako kazem da je problem u samoj drzavi a savez je samo njen odraz.
ovo nije periodicna kriza, ovo je hronicna bolest koja traje 12 godina i koja se ne lijeci sok terapijom, a sok terapija u ovom slucaju bi bila "nasilna" smjena saveza. to jednostavno UEFA ne bi dozvolila, ne zbog saveza kao takvog, jebe se njih za savez, nego sto bi time narusili pravila igre koje su oni nametnuli. od UEFE u sadasnjem trenutku najbolje sto bi mogli ocekivati jeste pauza od jedno 2-3 godine na svim nivoima, klupskim i repr., da na miru i polako sredimo stvari. tad bi ovaj savez sam od sebe pao jer para vise ne bi bilo, a tad bi se i vidjelo ko je istinski poklonik fudbala, a ko halabuci jer je samo bacio oko na ta ista mjesta u savezu.
a tad bi opet dosli do spoznaje koju sam na pocetku naveo, nije dovoljno narkomanu zabraniti drogu i dati mu neku terapiju za skidanje, a zadrzati ga u istom okruzenju... treba mu promjeniti sredine, u ovo slucaju treba promjeniti DRZAVU, nije samo fudbal u pitanju, pogledajte ostale sportove u bih...
ovo nije periodicna kriza, ovo je hronicna bolest koja traje 12 godina i koja se ne lijeci sok terapijom, a sok terapija u ovom slucaju bi bila "nasilna" smjena saveza. to jednostavno UEFA ne bi dozvolila, ne zbog saveza kao takvog, jebe se njih za savez, nego sto bi time narusili pravila igre koje su oni nametnuli. od UEFE u sadasnjem trenutku najbolje sto bi mogli ocekivati jeste pauza od jedno 2-3 godine na svim nivoima, klupskim i repr., da na miru i polako sredimo stvari. tad bi ovaj savez sam od sebe pao jer para vise ne bi bilo, a tad bi se i vidjelo ko je istinski poklonik fudbala, a ko halabuci jer je samo bacio oko na ta ista mjesta u savezu.
a tad bi opet dosli do spoznaje koju sam na pocetku naveo, nije dovoljno narkomanu zabraniti drogu i dati mu neku terapiju za skidanje, a zadrzati ga u istom okruzenju... treba mu promjeniti sredine, u ovo slucaju treba promjeniti DRZAVU, nije samo fudbal u pitanju, pogledajte ostale sportove u bih...
- Troll_Happens
#696 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
mislim da je najbolje da se uclanimo u ligu sa katarom emiratima saudijskom arabijom iranom irakom sirijom palestinom alzirom itd. i onda cemo valjda biti zadovoljni. Troglava azdaja punit dzepove ko i do sada a nama nece smetati uvijek cemo imati atraktivne protivnike, gdje mozemo kod gostovanja pratiti safarije i posmatrati uzivo bitku izmedju domicilnog stanovnista i raznoraznih probisvjeta iz pm... koji su dosli iz samo sebi znanih razloga...Nosferatu wrote:Meni samo nije jasno ovo, mada je i to politika.
Kad vec pricate o UEFI.
Ja bih najvoljeo kad bi moglo, da se Bosna isclani iz UEFE i nadje sebi drugi udrugu, Azija, Afrika, Karibi, Juzna Amerika, ne interesuje me.
Ako moze Azerbejdzan biti u Europi, ako moze Izreal biti u Europi - sto to Bosna nebi mogla biti mimo UEFE?
Druga stvar, mene interesuju ovi reprezentativni turniri kao onaj u Maleziji. Ja mislim da BiH niti treba da pretendira da ce negdje da se kvalificira, niti to treba da je cilj. BiH treba samo da igra, normalno uslovno govoreci kad bi Savez se promjenio adekvatno. Sto znaci - ne moze nama UEFA kapu krojiti - to je samo prica Saveza, kojeg iz ne znam ni sam kojeg razloga UEFA tako brizno gladi, a pretpostavlj da je to nacin na koji smo mi fudbal "ujedinili" ovako gledano okom administrativca iz Zeneve, i kako smo i postigli neki rezultat - oni kontaju kao Bosne nije ni bilo na velikoj sceni, ne kontaju da je BiH imala vise prvoligasa u onoj Jugi od ijedne druge republike iz Jugoslavije, sto znaci da se igralo vise fudbala nego bilo gdje drugdje.
Medjutim - urotilo se je sve protiv naroda, i to takvim obicno biva. Meni je zao sto su pobijedili u Zenici, ne radi ikakvih poena ili straha od UEFE i FIFE (smjesni su mi ovi koji misle da ce za 3 godine se negdje kvalifikovati - ne trebas s takvim ljudima ni diskutovati i jos smjesniji neki koji gledaju nase mjesto na FIFI-noj rang listi ugursuzluka na kojoj smo bili 24 meni se cini - a dje BiH, dje 24 na svijetu i na kraju ispade lista veze nema s tim u kojem si sesiru za izvlacenje, nego je to sasvim drukcija formula kojom se to utvrduje bla, bla, bla, bla, bla - bolje kopat bunareve na kraju.
-
jasco74
#697 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Mislim da sam o ovome vec pisao, ali cu sada dati malo detaljnije objasnjenje. Ovo obavjestenje od strane NFSBiH je obicni blef. Ako malo progooglate, lako cete utvrditi da je gospodja Eva Pasquier Oficir za razvoj pri projektu "Goal". To je projekat koji pomaze zemljama u razvoju u izgradnji fudbalske infrastrukture i unutar kojeg je izgradjen stadion "Goal", u Orasju. Znaci, ova gospodja ima ingerencije da daje izjave o nestatutarnim promjenama unutar NFSBiH, taman toliko, koliko i svi forumasi. Ova dama je vjerovatno jedina koju kerber iz NFSBiH poznaje i jedino njeno ime su mogli navesti, jer iako su Iljo i Bogdan poznati poligloti (aktivno se sluze i crnskim i gorskim i srpskim i hrvatskim i bosanskim, pasivno makedonskim i slovenackim), sumnjam da su oni ijednu rijec progovorili sa nekim ko nije sa prostora bivse Jugoslavije i eventualno vec navedenom Evom Pasquier. Cuo sam da su poveli nekog administrativca sa sobom, da im bude prevodilac, ali cak ni to ne pomaze previse kada se pojavis iz male zemlje i kada nemas nikakav fudbalski background. Ja mislim da je ovo obavjestenje samo jadan pokusaj manipulacije.Sa stranice N/FS BiH.ba
Aktivnosti NS/FS BiH 31.05.2008
Kongres Svjetske fudbalske asocijacije
Jučer su u Sidneju-Australija, gdje se održavao Kongres Svjetske fudbalske asocijacije – FIFA, članovi naše delegacije: predsjednik NS/FS BIH, gosp. Iljo Dominković i drugi potredsjednik NS/FS BIH, gosp. Bogdan Čeko, razgovarali sa gospođom Evom Pasquier, zaduženom u ime FIFE za praćenje rada nacionalnih asocijacija.
Obzirom da je prije nekoliko dana NS/FS BiH uputio kompletnu informaciju FIFA i UEFA u vezi sa aktuelnom situacijom u bh. nogometu/fudbalu, gospođa Eva Pasquier je izjavila da će FIFA apsolutno stati iza svih odluka organa saveza koje su statutarne i de neće dozvoliti miješanje političkih i ostalih nestaturanih organa i grupa. Posebno je istakla obavezu nacionalne asoscijacije NS/FS BiH da se u ovom slučaju moraju uključiti svi statutom predviđeni organi (Predsjedništvo, Izvršni odbor, Disciplinska komisija, tužioci Saveza i itd), i poduzeti adekvatne mjere protiv svih nogometnih/fudbalskih radnika koji pokušavaju okrenuti navijače, medije, igrače i ostale nogometne/fudbalske radnike, koji su u sistemu nacionalne asocijacije protiv legalnih organa u NS/FS BiH.
Daljnje upute slijede nakon povratka predstavnika FIFA-e i UEFA-e sa Kongresa u Sidneju.
- DobroJutroKolumbo
#698 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Izvinite sto prekidam diskusiju, ali veoma vazna vijest za citavo covjecanstvo , pa moram da postujem...
Više od 30 novinara okupilo se u petak na press konferenciji u Orašju kako bi pogledalo snimku koju je snimio Stari Fifabek. On naime tvrdi kako je 2003. snimio video na kojem se jasno vidi kako se izvanzemaljac naviruje kroz prozor njegova doma u Nemili.

Stari Fifabek tvrdi da je ovaj screenshot izvadak iz trominutne snimke na kojoj se čudno lice pojavljuje na njegovu prozoru. Prema njegovim riječima, do sada je imao više od 100 susreta s izvanzemaljcima, uključujući i otmice, no kada je počeo snimati nije mislio das se radi o izvanzemaljcima već da se netko od lokalnih momaka naviruje ne bi li vidio jednu od njegovih kćeri.
"Ako je to lutka, onda se radi o vrlo dobro napravljenoj lutki", rekao je Iljo Dominik, direktor Mutual UFO Network-a (MUFON).
"Prvotne analize pokazuju da je snimka autentična. Mislim da ovdje nitko nema motivaciju, a ni mogućnost počiniti prijevaru", dodao je.
Ipak, film nije prikazan novinarima jer stručnjaci navodno još pregledavaju snimku koja bi trebala postati dio dokumentarca koji će biti objavljen kanije ove godine.
Uskoro i slike drugih vanzemljaka...

Više od 30 novinara okupilo se u petak na press konferenciji u Orašju kako bi pogledalo snimku koju je snimio Stari Fifabek. On naime tvrdi kako je 2003. snimio video na kojem se jasno vidi kako se izvanzemaljac naviruje kroz prozor njegova doma u Nemili.

Stari Fifabek tvrdi da je ovaj screenshot izvadak iz trominutne snimke na kojoj se čudno lice pojavljuje na njegovu prozoru. Prema njegovim riječima, do sada je imao više od 100 susreta s izvanzemaljcima, uključujući i otmice, no kada je počeo snimati nije mislio das se radi o izvanzemaljcima već da se netko od lokalnih momaka naviruje ne bi li vidio jednu od njegovih kćeri.
"Ako je to lutka, onda se radi o vrlo dobro napravljenoj lutki", rekao je Iljo Dominik, direktor Mutual UFO Network-a (MUFON).
"Prvotne analize pokazuju da je snimka autentična. Mislim da ovdje nitko nema motivaciju, a ni mogućnost počiniti prijevaru", dodao je.
Ipak, film nije prikazan novinarima jer stručnjaci navodno još pregledavaju snimku koja bi trebala postati dio dokumentarca koji će biti objavljen kanije ove godine.
Uskoro i slike drugih vanzemljaka...
-
Patriota_TZ
#699 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
HAJMO IH RUSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Edin H.
#700 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna
Vala Munib i jeste kao duh ili vanzemaljac, pocecu ga sanjati