akcija DANA
Moderator: Chloe
-
lora
#1 akcija DANA
Sta mislite o akciji DANA, hoce li uspjeti natjerati bh.narod da vise cita
-
Tisina
e super da je neko pokrenuo ovu temu:)
ja sam licno odusevljena i akcijom i knjigama..ok neke vec imam ali nema veze...ovo je pirlika da stvorim svoju malu licnu biblioteku knjiga
akcija jeste dosta uspjesna..jer mngoi ne bi ove knjige ni nabavili..ne zbog neobrazovanosti vise zbog lijenosti..sad im se daju na posluzavniku:)
a rasproda se cijeli tiraz i to veoma brzo
sto je odlicno 
sto bi rekli dani 3 zvjezdice..odlican potez
ja sam licno odusevljena i akcijom i knjigama..ok neke vec imam ali nema veze...ovo je pirlika da stvorim svoju malu licnu biblioteku knjiga
akcija jeste dosta uspjesna..jer mngoi ne bi ove knjige ni nabavili..ne zbog neobrazovanosti vise zbog lijenosti..sad im se daju na posluzavniku:)
a rasproda se cijeli tiraz i to veoma brzo
sto bi rekli dani 3 zvjezdice..odlican potez
-
DonDavudes
super je akcija. bila je vec tema na prijesnjem forumu.
samo sam se danas pravo rastuzio. Citam u Globusu o istoj akciji koji su pokrenuli Jutarnji i Vecernji list (odvojeno) prodaju oko 200000 8dvjestohiljada) knjiga po kolu. a kod nas je rekord bio 20.000 (jergoviceva zbirka prica)
zar smo tolika siroptinja
samo sam se danas pravo rastuzio. Citam u Globusu o istoj akciji koji su pokrenuli Jutarnji i Vecernji list (odvojeno) prodaju oko 200000 8dvjestohiljada) knjiga po kolu. a kod nas je rekord bio 20.000 (jergoviceva zbirka prica)
zar smo tolika siroptinja
-
CuraDrugogSistema
moje objasnjenje je da mi ne cekamo neke akcije nego kupujemo cim knjiga izade.
jesam li iluzionista?
jesam li iluzionista?
-
DonDavudes
svaka cast, CDS
mada ja knjige uglavnom kupujem kod ulicnih prodavaca, i biblioteka majka
nije u tom stvar, trik je u tome sto hrvati imaju razvijeno trziste.
Mada sumnjam da ce i cetvrtina onih koji9 su kupili knjige u Vecernjaku iste i procitati
mada ja knjige uglavnom kupujem kod ulicnih prodavaca, i biblioteka majka
nije u tom stvar, trik je u tome sto hrvati imaju razvijeno trziste.
Mada sumnjam da ce i cetvrtina onih koji9 su kupili knjige u Vecernjaku iste i procitati
- sekiracija
Pita mr.F.svog jarana ,pa gdje si ti covjece ?
Sto u biblioteci ,odgovara ovaj.
Pa sta ces cijeli dan u biblioteci,sta radis tamo?
Znas kad sam tamo zena misli da sam sa ljubavnicom,a ljubavnica misli da sam sa zenom,a ja u biblioteku i citam,citam citam
Sto u biblioteci ,odgovara ovaj.
Pa sta ces cijeli dan u biblioteci,sta radis tamo?
Znas kad sam tamo zena misli da sam sa ljubavnicom,a ljubavnica misli da sam sa zenom,a ja u biblioteku i citam,citam citam
-
dariosa
vec se diskutovalo o ovoj inace fenomenalnoj akciji bh dana.
mislim da je i 20000 odlicno a to za 200000 podjeli sa 2 ili 3 u najmanju ruku. ima li iko informacije kako se ostale knjige prodaju?
semezdinova knjiga je uz jergovicev marlboro i dzevdin dnevnik selidbe najbolja knjiga iz ratnog sarajeva.
mislim da je i 20000 odlicno a to za 200000 podjeli sa 2 ili 3 u najmanju ruku. ima li iko informacije kako se ostale knjige prodaju?
semezdinova knjiga je uz jergovicev marlboro i dzevdin dnevnik selidbe najbolja knjiga iz ratnog sarajeva.
-
dariosa
ne moras ni biti http://www.bhdani.com/biblioteka/
-
7th_Heaven
heh ovaj mislila sam da objasnim, onda sam odustala reko lakse je reci kupila sam je ja...nisam trenutno kuci, narucila sam po prijateljici da je kupi, za prvi maj sam kuci pa cu ti odgovoriti...
- Pooll