torcida wrote:valter.ba wrote:Koliko vidim na dnevniku "ustase" su upale i u cardak gdje se nalaze prostorije kluba skakaca "Mostari" gdje su se uredno potpisali i ujedno demolirali kompletan interijer. Meni nikako nije jasno kako vise mostarci,stocani,capljinci i ostali trpe ovakvo fasisticko i necivilizirano ponasanje. Pod ovim mostarci,stocani,capljinci i ostali ne mislim iskljucivo na pripadnike bosnjackog korpusa vec na sve civilizirane,razumne ljude,antifasiste i evropljane. Ova gamad iziskuje promptnu reakciju kako policije tako i gradjanstva jer ovo zlo treba zgaziti sada i odmah

.
Jos malo pa ce sa kapuljacama i bakljama kao ku klux klan marsirati Hercegovinom dok policija sve nijemo posmatra.
Liske mostarske napravite misevima cheku i he..te im mater vise jer ti shupci izgleda samo to razumiju i onda ih istresti pred muriju pa ce nesto valjda konacno uraditi mimo politike

dnevniku??
dakle, šta je rekla PU, da li su počinitelji uhvaćeni, privedeni i procesuirani, postoje li kakve indicije da su to uradile ''ustaše'' sa desne obale neretve, dilber se znači potpisao i odma je krivac upraćen?? jel se isto tako moglo napisati tvoje ime i prezime u tim prostorijama, da li bi po automatizmu ti bio glavni krivac??
spusti malo tu šuplju retoriku, kad pravosudni organi odrade svoj posao i pronađu
pravog krivca ma tko god on bio, onda možemo donositi zaključke i prebrojavati krvna zrnca, do tada..drži loptu na zemlji!
Ja sam svoje rekao baby i vise mi je pun k... takvih kao sto si ti, no offence

Jedni stalno moraju drzati loptu na zemlji dok je drugi bjesomucno nabijaju,wtf

. Moram ti priznati da mi se u Hercegovinu vise i ne ide jer gdje god pogledam vidim neprirodno zapishanu teritoriju ( znas na sta mislim

) i toliki primitivizam u ispoljavanju nacionalnog. Posto vidim da si torcidas da ti razjasnim neke stvari, volim Hrvatsku, plakao za Dubrovnikom i Vukovarom, medju prvima poslao pomoc za Dubrovnik, trebao ici u Zenge ali nazalost ne dobacih iz dobro poznatih razloga...ovo samo da ne pomislis da nekoga ne volim

I ako se monstrum potpisao sa "ustasa" nema razloga da da sumnjam u retardinja,nije mu prvi put a ima ih na svakom koraku i to ispoljavaju na razne nacine

.
P.S.
Ne kontam ovaj smjeh vezano za dnevnik ali pridruzujem ti se, neka je veselo