Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
Moderator: anex
-
Sogan
Ah sorry, nisam vidio ono 'besplatnih' pa mi promakao humanitarni aspekAt akcijezelenooka blogerica wrote:Ne, nisi u pravu!!! Ciljna grupa kampanje su zaposleni sa platom vecom od 2000 KM, penzioneri sa penzijom od 600 KM i studenti sa sedmicnim dzeparcem od 250 KM....Sogan wrote:Bice to gozba za perverznjake raznih kalibaraa naci ce se vjerovatno i pokoja usamljena dusa sto ce zaplakati u zagrljaju (jel' to ciljna grupa kampanje?)
![]()
hug
-
urbanagerila
Taj sam mozemol kod mene? ...zelenooka blogerica wrote:Ne, nisi u pravu!!! Ciljna grupa kampanje su zaposleni sa platom vecom od 2000 KM, penzioneri sa penzijom od 600 KM i studenti sa sedmicnim dzeparcem od 250 KM....Sogan wrote:Bice to gozba za perverznjake raznih kalibaraa naci ce se vjerovatno i pokoja usamljena dusa sto ce zaplakati u zagrljaju (jel' to ciljna grupa kampanje?)
![]()
hug
-
konyan
Hvala za cestitku.zmijaIzmaj wrote:super![]()
konyan, sretan rodjendanza sutra
Vidimo se svi sutra na besplatnom grljenju (mada ja i dalje mozda budem naplacivao.. kvalitet je kvalitet...
Gerila, mani se stida, sve ispred katedrale, a kad tamo ne bude vise mjesta, selimo se ispred vjecne vatre
-
urbanagerila
Jock nas mali kolektiv je za sad jos u suficitu sto se ljubavi tice nego nisam jos dostigao limit .... malo ....ali ne pred Katedralom ...Sogan wrote:Gerilac jel' to inflacija grljenja u haremu il' samo strategija ekspanzije?
- DaysleepeR
#32 Re: Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
Dajte ljudi pa nismo u USA da smo izgubili svaku bliskost.zelenooka blogerica wrote:Drage sugradjanke i sugradjani!
Pozivamo Vas da prisustvujete akciji „Besplatnih zagrljaja“ koju organiziraju volonteri Fondacije „Krila nade“ u Sarajevu, u srijedu 14. februara 2007. Akcija će se odvijati na platou ispred Sarajevske Katedrale od 13 do 17 sati.
Ideju za ovu akciju dobili smo putem interneta i portala sarajevo-x.: U čitavom svijetu se organiziraju kampanje „Besplatnih zagrljaja“ no mi je ne nazivamo tako zato što ona u našem slučaju, nije svrha sama po sebi. Ova akcija „Besplatnih zagrljaja“ predstavlja početak volonterskog programa naše Fondacije za ovu godinu. Ovom akcijom želimo promovisati volonterski rad i pokazati kako je malo potrebno da učinimo nekoga sretnim – posebno na ovaj dan koji je planetarno poznat kao Dan zaljubljenih i ljubavi.
- nebojeplavo
Ako me ko spopane, da znam o cemu se radi
-
funaki
#35 Re: Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
Tipican ''bosanski'' odgovor! Bilo kakva ideja, koja dodje do nas, odmah se kritizira... u smislu ''sjedi Mujo, sta ti znas''!!!DaysleepeR wrote:Dajte ljudi pa nismo u USA da smo izgubili svaku bliskost.zelenooka blogerica wrote:Drage sugradjanke i sugradjani!
Pozivamo Vas da prisustvujete akciji „Besplatnih zagrljaja“ koju organiziraju volonteri Fondacije „Krila nade“ u Sarajevu, u srijedu 14. februara 2007. Akcija će se odvijati na platou ispred Sarajevske Katedrale od 13 do 17 sati.
Ideju za ovu akciju dobili smo putem interneta i portala sarajevo-x.: U čitavom svijetu se organiziraju kampanje „Besplatnih zagrljaja“ no mi je ne nazivamo tako zato što ona u našem slučaju, nije svrha sama po sebi. Ova akcija „Besplatnih zagrljaja“ predstavlja početak volonterskog programa naše Fondacije za ovu godinu. Ovom akcijom želimo promovisati volonterski rad i pokazati kako je malo potrebno da učinimo nekoga sretnim – posebno na ovaj dan koji je planetarno poznat kao Dan zaljubljenih i ljubavi.
Idemo na ''Besplatne zagrljaje'' - SUPER IDEJA
-
zmijaIzmaj
ne slavim ja te svetceprleitihi wrote:zmijo, sretan praznik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
da se kladimo?prleitihi wrote:džaba ljubih![]()
![]()
nikad više
![]()
![]()
- DaysleepeR
#42 Re: Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
Nije svaka ideja koja dodje do nas dobra.funaki wrote:Tipican ''bosanski'' odgovor! Bilo kakva ideja, koja dodje do nas, odmah se kritizira... u smislu ''sjedi Mujo, sta ti znas''!!!DaysleepeR wrote:Dajte ljudi pa nismo u USA da smo izgubili svaku bliskost.zelenooka blogerica wrote:Drage sugradjanke i sugradjani!
Idemo na ''Besplatne zagrljaje'' - SUPER IDEJA![]()
Ova ideja je debilna, bar je to moje misljenje.
I nije tipican bosanski odgovor nego normalan odgovor.
-
funaki
#44 Re: Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
DaysleepeR wrote:Nije svaka ideja koja dodje do nas dobra.funaki wrote:Tipican ''bosanski'' odgovor! Bilo kakva ideja, koja dodje do nas, odmah se kritizira... u smislu ''sjedi Mujo, sta ti znas''!!!DaysleepeR wrote: Dajte ljudi pa nismo u USA da smo izgubili svaku bliskost.
I nije tipican bosanski odgovor nego normalan odgovor.
- DaysleepeR
#47 Re: Akcija "BESPLATNIH ZAGRLAJA" 14.02 - Sarajevo
Ma libo me neka stvar, ko nema koga da ga grli nek se grli.funaki wrote:DaysleepeR wrote:Nije svaka ideja koja dodje do nas dobra.funaki wrote: Tipican ''bosanski'' odgovor! Bilo kakva ideja, koja dodje do nas, odmah se kritizira... u smislu ''sjedi Mujo, sta ti znas''!!!
I nije tipican bosanski odgovor nego normalan odgovor.![]()
![]()
![]()
Dobro jutro Kolumbo!
I mojne meni prevrtat ocima sa 36 postova, jos si zelen kao clan i to dobro.
Neznas jos ni gdje si dosao(la).
-
Pearl
joj negativnosti... pusti ljude nek se grle ako hoce..
kod nas se na ulice masovno izlazi samo da se protestuje protiv necega ili se vandalizira grad nakon derbija... pa onda moze komotno i radi nekog finog razloga da se izadje..
p.s. mislim da imam preko 1000 postova.. jesam li dovoljno "star" forumash da mogu da izrazim misljenje?
kod nas se na ulice masovno izlazi samo da se protestuje protiv necega ili se vandalizira grad nakon derbija... pa onda moze komotno i radi nekog finog razloga da se izadje..
p.s. mislim da imam preko 1000 postova.. jesam li dovoljno "star" forumash da mogu da izrazim misljenje?