Bogami te ne pamtim, iz sezone 2010 - 2014 sigurno ne. Samo Katu, Studenta i čini mi se nosaru.JoseMujica wrote:Banksy wrote:De ba, manite se prenemaganja. Oduvijek je takav, ''kratkog fitilja''', oduvijek isti, istog ponašanja, istog vokabulara, iste agresije, samo što vam nije smetao dok je igrao za Zlatkov tim, tad je bio ''borac za multikulti, građansko, blabla''.
Uvijek isti pacijent, samo drugi dres.
moram početi epohalnim "kad sam ja govorio" šta su Šamarđija i Esso a.s. s mindžom, još prije nego što je Belma popila par šamara
Ajfon i Šamarđija
- Banksy
#176 Re: Ajfon i Šamarđija
- sunceKOtepsija
#177 Re: Ajfon i Šamarđija
insomnia78 wrote:Jbt, sad mu malo odem na twitter profil
Pa ovaj lik, bukvalno, nije "dobar"
- sunceKOtepsija
#178 Re: Ajfon i Šamarđija
koja je poenta ovog nazovi traktata?KatarinaKosaca wrote:Ja, mislim da smo mi svi Bosanci i Bošnjaci makar podsvjesno njega neobjektivno gledali sa te strane. Ok, knjiga o velikom vođi, ovo , ono, ali nismo objektivno radi Srebreničke tragedije nikad vidjeli da se zaista radi o bolesnom čovjeku. Pred izbore, kad sam se dvoumila između njega i FahrA , kažu mi u kući "Jel vidiš da mu ide pjena na usta kad priča", kontam, hajd, malo se zalaufao... ipak ga ne glasah, radi nasilja nad ženom koje se jeste desilo iako (još uvijek) nema sudske presude. Sad ga, zaista, gledam, kao bolesnog čovjeka, pa ne mogu ni "napadati", nekako mi nisko po bolesniku kojem je zaista potrebno liječenje.insomnia78 wrote:Pa ovaj lik, bukvalno, nije "dobar"
Ono što jeste zastrašujuće da od cijele stranke, a dobili su mashallah glasova, nitko nije okrenuo telefon i rekao mu "Ohani malo,popusti"...Ovako tonu zajedno sa njim.
- Banksy
#179 Re: Ajfon i Šamarđija
Dajte te vruće linkove, da pratimo i mi što nismo na društvenim mrežama. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#180 Re: Ajfon i Šamarđija
Banksy wrote:Bogami te ne pamtim, iz sezone 2010 - 2014 sigurno ne. Samo Katu, Studenta i čini mi se nosaru.JoseMujica wrote:Banksy wrote:De ba, manite se prenemaganja. Oduvijek je takav, ''kratkog fitilja''', oduvijek isti, istog ponašanja, istog vokabulara, iste agresije, samo što vam nije smetao dok je igrao za Zlatkov tim, tad je bio ''borac za multikulti, građansko, blabla''.
Uvijek isti pacijent, samo drugi dres.
moram početi epohalnim "kad sam ja govorio" šta su Šamarđija i Esso a.s. s mindžom, još prije nego što je Belma popila par šamara
popušio sam i ja državu za čoeka svojevremeno....vego govorim o periodu utemeljena stranke za čoeka nakon 2012
- sunceKOtepsija
#181 Re: Ajfon i Šamarđija
jel ovo citiras tanovica ili si ovo ti napisao?argenteus wrote:i još jednom šupčini, za svaki slučaj:Emir Suljagić @suljagic2014 23m23 minutes ago
Možda sam ostao u 20. vijeku, ali smatram da kad te neko pusti u kuću, nahrani, napoji, podijeli s tobom i krov i kruh - to obavezuje.
Nemam ovaj tviter, a znam da i ovdje pratiš svako slovo, pa da ti ovako reknem, smradu pokvareni: Koliko si se ti kruha najeo i postelja uprljao, krovova usmrdio, iskoristio svakog kome si se približio i noževa u leđa zabio?! Danis je u pravu, nisi ti lud. Ti si ljudski ološ.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#182 Re: Ajfon i Šamarđija
Banksy wrote:Dajte te vruće linkove, da pratimo i mi što nismo na društvenim mrežama.
https://twitter.com/suljagic2014
- Banksy
#183 Re: Ajfon i Šamarđija
JoseMujica wrote:Banksy wrote:Dajte te vruće linkove, da pratimo i mi što nismo na društvenim mrežama.
https://twitter.com/suljagic2014
-
de balzac
#184 Re: Ajfon i Šamarđija
Kad dođe do toga, pizda redovno isturi pratnju. Jednom je to šofer, drugi put najebe HakijaJoseMujica wrote:Ridjobrki wrote:"Hamdo, ti i ja smo se uz sve naše razlike uvijek tukli sa ovima kojima su se Danis i Denis prodali"
Šta bolan hoće sa ovim da kaže?
volio bih samo znati za šta se ikada ovaj tukao...osim žena i možda unutar stranaka u kojima je bijo za fotelje
Muda su mu taman tolika da ženu zalijepi šamarom
I da twitta...
- sunceKOtepsija
#185 Re: Ajfon i Šamarđija
"Mujo Đogu po mejdanu voda" - ono kad Amir Zukić završi da glas Dennisa Gratza bude pedeseti glas za usvajanje #ZoR-a
-
argenteus
#186 Re: Ajfon i Šamarđija
Ja napiso, a mogo je vala i svako ko se jednom s njim pomerhabosunceKOtepsija wrote:jel ovo citiras tanovica ili si ovo ti napisao?argenteus wrote:i još jednom šupčini, za svaki slučaj:Emir Suljagić @suljagic2014 23m23 minutes ago
Možda sam ostao u 20. vijeku, ali smatram da kad te neko pusti u kuću, nahrani, napoji, podijeli s tobom i krov i kruh - to obavezuje.
Nemam ovaj tviter, a znam da i ovdje pratiš svako slovo, pa da ti ovako reknem, smradu pokvareni: Koliko si se ti kruha najeo i postelja uprljao, krovova usmrdio, iskoristio svakog kome si se približio i noževa u leđa zabio?! Danis je u pravu, nisi ti lud. Ti si ljudski ološ.