Šta Vi mislite o ovom događaju?
Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe
-
prvi_u_selu
#2 Re: Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe
ovih stigmaticara ima na bacanje, svako malo se novi pojave, neki sa krizevima, neki sa ajetima
-
cucamonga
#3 Re: Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe
ja mislim o ovome da je mene stid sto sam musliman kad je pojedinima sva percepcija i prezentacija islama u ovome, pogotovo kada se pogleda u kakvojsu situaciji muslimani u velikoj vecini bivajuci u totalnom ekonomskom, naucnom a da ti kazem iskreno i u duhovno-vjerskom nazadku i mraku trazeci slamku na nekom djetetu sa istetoviranim ajetima.
volio bih vidjeti primjer muslimana koje je islam nadahnuo da ispostuju prvu objavu - a to je da se uci i cita i da im je to olicenje superiornosti uzora i primjera a ne neki fejk izvjestaj
....
eto sta ja mislim.
volio bih vidjeti primjer muslimana koje je islam nadahnuo da ispostuju prvu objavu - a to je da se uci i cita i da im je to olicenje superiornosti uzora i primjera a ne neki fejk izvjestaj
eto sta ja mislim.
-
prvi_u_selu
#4 Re: Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe
cucamonga wrote:ja mislim o ovome da je mene stid sto sam musliman kad je pojedinima sva percepcija i prezentacija islama u ovome, pogotovo kada se pogleda u kakvojsu situaciji muslimani u velikoj vecini bivajuci u totalnom ekonomskom, naucnom a da ti kazem iskreno i u duhovno-vjerskom nazadku i mraku trazeci slamku na nekom djetetu sa istetoviranim ajetima.
volio bih vidjeti primjer muslimana koje je islam nadahnuo da ispostuju prvu objavu - a to je da se uci i cita i da im je to olicenje superiornosti uzora i primjera a ne neki fejk izvjestaj....
eto sta ja mislim.
kralju, sto me nasmija
-
TRANCE
#5 Re: Ajeti iz Kur'ana ispisani na koži bebe
Svaka čast, konačno da neko smogne hrabrosti i to kažecucamonga wrote:ja mislim o ovome da je mene stid sto sam musliman kad je pojedinima sva percepcija i prezentacija islama u ovome, pogotovo kada se pogleda u kakvojsu situaciji muslimani u velikoj vecini bivajuci u totalnom ekonomskom, naucnom a da ti kazem iskreno i u duhovno-vjerskom nazadku i mraku trazeci slamku na nekom djetetu sa istetoviranim ajetima.
volio bih vidjeti primjer muslimana koje je islam nadahnuo da ispostuju prvu objavu - a to je da se uci i cita i da im je to olicenje superiornosti uzora i primjera a ne neki fejk izvjestaj....
eto sta ja mislim.
Od država sa većinskim muslimanskim stanovništvom, jedino Katar, Kuvajt i Ujedinjeni Arapski Emirati ekonomski ne zaostaju za hajmo reći "kršćanskim" državama. I čak i te tri države svoj ekonomski uspjeh duguju samo prirodnim resursima i izrabljivanju stranih radnika. Čist primjer je Dubai kao emirat koji se izgradio na leđima radnika iz Indije, Pakistana, Bangladeša i Šri Lanke koji rade za par stotina dolara, a koji čine preko 70% stanovništva samog emirata.
Naravno, za zatucanost "muslimanskih" država u svakom pogledu su uvijek krivi Amerikanci, Židovi, Masoni, CIA, a nikada sami Muslimani koji žive u tim državama i njihova pamet.
A sad bujrum, opletite po meni kako tobože mrzim Muslimane