Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BECHO wrote:Ma mogu oni njega mijenjat i u 'Persil' ali bez Zlaje su samo treci na tabeli!
A valjalo bi im da je umjesto za Juventus, za njih zabio onih devet golova, ha?
Itekako prijatelju! Vjerujem da bi onda bila sasvim sporedna stvar da li ce se klub zvati Ajax ili Ariel i da li ce biti zidovski, muslimanski, budisticki itd.!
Pa ja...
Svi bi jednostavno znali da je... ZLATANOV!
Vodenjak wrote:
A valjalo bi im da je umjesto za Juventus, za njih zabio onih devet golova, ha?
Itekako prijatelju! Vjerujem da bi onda bila sasvim sporedna stvar da li ce se klub zvati Ajax ili Ariel i da li ce biti zidovski, muslimanski, budisticki itd.!
Pa ja...
Dzaba je, sto moj dajdza Fikro kaze, jes' da voli udarit i da je prgav, ali fakat je golgeter (podsjeca me na Osima)! Nego, vidi sta uradi od Ajaxa, sram ga bilo!
BECHO wrote:
Pa ja...
Dzaba je, sto moj dajdza Fikro kaze, jes' da voli udarit i da je prgav, ali fakat je golgeter (podsjeca me na Osima)! Nego, vidi sta uradi od Ajaxa, sram ga bilo!