AIDS
- Murat Sabanovic
#1 AIDS
Svi znamo zašto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima američke vojske koja se bavi biološkim oružjima, namjerno je bio pušten među mase. Tako smatra i dr. Boyd E. Graves, koji vjeruje da lijek za ovu 'kugu novog doba' zapravo postoji. Naravno, napravili su ga oni isti ljudi koji su smislili i virus AIDS-a.
Graves ide toliko daleko da je izjavio kako je sam sebi namjerno ubrizgao virus AIDS-a, a izliječio se navodno čudotvornom injekcijom - lijekom koji je patentirala američka vojska, ali ga još uvijek drži u tajnosti. Zašto? Možda nikada i ne saznamo
Graves ide toliko daleko da je izjavio kako je sam sebi namjerno ubrizgao virus AIDS-a, a izliječio se navodno čudotvornom injekcijom - lijekom koji je patentirala američka vojska, ali ga još uvijek drži u tajnosti. Zašto? Možda nikada i ne saznamo
-
digger
#2 Re: AIDS
Murate...u povjerenju... ja imam par dunuma bogate zemlje nekih 1,500 km sjeverno od Toronta. Divan permafrost i tundra, nema one gradske buke samo lososi i pokoji dabar. Jeftino... vidim da tebe interesira neobicno pa ko mislim... mozda si musterija? Ako jesi, posalji lovu na moj racun "For Suckers Only." Samo bogati, nemoj da o ovome okolo pricas--da se ne cuje i raja navali...Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima, namjerno je bio pusˇten me?u mase. Tako smatra i dr. Boyd E. Graves, koji vjeruje da lijek za ovu 'kugu novog doba' zapravo postoji. Naravno, napravili su ga oni isti ljudi koji su smislili i virus AIDS-a.
-
u Fatime vise Jajca
Digger ti isto nekad neznas sta ces od sebe pa napadas ljude i pises svakakva sranja ,,,pa sta ako je covjek napisao nesto o SIDI i misli da je to tako kako je taj doktor izjavio....

- Murat Sabanovic
#4 Re: AIDS
DIGGI U POVJERENJU samo nemoj nikome pricatidigger wrote:Murate...u povjerenju... ja imam par dunuma bogate zemlje nekih 1,500 km sjeverno od Toronta. Divan permafrost i tundra, nema one gradske buke samo lososi i pokoji dabar. Jeftino... vidim da tebe interesira neobicno pa ko mislim... mozda si musterija? Ako jesi, posalji lovu na moj racun "For Suckers Only." Samo bogati, nemoj da o ovome okolo pricas--da se ne cuje i raja navali...Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima, namjerno je bio pusˇten me?u mase. Tako smatra i dr. Boyd E. Graves, koji vjeruje da lijek za ovu 'kugu novog doba' zapravo postoji. Naravno, napravili su ga oni isti ljudi koji su smislili i virus AIDS-a.
poznajem u sarajevu neke njude koji trguju s pedercinama
mogu ti poso ugovorititi
u slucaju ako sidu dobijes zvat ce mo ovog doktora da ti injekcije sica
vidim ti se prvi javi na ovu temu reko evo prve potencijne musterija
vidim interes je veliki kod tebe..... pa izvoli javi mi
-
Harrys
Za one koji mozda ne znaju.
Univerzitetsko medecinski centar u Lozani je za sad prvi i jedini u svijetu koji testira vakcinu protiv AIDS, na covjeku.Poslije visegodisnjeg i uspjesnog testiranja na misevima,preslo se na covjeka.Ono sto je interesantno je to sto je vise profesora i studenata dobrovoljno pristalo da se "zaraze" virusom.Naravno,nisu zarazeni pravim virusom,vec vjestackim i nema nikakve opasnosti po zdravlje.Za sada je testiranje ograniceno brojem,ali uskoro se predvidja na vise hiljada i na svim dijelovima Zemlje.
Prvi rezultati si ohrabrujuci,najveca nepoznanica je reakcija ljudskog organizma na vakcinu.
Univerzitetsko medecinski centar u Lozani je za sad prvi i jedini u svijetu koji testira vakcinu protiv AIDS, na covjeku.Poslije visegodisnjeg i uspjesnog testiranja na misevima,preslo se na covjeka.Ono sto je interesantno je to sto je vise profesora i studenata dobrovoljno pristalo da se "zaraze" virusom.Naravno,nisu zarazeni pravim virusom,vec vjestackim i nema nikakve opasnosti po zdravlje.Za sada je testiranje ograniceno brojem,ali uskoro se predvidja na vise hiljada i na svim dijelovima Zemlje.
Prvi rezultati si ohrabrujuci,najveca nepoznanica je reakcija ljudskog organizma na vakcinu.
-
digger
SIDA je ozbiljan problem.u Fatime vise Jajca wrote:Digger ti isto nekad neznas sta ces od sebe pa napadas ljude i pises svakakva sranja ,,,pa sta ako je covjek napisao nesto o SIDI i misli da je to tako kako je taj doktor izjavio.... :roll: :roll: :roll:
Ovdje nije poenta da je ..."covjek napisao nesto o SIDI"... Price o namjerno napravljenom AIDS virusu i "tajnom lijeku" koji postoji su price za malu djecu--ili za vas par naivnih.
Ako neko postavi prepis clanka kao temu koji je pokupljen iz tabloida pisanih od marsovaca, cemu dalje diskutovati?
-
margareta
#8 Re: AIDS
Jeste li u talu Murate?Murat Sabanovic wrote:DIGGI U POVJERENJU samo nemoj nikome pricatidigger wrote:Murate...u povjerenju... ja imam par dunuma bogate zemlje nekih 1,500 km sjeverno od Toronta. Divan permafrost i tundra, nema one gradske buke samo lososi i pokoji dabar. Jeftino... vidim da tebe interesira neobicno pa ko mislim... mozda si musterija? Ako jesi, posalji lovu na moj racun "For Suckers Only." Samo bogati, nemoj da o ovome okolo pricas--da se ne cuje i raja navali...Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima, namjerno je bio pusˇten me?u mase. Tako smatra i dr. Boyd E. Graves, koji vjeruje da lijek za ovu 'kugu novog doba' zapravo postoji. Naravno, napravili su ga oni isti ljudi koji su smislili i virus AIDS-a.
poznajem u sarajevu neke njude koji trguju s pedercinama
mogu ti poso ugovorititi
u slucaju ako sidu dobijes zvat ce mo ovog doktora da ti injekcije sica
vidim ti se prvi javi na ovu temu reko evo prve potencijne musterija
vidim interes je veliki kod tebe..... pa izvoli javi mi
- Murat Sabanovic
pa, koji kurac diskutujes i nepotrebne komentare pises??digger wrote:SIDA je ozbiljan problem.u Fatime vise Jajca wrote:Digger ti isto nekad neznas sta ces od sebe pa napadas ljude i pises svakakva sranja ,,,pa sta ako je covjek napisao nesto o SIDI i misli da je to tako kako je taj doktor izjavio....![]()
![]()
Ovdje nije poenta da je ..."covjek napisao nesto o SIDI"... Price o namjerno napravljenom AIDS virusu i "tajnom lijeku" koji postoji su price za malu djecu--ili za vas par naivnih.
Ako neko postavi prepis clanka kao temu koji je pokupljen iz tabloida pisanih od marsovaca, cemu dalje diskutovati?
a diggi svako svoje misljenje ima o tom lijeku i njegovom ne(postojanju)
a to ,dali je od jednog tvog marsovca ili jednog doktora napisano to malo razmisli?
prica za malu djecu i naivne
frajer otiso u afriku zarazio se od majmuna
doso u ameriku(kanadu) i sida se pocela naglo siriti
frajer je homosexualac bio .pa tako su homosexualci oznaceni bili kao prenosioci side .to ti je prica za malu djecu i naivne
jebi ga diggi, al ako ti u ovu pricu vjerujes koja je javnosti prodata kao prava onda su sve ostale price po tvom za naivne
ja licno mislim da je sida lansirana od amerikanaca zbog cega i zasto to pitaj njih dobices odgovor negdje 1200km od toronta
pozdrav murat
-
digger
#10 Re: AIDS
Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima...blah blah
OK Murate, kada si ti vec skontao kako treba, reci nam KOJI JE OD TVOJA DVA KOMENTARA tacan?Murat Sabanovic wrote: prica za malu djecu i naivne
frajer je homosexualac bio...
-
Harizmatican1
Primarijus Dr todor Jovanovic Iz Beograda
kazu uz pomoc svog prirodnog preparata Todoxin
Uspjeva da Hiv virus drzi pod kontrolom!?!
kazu uz pomoc svog prirodnog preparata Todoxin
Uspjeva da Hiv virus drzi pod kontrolom!?!
-
digger
#12 Re: AIDS
Dr Sabanovicu, mi i dalje cekamo za tvoj naucni odgovor. Ako ti treba vise vremena za novu teoriju --n.pr. SIDU donijeli neki od vas koji su pali s Marsa--mi cemo biti strpljivi. Naucna objasnjenja traze vremena.digger wrote:Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima...blah blahOK Murate, kada si ti vec skontao kako treba, reci nam KOJI JE OD TVOJA DVA KOMENTARA tacan?Murat Sabanovic wrote: prica za malu djecu i naivne
- Murat Sabanovic
#13 Re: AIDS
pa krkane jedan nije stvar u tome koji je komentar tacandigger wrote:Dr Sabanovicu, mi i dalje cekamo za tvoj naucni odgovor. Ako ti treba vise vremena za novu teoriju --n.pr. SIDU donijeli neki od vas koji su pali s Marsa--mi cemo biti strpljivi. Naucna objasnjenja traze vremena.digger wrote:Murat Sabanovic wrote:Svi znamo zasˇto i kako je AIDS nastao. Stvoren u laboratorijima americˇke vojske koja se bavi biolosˇkim oruzˇjima...blah blahOK Murate, kada si ti vec skontao kako treba, reci nam KOJI JE OD TVOJA DVA KOMENTARA tacan?Murat Sabanovic wrote: prica za malu djecu i naivne
nego smataram da su amerikanci ovu verziju prodali u javnost
ja sam taj komentar od ovoga dr. postavio jer ima vise verzija nastanka side ,a i da razmisle naivni kao sto si i ti .nikad nisam reko da je tacan .
ti si opet nastavio da diskutujes a nijedne pametne .jesi pametan u p.m.
svaka ti cast.
nemamo mi tu sta vise pricati
pozdravlja te murat sabanovic