ahh pomoc

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

funkey-anidem

#1 ahh pomoc

Post by funkey-anidem »

svidja mi se jedan momak.. ali problem je to sto neznam sta zeli od mene.. kad bude neki party ili budemo sa rajom negdje ..samnom je uvijek.. a sljedeci dan isto da se nista nije dogodilo i onda saznajem da je krenuo sa drugom... stvarno osjecam nesto duboko prema njemu ..

sta da radim :(
zelenashica

#2 Re: ahh pomoc

Post by zelenashica »

idi ba kupi veselu svesku živa bila tamo imaš ideja za skontat te cake............ :roll:

hebem ti ove savjete više....niko nema haman nema ideje ni rješenja nizašta :x :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3 Re: ahh pomoc

Post by ladyblue18 »

Ja nekada imam osjecaj da sam se vratila u prvi srednje ili osnovnu pa citam one teen casopise, kad ono forum... :zoka: :mrgreen:
PticaTrkachica

#4 Re: ahh pomoc

Post by PticaTrkachica »

shutter shaders na nos i kuliraj 8)
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#5 Re: ahh pomoc

Post by davorf »

Ako neko ima, treba da postavi ovdje Teen pitanja-Alchak odgovori...iz casopisa Fan :lol: :mrgreen:
ladyblue18

#6 Re: ahh pomoc

Post by ladyblue18 »

PticaTrkachica wrote:shutter shaders na nos i kuliraj 8)
:lol: :lol: :lol: padoh :lol: :lol:
jazzer

#7 Re: ahh pomoc

Post by jazzer »

funkey-anidem wrote:svidja mi se jedan momak.. ali problem je to sto neznam sta zeli od mene.. kad bude neki party ili budemo sa rajom negdje ..samnom je uvijek.. a sljedeci dan isto da se nista nije dogodilo i onda saznajem da je krenuo sa drugom... stvarno osjecam nesto duboko prema njemu ..
Nista. Moras se natjerati da osjecas nesto plice prema njemu :-D .
black

#8 Re: ahh pomoc

Post by black »

:mrgreen: :run:

Image
venus doom

#9 Re: ahh pomoc

Post by venus doom »

black wrote::mrgreen: :run:

Image
:lol: :lol: :lol:
Zoya

#10 Re: ahh pomoc

Post by Zoya »

Blacky uvijek konkretno :lol: :lol: :lol:
Samo cekam karananu da posavjeruje malo curu. Ima on najvise iskustva sa putericama :oops:
ladyblue18

#11 Re: ahh pomoc

Post by ladyblue18 »

Zoya wrote:Blacky uvijek konkretno :lol: :lol: :lol:
Samo cekam karananu da posavjeruje malo curu. Ima on najvise iskustva sa putericama :oops:
Upravo. :mrgreen:
PticaTrkachica

#12 Re: ahh pomoc

Post by PticaTrkachica »

funkey-anidem wrote:svidja mi se jedan momak.. ali problem je to sto neznam sta zeli od mene.. kad bude neki party ili budemo sa rajom negdje ..samnom je uvijek.. a sljedeci dan isto da se nista nije dogodilo i onda saznajem da je krenuo sa drugom... stvarno osjecam nesto duboko prema njemu ..

a šta mu kaže facebook status? jel u relationship ili je it's complicated? mislim da ces tu naci sve odgovore. ako nema facebook, kani ga se. sigurno je nezreo jer jos uvijek fura dernek.ba.
*mima*

#13 Re: ahh pomoc

Post by *mima* »

Njemi se ne dopadaju tvoje naocale.............promijeni ih.

Prijavi postCitiraj (i odgovori)
Postao/la funkey-anidem dana 17/06/2009 12:16

zna li iko gdje se moze kupiti ovakve naocale u Sarajevu

thxxx :**funkey-anidem

Pošalji privatnu poruku
shin

#14 Re: ahh pomoc

Post by shin »

PticaTrkachica wrote:

a šta mu kaže facebook status? jel u relationship ili je it's complicated? mislim da ces tu naci sve odgovore. ako nema facebook, kani ga se. sigurno je nezreo jer jos uvijek fura dernek.ba.

Mozda je na twitteru, onda znaci da je prejebao dernek i fejsbuk.
PticaTrkachica

#15 Re: ahh pomoc

Post by PticaTrkachica »

shin wrote:
PticaTrkachica wrote:

Mozda je na twitteru, onda znaci da je prejebao dernek i fejsbuk.
:D
ako je na twitteru, onda je ispred svog vremena, a kako su oprah i dr phil na twitteru, znaci da je među super kul rajom, te se za takvog treba udat, u najmanju ruku.
Eweleen

#16 Re: ahh pomoc

Post by Eweleen »

ja sam bolestan :|
zenicaone

#17 Re: ahh pomoc

Post by zenicaone »

Image

kralj si hahahahahahaha a ti ceri razjebi mu vezu - pitaj ti njega da se zabavljte i taman kad bude mislio da ce dobit - reci mu - ma znas sat nisi ti bas za mene imas nekako male usi a ja volim veeeeliiiikeeeee da me bolje cuje hahahahahahaha
Aurora Borealis

#18 Re: ahh pomoc

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:33, edited 1 time in total.
lolo_lolo

#19 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

on zeli samo sex
:run:
tatjanamster

#20 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

Image
ah, black :D
oduvijek, zauvijek...stvarno :D :D :D

:oops: :oops: :oops:
faketrue

#21 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

hittno trebam pomoc!!!
moj bivsi je stvarno lijep decko ,samim tim je veoma popularan...extra se ljubi i sasvim je cool ali on zeli samo zabavu.. i ja i on smo svjesni da nam je zajedno predobro,frcaju iskre na sve strane,ali on bi zelio da ponekad izadjemo da se"isfatamo",a da nismo zajedno...ponekad izadjemo,a kad mene opali prenos ,pa kad me pita da izadjemo,ja ne izadjem,on se totalno zapali za mene.
Nekidan smo izasli i bilo je preeemooocnooo.Taj dan mi je rekao "Da neam' ove dvije trebe , bil' ti bila sa mnom??" ,a ja sam mu sa gadjenjem rekla "Nee!",onda je on pitao zasto i ja sam navela"losa si osoba,stalo ti je samo do zabave,i taj tvoj stav je djetinjast , i ti ja znamo da mogu imati kojeg god fraera hocu ,pa ttako ne vidim razloga zasto bih se zadrzavala na tebi!!".Taj dan sam mu rekla da vise nikad necemo izaci zajedno jer mi se gadi.On je rekao naravno da necemo..
Navece oko 11 mi stize poruka "Danas mi je bila mrakaca ,moze se ponoviti?",na sto sam ja odgovorila"Haha ,naravno da moze ,jednog lijepog suncanog dana kad bude padala kisa :D".Nije mi odgovorio...
Da sad ne duljim,bio je neki problem,pa sam ga nazvala sutradan da ga napadnem,i on se tad jos vise zainteresovao,kad sam bila djubre i izvrijedjala ga.Malo kasnije,na msn-u mi je sve objasnio i pitao me da izadjem[bilo je oko 21 h] i da mora neshto da me pita,ja sam rekla necu da izadjem , pitaj me sad,on je napisao"Zelis li biti sa mnom u vezi ,ali duze,puno duze?",rekla sam necu.
Jos molio ,ja nisam htjela, i da bi ispala nezainteresovanija,rekla sam da cu ga blokirati i to sam i ucinila...

Poznavajuci ga ,znam da ce me ponovo zvati ali nezz sta da ja radim??
Cim sam ga pocela odbijati on se zainteresovao,da li da ga opet odbijem ili da podjem??
...mozda je bolje da ovako nastavim,jer izgleda da samo ovaj naci kod njega pali...

Sta vi mislite??

iii da li se trebam obazirati na misljenje frendica da ga zaboravim,da je kreten i sl.,mislim da li to iz njih progovara ljubomora ili pak pravo prijateljstvo??

HELP!!

:?
tatjanamster

#22 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

faketrue wrote:
hittno trebam pomoc!!!
moj bivsi je stvarno lijep decko ,samim tim je veoma popularan...extra se ljubi i sasvim je cool ali on zeli samo zabavu.. i ja i on smo svjesni da nam je zajedno predobro,frcaju iskre na sve strane,ali on bi zelio da ponekad izadjemo da se"isfatamo",a da nismo zajedno...ponekad izadjemo,a kad mene opali prenos ,pa kad me pita da izadjemo,ja ne izadjem,on se totalno zapali za mene.
Nekidan smo izasli i bilo je preeemooocnooo.Taj dan mi je rekao "Da neam' ove dvije trebe , bil' ti bila sa mnom??" ,a ja sam mu sa gadjenjem rekla "Nee!",onda je on pitao zasto i ja sam navela"losa si osoba,stalo ti je samo do zabave,i taj tvoj stav je djetinjast , i ti ja znamo da mogu imati kojeg god fraera hocu ,pa ttako ne vidim razloga zasto bih se zadrzavala na tebi!!".Taj dan sam mu rekla da vise nikad necemo izaci zajedno jer mi se gadi.On je rekao naravno da necemo..
Navece oko 11 mi stize poruka "Danas mi je bila mrakaca ,moze se ponoviti?",na sto sam ja odgovorila"Haha ,naravno da moze ,jednog lijepog suncanog dana kad bude padala kisa :D".Nije mi odgovorio...
Da sad ne duljim,bio je neki problem,pa sam ga nazvala sutradan da ga napadnem,i on se tad jos vise zainteresovao,kad sam bila djubre i izvrijedjala ga.Malo kasnije,na msn-u mi je sve objasnio i pitao me da izadjem[bilo je oko 21 h] i da mora neshto da me pita,ja sam rekla necu da izadjem , pitaj me sad,on je napisao"Zelis li biti sa mnom u vezi ,ali duze,puno duze?",rekla sam necu.
Jos molio ,ja nisam htjela, i da bi ispala nezainteresovanija,rekla sam da cu ga blokirati i to sam i ucinila...

Poznavajuci ga ,znam da ce me ponovo zvati ali nezz sta da ja radim??
Cim sam ga pocela odbijati on se zainteresovao,da li da ga opet odbijem ili da podjem??
...mozda je bolje da ovako nastavim,jer izgleda da samo ovaj naci kod njega pali...

Sta vi mislite??

iii da li se trebam obazirati na misljenje frendica da ga zaboravim,da je kreten i sl.,mislim da li to iz njih progovara ljubomora ili pak pravo prijateljstvo??

HELP!!

:?

ja mislim da si se ti malo zajebunila.... :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
faketrue

#23 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

Zasto??
tatjanamster

#24 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

babyline wrote:
faketrue wrote:Zasto??
zivo me interesuje kako si odabrala svoj nick i zasto :D

vezano za tog lika, ma sve je to hmmmmmmm romanticno. blokiraj ga na msn-u i ostavice te dvije trebe radi tebe garant, ako ne uradi to ti ´najdi ako vec nisi dva-tri frajera po mogucnosti njegova jarana i prikaci im na msn, ako kontas na sta mislim :D

ovo je već opasno :D
veza preko veze :oops: :oops: :oops:
tatjanamster

#25 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

babyline wrote:zaboravih maloprije @truefake: meni se svidja tvoj pink font i haj nek ti je sretno!

aura daleko sam ja od bi :D sta bi-bi ali mi se djasvi tvoj aFatar hmm ko zna :D
OPREZ
otok Lezbos... :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Post Reply