da li ste ikada podlegli iskusenju pa malo oprobali djidji midji sa nekim od profa? Ili znate nekog ko jeste? Je li bilo zbog akademskog napretka ili zbog slasti zabranjenog voca? Mogu li ovakve situacije ikad na dobro izaci?
Ah Profesore, Profesore....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Ah Profesore, Profesore....
Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....
da li ste ikada podlegli iskusenju pa malo oprobali djidji midji sa nekim od profa? Ili znate nekog ko jeste? Je li bilo zbog akademskog napretka ili zbog slasti zabranjenog voca? Mogu li ovakve situacije ikad na dobro izaci?
- flora.sa
#2 Re: Ah Profesore, Profesore....
Pobogu anais...anais_nin wrote:Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....
da si pitala za asistente, pa bih i razumjela...ovako...
ja...ne vjerujem...postoje granice koje nikada ne bih prešla...pogotovu ako misliš, na dunga-dunga
- anais_nin
flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35
a ispite sam spomenula jer nekad se ljudi spandjaju s profama iz raznoraznih razloga...nekad je fizicka privlacnost, nekad je privlacnost zabranjenog voca, nekad interes....
znaci kod tebe zabranjenje akademske afere 0 bodova (a sa asistentima???)
a ispite sam spomenula jer nekad se ljudi spandjaju s profama iz raznoraznih razloga...nekad je fizicka privlacnost, nekad je privlacnost zabranjenog voca, nekad interes....
- flora.sa
pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću...anais_nin wrote:flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35![]()
![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću...anais_nin wrote:flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35![]()
![]()
![]()
znaci kod tebe zabranjenje akademske afere 0 bodova (a sa asistentima???)...čisto profesionalni odnos...ali da znam iskoristiti to na ispitu...znam
...ali samo malo tretanja očima, i to je sve...na tome se završava...
- anais_nin
na umjetnosti flertovanjaflora.sa wrote: pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću......čisto profesionalni odnos...ali da znam iskoristiti to na ispitu...znam
...ali samo malo tretanja očima, i to je sve...na tome se završava...
- Kareem Abdul-Jabbar
- anais_nin
je li sto je zelio ili sto je "morao"?Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
U srednjoj skoli - otisli smo na matursku ekskurziju
:D
:D Poslije toga jedan mladji profa (poslije zavrsetka skole, naravno) ozenio jednu ucenicu
:D
ja 2 godine isla u zeMsku srednju...imali smo pravo mladog profu koji nam je predavao engleski, 25 mu tada bilo...naravno nikad ni jedna od ucenica nije luftala sa njegovih casova
- Kareem Abdul-Jabbar
- Murat Sabanovic
joj kad se sjetim moj profesor istorije
imo je obicaj da kaze jednoj jeleni da cita i pri tom stane iza i miluje je po kosi,a ruka bi mu nekad znala u dzepu zalutati...
jelena ja jedna od najboljih ucenica istorije bila .
imo je obicaj da kaze jednoj jeleni da cita i pri tom stane iza i miluje je po kosi,a ruka bi mu nekad znala u dzepu zalutati...
jelena ja jedna od najboljih ucenica istorije bila .
-
fix tha thing
koja gimnazija?tasha_sa wrote:znam curu koja je u gimnaziji rekla da bi pusila profesoru fizike koji ima 70 god. za dva
mislim da znam pa posalji na PM odgovor
- Lace
#15 Re: Ah Profesore, Profesore....
ma sta si to ti radila sad za vikend?anais_nin wrote:Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....
- Bumbar
Kod mene ne znam da ih ima za zagleda...doduse mozda ovaj jedan ali cisto sto je onako simpatican...za vise godine i nisam sigurna.
Nadamo se da ce ovaj jedan ogstujuci profesor doci...eee on je, sa druge strane huba - huba...ali nista od probanja...zabranjeno.
btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
Nadamo se da ce ovaj jedan ogstujuci profesor doci...eee on je, sa druge strane huba - huba...ali nista od probanja...zabranjeno.
btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
- anais_nin
#17 Re: Ah Profesore, Profesore....
Lace wrote: ma sta si to ti radila sad za vikend?
- anais_nin
bi li se prebacivala?Bumbar wrote: btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
ja sam na CIPSu (Center for Interdisciplinary Postgraduate Studies)....drugim rijecima, dosta profa nisu lokalci...i nisu za peMzije
- Bumbar
đanais_nin wrote:bi li se prebacivala?Bumbar wrote: btw.anais...na kojem si postdiplomskom?![]()
ja sam na CIPSu (Center for Interdisciplinary Postgraduate Studies)....drugim rijecima, dosta profa nisu lokalci...i nisu za peMzije
hahaha...sad bi ja ali dug je put meni do postdiplomskog.
ma da vidim mogu li te kako ugurati ako bude dosao ovaj gostujuci
to ce biti iz medjunarodnog prava...najvjerovatnije territorial disputes s obzirom da je doticni doktor te oblasti
- anais_nin
mogla bih ja na to posto je moj program State Management + Humanitarian affairs...de prijavljuj na pepe detalje, mozda ga znamBumbar wrote: ma da vidim mogu li te kako ugurati ako bude dosao ovaj gostujuci![]()
to ce biti iz medjunarodnog prava...najvjerovatnije territorial disputes s obzirom da je doticni doktor te oblasti![]()
-
Apos
#21 Re: Ah Profesore, Profesore....
Biće javno?anais_nin wrote:Lace wrote: ma sta si to ti radila sad za vikend?nije to tema
a ti ces svakako dobiti izvjestaj za par dana
![]()
- manijak1
Složena tema
- anais_nin
nije bilo dobro tebi ili njima?manijak1 wrote:Nisam
![]()
a kao da jesam poneku asistenticu
![]()
ali to nije bilo dobro .........
![]()
.
slazem se, sve dok traje "akademski" odnos, svi ostali su obojeni njim...znaci suzdrzavanje dok se ispit ne odradi je tvoj savijetmanijak1 wrote:Tu nema dobrovoljnih radnji
![]()
![]()
barem dok traje relacija
![]()
semestar kolokvij potpis, položen
![]()
ispit.
Složena tema![]()
- manijak1
Moj savjet je .........diskrecija od vrha
do dna