Ah Profesore, Profesore....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#1 Ah Profesore, Profesore....

Post by anais_nin »

Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....

da li ste ikada podlegli iskusenju pa malo oprobali djidji midji sa nekim od profa? Ili znate nekog ko jeste? Je li bilo zbog akademskog napretka ili zbog slasti zabranjenog voca? Mogu li ovakve situacije ikad na dobro izaci? :D
flora.sa

#2 Re: Ah Profesore, Profesore....

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....

da li ste ikada podlegli iskusenju pa malo oprobali djidji midji sa nekim od profa? Ili znate nekog ko jeste? Je li bilo zbog akademskog napretka ili zbog slasti zabranjenog voca? Mogu li ovakve situacije ikad na dobro izaci? :D
Pobogu anais... :shock:
da si pitala za asistente, pa bih i razumjela...ovako... :D

ja...ne vjerujem...postoje granice koje nikada ne bih prešla...pogotovu ako misliš, na dunga-dunga :D , samo radi prolaza na ispitu...ne hvala, radije ću da učim...
anais_nin

Post by anais_nin »

flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35 :lol: :lol: :lol:
a ispite sam spomenula jer nekad se ljudi spandjaju s profama iz raznoraznih razloga...nekad je fizicka privlacnost, nekad je privlacnost zabranjenog voca, nekad interes....

znaci kod tebe zabranjenje akademske afere 0 bodova (a sa asistentima???) :lol:
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35 :lol: :lol: :lol:
a ispite sam spomenula jer nekad se ljudi spandjaju s profama iz raznoraznih razloga...nekad je fizicka privlacnost, nekad je privlacnost zabranjenog voca, nekad interes....

pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću... :oops: ...čisto profesionalni odnos...ali da znam iskoristiti to na ispitu...znam :oops: ...ali samo malo tretanja očima, i to je sve...na tome se završava... :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

flora.sa wrote:
anais_nin wrote:flora ima nas sreckovica koji imamo profe mladje od 35 :lol: :lol: :lol:

pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću... :oops: ...čisto profesionalni odnos...ali da znam iskoristiti to na ispitu...znam :oops: ...ali samo malo tretanja očima, i to je sve...na tome se završava... :D
:D :D hehe, naravno Flora :P:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote: pa ima nekih tako koji bi voljeli nešto sa mnom...ali ja neću... :oops: ...čisto profesionalni odnos...ali da znam iskoristiti to na ispitu...znam :oops: ...ali samo malo tretanja očima, i to je sve...na tome se završava... :D
na umjetnosti flertovanja :D bravissimo floriana :D
Kareem Abdul-Jabbar

:D :D U srednjoj skoli - otisli smo na matursku ekskurziju :D:D
:D:D Poslije toga jedan mladji profa (poslije zavrsetka skole, naravno) ozenio jednu ucenicu :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Kareem Abdul-Jabbar wrote::D :D U srednjoj skoli - otisli smo na matursku ekskurziju :D:D
:D:D Poslije toga jedan mladji profa (poslije zavrsetka skole, naravno) ozenio jednu ucenicu :D:D
je li sto je zelio ili sto je "morao"? :lol: :D

ja 2 godine isla u zeMsku srednju...imali smo pravo mladog profu koji nam je predavao engleski, 25 mu tada bilo...naravno nikad ni jedna od ucenica nije luftala sa njegovih casova :lol: :D
Kareem Abdul-Jabbar

:D :) aaaa, ma nije morao-htjeli su oboje :D:D

:D a i nama je ona valjala glede kontrolnih :D:lol::lol: whahahahha :D:D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

joj kad se sjetim moj profesor istorije
imo je obicaj da kaze jednoj jeleni da cita i pri tom stane iza i miluje je po kosi,a ruka bi mu nekad znala u dzepu zalutati...

jelena ja jedna od najboljih ucenica istorije bila .
tasha_sa

Post by tasha_sa »

znam curu koja je u gimnaziji rekla da bi pusila profesoru fizike koji ima 70 god. za dva
anais_nin

Post by anais_nin »

tasha_sa wrote:znam curu koja je u gimnaziji rekla da bi pusila profesoru fizike koji ima 70 god. za dva
a ljudi kazu da je romantika umrla :lol: :D
shin

Post by shin »

tasha_sa wrote:znam curu koja je u gimnaziji rekla da bi pusila profesoru fizike koji ima 70 god. za dva
U mojoj skoli profesori su samo mogli igrati dzepnog bilijara.
fix tha thing

Post by fix tha thing »

koja gimnazija?
mislim da znam pa posalji na PM odgovor
Lace

#15 Re: Ah Profesore, Profesore....

Post by Lace »

anais_nin wrote:Fakultet...kod nekih cak i srednja skola...strebanje, ispiti, muke akademske, u to uleti kakav fin profesor ili ti ga profesorica da malo zasladi "gorak" studentski zivot...simpatisanje, ponekad flert....nekad ostane na prijatnom sanjarenu....a nekad....hm hm....

ma sta si to ti radila sad za vikend? :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Kod mene ne znam da ih ima za zagleda...doduse mozda ovaj jedan ali cisto sto je onako simpatican...za vise godine i nisam sigurna.

Nadamo se da ce ovaj jedan ogstujuci profesor doci...eee on je, sa druge strane huba - huba...ali nista od probanja...zabranjeno.

btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
anais_nin

#17 Re: Ah Profesore, Profesore....

Post by anais_nin »

Lace wrote: ma sta si to ti radila sad za vikend? :D
:lol: nije to tema :lol: a ti ces svakako dobiti izvjestaj za par dana :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote: btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
bi li se prebacivala? :lol:

ja sam na CIPSu (Center for Interdisciplinary Postgraduate Studies)....drugim rijecima, dosta profa nisu lokalci...i nisu za peMzije :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:
Bumbar wrote: btw.anais...na kojem si postdiplomskom?
bi li se prebacivala? :lol:

ja sam na CIPSu (Center for Interdisciplinary Postgraduate Studies)....drugim rijecima, dosta profa nisu lokalci...i nisu za peMzije :lol:
đ
hahaha...sad bi ja ali dug je put meni do postdiplomskog.

ma da vidim mogu li te kako ugurati ako bude dosao ovaj gostujuci :D
to ce biti iz medjunarodnog prava...najvjerovatnije territorial disputes s obzirom da je doticni doktor te oblasti :-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote: ma da vidim mogu li te kako ugurati ako bude dosao ovaj gostujuci :D
to ce biti iz medjunarodnog prava...najvjerovatnije territorial disputes s obzirom da je doticni doktor te oblasti :-) :D
mogla bih ja na to posto je moj program State Management + Humanitarian affairs...de prijavljuj na pepe detalje, mozda ga znam :lol:
Apos

#21 Re: Ah Profesore, Profesore....

Post by Apos »

anais_nin wrote:
Lace wrote: ma sta si to ti radila sad za vikend? :D
:lol: nije to tema :lol: a ti ces svakako dobiti izvjestaj za par dana :lol: :D
Biće javno?
Bumbar

Post by Bumbar »

hahaha...cisto sumnjam... ovo je nesto sto postoji samo kao ideja nas nekolicine koji smo imali cast da na on bude sudija na jednom takmicenju :). Tip nije visok, ima bradu ali ima stav mamma mia :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Nisam :D :D a kao da jesam poneku asistenticu :D :D ali to nije bilo dobro ......... :D :D .
:oops: Tu nema dobrovoljnih radnji :oops: :oops: :oops: barem dok traje relacija :D :D semestar kolokvij potpis, položen :D :D ispit.
Složena tema :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::oops: Nisam :D :D a kao da jesam poneku asistenticu :D :D ali to nije bilo dobro ......... :D :D .
nije bilo dobro tebi ili njima? :D

manijak1 wrote::oops: Tu nema dobrovoljnih radnji :oops: :oops: :oops: barem dok traje relacija :D :D semestar kolokvij potpis, položen :D :D ispit.
Složena tema :oops: :D
slazem se, sve dok traje "akademski" odnos, svi ostali su obojeni njim...znaci suzdrzavanje dok se ispit ne odradi je tvoj savijet :D
manijak1

Post by manijak1 »

Moj savjet je .........diskrecija od vrha :D :D do dna :oops: :D
Post Reply