Agronomski fakultet Mostar
-
znanje231
#1 Agronomski fakultet Mostar
Ako netko studira ovaj fakultet reći neka iskustva o njemu i šta treba za prijemni? 
-
SAMIRBH
#2 Re: Agronomski fakultet Mostar
Pozdrav,
Znam jednog momka ...koji je zavrsio Agronomiju ... i odmah je nasao posao u Ministarstvu za poljoprivredu .. ima svoje plantaze .. sljive ... Covjek se ubi od para. Extra faks ... samo napred.
Dipl.ing.agronomije je super zvanje... malo raje to studira.
Znam jednog momka ...koji je zavrsio Agronomiju ... i odmah je nasao posao u Ministarstvu za poljoprivredu .. ima svoje plantaze .. sljive ... Covjek se ubi od para. Extra faks ... samo napred.
Dipl.ing.agronomije je super zvanje... malo raje to studira.
- Joe McCarthy
#3 Re: Agronomski fakultet Mostar
Jedan od rijetkih fakulteta sa kojim ćeš hem steći dobro znanje koje će ti koristiti u životu, hem brzo pronaći posao ovdje ili u inostranstvu.
- SemPer_fi
#4 Re: Agronomski fakultet Mostar
Dobar fax , jedan od perspektivnijih
e sad mislim da nema prijemnog nisam 100% siguran ..
Profesori i asistenti dovoljno znanja imaju da te adekvatno pripreme za posao , mislim i da nije nesto posebno tezak ako te bas agronomija zanima , dovoljno ti je dnevno 2h ucenja i redovnost na predavanjima nemas nikakvih problema ..
Profesori i asistenti dovoljno znanja imaju da te adekvatno pripreme za posao , mislim i da nije nesto posebno tezak ako te bas agronomija zanima , dovoljno ti je dnevno 2h ucenja i redovnost na predavanjima nemas nikakvih problema ..
-
znanje231
#5 Re: Agronomski fakultet Mostar
Ima li još itko ikakva iskustva?
- glas_jace
#6 Re: Agronomski fakultet Mostar
U Mostaru imas dvije Agronomije,na Sveucilistu i na Univerzitetu,obe su dobre...neces pogrijesiti ako upises