Vag.Manipulacija ti napisa o stradalnicima rata a ti odgovaraš sa optuženima u Haagu...A već sam jednom i napisao da je cjelokupni vrh JNA izuzet od optužbi iz bogtepitakojihrazloga...Do danas u Hagu od optuženih 146 osoba raspodjela sljedeća:
1) Srba 106 (72,6 %)
2) Hrvata 31 (21,23%)
3) Bošnjaka 9 (6,16%)
Do sada je izrečeno 729 godina zatvorske kazne, s napomenom da svi optuženi Hrvati i Srbi još uvijek nisu u Hagu.
Od toga na pojedine narode otpada:
1) Srbi 554 godine kazne (76%)
2) Hrvati 142 godine kazne (19,4%)
3) Bošnjaci 33 godine kazne (4,5 %)
A također sam napisao a nitko mi nije odgovorio je li moralno suditi za Herceg Bosnu a ozakoniti RS!!!
I da me ne bi krivo razumjeli ,sud u Haagu je potreban iako je vidljivo da je politički motiviran i moj odgovor je da treb suditi za Herceg Bosnu no isto tako tvrdim da je odnod međunarodne zajednice prema osvajanjima bosanskih i hrvatskih Srba bio direktan povod i za osnivanje
Herceg Bosne...Jer zločincima se sude iz dva razloga,prvi je da dobiju zasluženu kaznu a drugi da bi se poslala jasna poruka....
A kakva je poruka poslana 1991,92 i 93 od strane međunarodne zajednice...Osvajanja se isplate!!! Postati ću Vam što je sadržavao famozni plan Z4 koji je bio nuđen Srbima u Hrvatskoj pa ćete vidjeti o čemu piđem i što se sve moglo dobiti na silu....
P.S.
I inače dr. za tebe sam porimijetio da si opsjednut Hrvatima.Nisi nijednu temu otvorio koja nema u sebi negativnih konotacija prem Hrvatskoj i Hrvatima.U čemu je problem?Stavrno me zanima...