pišite iskustva, prednosti, mane...
agencije za ispitivanje tržišta
Moderator: anex
-
tagomago
#1 agencije za ispitivanje tržišta
ima li iko iskustva sa agencijama za ispitivanje tržišta?

-
Jun
#2 Re: agencije za ispitivanje tržišta
ima li iko iskustva sa agencijama za ispitivanje tržišta?
Ja mislim da sam ja napravio iskustvo sa troje od takvih agencija.
Jedanput me je nazvala agencijama za ispitivanje tržišta i pitala pije li se pivo u mom domacinstvu.
Drugi put me je nazvala druga agencijama za ispitivanje tržišta i pitala sve sta je mislim o mobilnim operaterima u BiH.
Iskustvo oboje puta veoma dobro jer sam ih 100% razumio.
Pokusao sam i da radim za jednu agencijama za ispitivanje tržišta ali nisam tu dobio posao.
Iskustvo veoma slabo jer šef te agencije je tražio od mene skoro nemogucne stvari i pravio je sam termine na koje je sam prekasno dolazio.
Ja mislim da sam ja napravio iskustvo sa troje od takvih agencija.
Jedanput me je nazvala agencijama za ispitivanje tržišta i pitala pije li se pivo u mom domacinstvu.
Drugi put me je nazvala druga agencijama za ispitivanje tržišta i pitala sve sta je mislim o mobilnim operaterima u BiH.
Iskustvo oboje puta veoma dobro jer sam ih 100% razumio.
Pokusao sam i da radim za jednu agencijama za ispitivanje tržišta ali nisam tu dobio posao.
Iskustvo veoma slabo jer šef te agencije je tražio od mene skoro nemogucne stvari i pravio je sam termine na koje je sam prekasno dolazio.
- tataćusak
#3 Re: agencije za ispitivanje tržišta
tagomago wrote:ima li iko iskustva sa agencijama za ispitivanje tržišta?
Kakva konkretno iskustva
-
tagomago
#4 Re: agencije za ispitivanje tržišta
je li ko poslovao sa izvjesnim agencijama, cjenovnik, kvalitet usluge, etc, etc.
dakle, da pojasnim
trebaju mi iskustva "sa one druge strane", tipa, imate ideju za neki start up, tražite agenciju da ispita tržište za vas da saznate da li se uopće isplati ulagati u tu ideju, kako vrijeme, tako novac. ne pojedince, nego firme.
dakle, da pojasnim
trebaju mi iskustva "sa one druge strane", tipa, imate ideju za neki start up, tražite agenciju da ispita tržište za vas da saznate da li se uopće isplati ulagati u tu ideju, kako vrijeme, tako novac. ne pojedince, nego firme.