After rostiljada on-line party!
-
edu
#1 After rostiljada on-line party!
trebamo konkretnije dogovore..znamo kada i gdje..ostalo?
Last edited by edu on 12/07/2005 13:44, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
edu, da citas umjesto sto samo pises, znao bi da je daaaaaaaaaaaaaavno dogovorena rostiljada kod Hrvatske komponente..... u subotu DEVETOG JULA....popodne....
sto se liste hrane tice, to mozemo i mailom, mojne razvalcit po forumu, spocitava nam se da nemamo kvaliteet u postovima....
sto se liste hrane tice, to mozemo i mailom, mojne razvalcit po forumu, spocitava nam se da nemamo kvaliteet u postovima....
- pitt
Eto sad....zasto opet da dijaspora ispastaseka wrote:zavrsit ces u dijasporiedu wrote:nije ba..sta vam je...
danas sam haman bratom 'rvatom pricao o tome..pa rekoh da se ovako dogovorimo..preko foruma..ljudi smo..nismo moderatori..![]()
![]()
ako nastavis
- pitt
Samo ti....nece li te poljopriveednici upregnut da im njive oresedu wrote:kad vidim na sta pitt lici..bolje mi je ostati ovdje i pred skupstinom u satoru spavati sa poljoprivrednicima..![]()
![]()
![]()
a i deenov plakat mi je kod onog semafora..![]()
![]()
-
edu
ja rekoh radije sa deenom na plakat negoli u dijasporu..a on..ili ti je malo petorica..pa hoces i mene..e nisam ja laka roba..moras me zamoliti..pitt wrote:Sad ja znam sto bi ti u dijasporuedu wrote:bolje i to nego da me petErica back streeta upregne..ali znam ja da ti to volis..a sto se voli nije tesko..![]()
![]()
:D:D
- pitt
kazu ko nije trazio nije ni dobioedu wrote:ja rekoh radije sa deenom na plakat negoli u dijasporu..a on..ili ti je malo petorica..pa hoces i mene..e nisam ja laka roba..moras me zamoliti..pitt wrote:Sad ja znam sto bi ti u dijasporuedu wrote:bolje i to nego da me petErica back streeta upregne..ali znam ja da ti to volis..a sto se voli nije tesko..![]()
![]()
![]()
![]()
-
edu
sta cu..obec'o mi kule i gradove..pitt wrote:kazu ko nije trazio nije ni dobioedu wrote:ja rekoh radije sa deenom na plakat negoli u dijasporu..a on..ili ti je malo petorica..pa hoces i mene..e nisam ja laka roba..moras me zamoliti..pitt wrote: Sad ja znam sto bi ti u dijasporu:D:D
![]()
![]()
:D A deenu si se sam i ponudio.....kurvo jedna
-
BigusDickus
je l' se ovdje okejira i chekichaju karte za tu skromnu svecanost...
obiljezavanja uspjesnog okoncanja akcije...