Afrodizijaci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

*mima*

#51 Re: Afrodizijaci

Post by *mima* »

sans rime ni raison wrote:
njeka wrote:
Sex poslije bijelog luka????!!!!!!!!! Nema šanse!!!!

Slazem se. Casa mlijeka sa medom - opusta i smiruje - dodaj cimeta - otvara sva cula - i kreni u borbu. :D Kazu! :-)

Ima li iko od vas volju za sex?
sans rime ni raison

#52 Re: Afrodizijaci

Post by sans rime ni raison »

Articoke i sparoge - marinirane u raznovrsnim travama (po zelji) i maslinovom ulju. Ostaviti da miruje nekih sedam dana, onda po jednu kasicicu prije vodjenja ljubavi. :)
sans rime ni raison

#53 Re: Afrodizijaci

mima wrote:

Naravno - samo smo voljni za promjene - da ne bude dosadno.
Nismo svi za pozu gledanja u plafon.
zastoqsviram

#54 Re: Afrodizijaci

Post by zastoqsviram »

mima wrote:
zastoqsviram wrote:

ma sta fuj, samo valja fino skinuti kozicu :-D
nego bez zaje..nja, jeste li probali sa obicnim bijelim lukom, onako sirov 2-3 cena ko kikiriki uz veceru, popravlja pravo raspolozenje, provjereno, a to je preduslov dobrog sexa. normalno, podrazumjeva se da ga oboje koristite i da sutra ne idete na poso

A dje se rabi taj recepat?
jooo mimi jesi ti neka na krivo nasadjena, ja ti kazem sta meni popravlja raspolozenje, a ti dje se rabi. probaj neces crknuti. svi danas ko nesto fini, gade se mirisa, nisam rekao da pojedes bijeli luk i da ides u grad muvati frajere. :-)
*mima*

#55 Re: Afrodizijaci

Post by *mima* »

mima wrote:

Naravno - samo smo voljni za promjene - da ne bude dosadno.
Nismo svi za pozu gledanja u plafon.
A sto gledas u plafon? Imas li maste? Izmisli promjene.........kakvi afrodizijaci....Dize li se tvom partneru na tebe? Znas li da mu probudis mastu?
*mima*

#56 Re: Afrodizijaci

Post by *mima* »

zastoqsviram wrote:

jooo mimi jesi ti neka na krivo nasadjena, ja ti kazem sta meni popravlja raspolozenje, a ti dje se rabi. probaj neces crknuti. svi danas ko nesto fini, gade se mirisa, nisam rekao da pojedes bijeli luk i da ides u grad muvati frajere. :-)
Sex sa okusom bijelog lika...........prelijepo.
sans rime ni raison

#57 Re: Afrodizijaci

mima wrote:A sto gledas u plafon? Imas li maste? Izmisli promjene.........kakvi afrodizijaci....Dize li se tvom partneru na tebe? Znas li da mu probudis mastu?
Pa uzbudljivije je sa afrodizijacima, i nesto je novo!
Naravno da mu se dize, ali ja zelim jos vise da ga usrecim, jer ga VOLIM. :) zelim sve moguce da mu dam, jer i on mene cini sretnom. To je ljubav mimi, uzumanje - davanje.
Imas li jos pitanja? Zasto je nasa planeta okrugla? Zasto je Papa katolik? Nema problema, tu smo samo za tebe :lol: :lol: :lol:
zastoqsviram

#58 Re: Afrodizijaci

Post by zastoqsviram »

kad smo vec kod mirisa i sexualnog uzbudjenja, kazu da je zadnji italijanski kralj vitorio emanuel, od svoje ljubavnice koja je zivila u nekom drugom gradu, najavljivao svoj dolazak nedelju dana ranije sto je u prevodu znacilo da prestane da se kupa do njegovog dolaska. covjek volio prirodan miris
sans rime ni raison

#59 Re: Afrodizijaci

Onda se niko nije kupao, svi se samo poljevali parfemom. Posebno francuzi. Bas nekako zivotinjski. :D
zastoqsviram

#60 Re: Afrodizijaci

Post by zastoqsviram »

sans rime ni raison wrote:Onda se niko nije kupao, svi se samo poljevali parfemom. Posebno francuzi. Bas nekako zivotinjski. :D
pa nije to bas srednji vijek, prica je s pocetka XX vijeka, a tvoja konstatacija zivotinjski meni i ne zvuci lose :wink:
sans rime ni raison

#61 Re: Afrodizijaci

A ok, nije mi poznat taj kralj. Eto svasta se nauci i ovdje :-)
Pa ne zvuci, sve zavisi od tajminga i raspolozenja. :wink: :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#62 Re: Afrodizijaci

Post by pici »

mima wrote:A sto gledas u plafon? Imas li maste? Izmisli promjene.........kakvi afrodizijaci....Dize li se tvom partneru na tebe? Znas li da mu probudis mastu?
Naravno da mu se dize, ali ja zelim jos vise da ga usrecim, jer ga VOLIM. :) zelim sve moguce da mu dam, jer i on mene cini sretnom. To je ljubav mimi, uzumanje - davanje.
Imas li jos pitanja? Zasto je nasa planeta okrugla? Zasto je Papa katolik? Nema problema, tu smo samo za tebe :lol: :lol: :lol:
e ovako sad zamisli da smo ti i ja u vezi i ti bi sva da mi se predas mimo toga sto smo u ljubavnom zagrljaju dan i noc .....e ovako iznenadi me sa pola kile jagoda(imas ih sad na pijaci) slag moze preko njih i cokoladni prah po tome.Boca sampanjca (ne mora neki skup vazno je da je pjenusac bolje i brze fata),lagana muzika moze instrumentale gitare+ klavir i na kraju na podu sveze-mehki cupavac visine 5 cm. :dance: :thumbup:
zastoqsviram

#63 Re: Afrodizijaci

Post by zastoqsviram »

Imas li jos pitanja? Zasto je nasa planeta okrugla? Zasto je Papa katolik? Nema problema, tu smo samo za tebe :lol: :lol: :lol:[/quote]

e ovako sad zamisli da smo ti i ja u vezi i ti bi sva da mi se predas mimo toga sto smo u ljubavnom zagrljaju dan i noc .....e ovako iznenadi me sa pola kile jagoda(imas ih sad na pijaci) slag moze preko njih i cokoladni prah po tome.Boca sampanjca (ne mora neki skup vazno je da je pjenusac bolje i brze fata),lagana muzika moze instrumentale gitare+ klavir i na kraju na podu [b]sveze-mehki cupavac visine 5 cm.[/b] :dance: :thumbup:[/quote]

jel mislis na jamboliju :lol:
sans rime ni raison

#64 Re: Afrodizijaci

Cuj da zamislim :D ma to je vec prevazidjeno, ali ovo sa jambolijom nije lose :lol:
pici

#65 Re: Afrodizijaci

Post by pici »

Image
ja imam ovakav slican nista ne žulja i ne ostaje crveno .....ugodan za razne poze
RIZVA

#66 Re: Afrodizijaci

Post by RIZVA »

kazu da je ukleta ta boja
zena21

#67 Re: Afrodizijaci

Post by zena21 »

pici.. a da probas sa ovim :? :D

Image
3xa

#68 Re: Afrodizijaci

Post by 3xa »

zastoqsviram wrote:kad smo vec kod mirisa i sexualnog uzbudjenja, kazu da je zadnji italijanski kralj vitorio emanuel, od svoje ljubavnice koja je zivila u nekom drugom gradu, najavljivao svoj dolazak nedelju dana ranije sto je u prevodu znacilo da prestane da se kupa do njegovog dolaska. covjek volio prirodan miris
Opio me miomiris :-)
*mima*

#69 Re: Afrodizijaci

Post by *mima* »

Nisam ja otvorila ovu temu...nego ti.....Ja ne trazim nikakve afrodizijake da mu se digne.
Last edited by *mima* on 06/06/2008 09:26, edited 1 time in total.
Bonnie-Clydova mala

#70 Re: Afrodizijaci

Post by Bonnie-Clydova mala »

zena21 wrote:pici.. a da probas sa ovim :? :D

Image
Al s ovom jambolijom ide i ovaj friz :roll:
pici

#71 Re: Afrodizijaci

Post by pici »

dobro ,priznajem nisam imao cast da to radim na medvjedoj ili lavloj ali na janjecoj mi je bilo ugodno mada malo se potpari oko guzova al pozrtvovano ja to otrpim :D
zastoqsviram

#72 Re: Afrodizijaci

Post by zastoqsviram »

pici wrote:dobro ,priznajem nisam imao cast da to radim na medvjedoj ili lavloj ali na janjecoj mi je bilo ugodno mada malo se potpari oko guzova al pozrtvovano ja to otrpim :D

znaci pici ti uvjek donji :-D
nego kakve to veze ima sa temom, u stvari svakakvih nas ima, nekog pali bijeli luk a nekog ponjave... :D
baby_angel

#73 Re: Afrodizijaci

Post by baby_angel »

Nikad nisam koristila neke afrodizijake, bez nekog posebnog razloga, mozda mi samo nije palo na pamet. Ali se dobro (i rado :D ) sjecam jedne situacije kad smo, nako iz zajebancije dok smo gledali film, spucali pakovanje velike bajadere. Ljudi moji sto je to bila luda noc :D :D :D :D Sad da li je do toga, ne znam...
*mima*

#74 Re: Afrodizijaci

Post by *mima* »

baby_angel wrote:Nikad nisam koristila neke afrodizijake, bez nekog posebnog razloga, mozda mi samo nije palo na pamet. Ali se dobro (i rado :D ) sjecam jedne situacije kad smo, nako iz zajebancije dok smo gledali film, spucali pakovanje velike bajadere. Ljudi moji sto je to bila luda noc :D :D :D :D Sad da li je do toga, ne znam...

Ah ta cokolada...... :-)
Meshtar

#75 Re: Afrodizijaci

Post by Meshtar »

šta vam je ovaj afrozodijak? :D
Post Reply