saint_mirad wrote: ↑23/01/2022 23:25zar nije n word uvredljiva?Romanista 101% wrote: ↑23/01/2022 23:03![]()
![]()
Neka su ispali Nigeri. Od 2014 i Brazila stalno protiv njih navijam.![]()
Ma to je skracenica ili nadimak za Nigerijance
Moderators: Charuga, Tomahawk11
saint_mirad wrote: ↑23/01/2022 23:25zar nije n word uvredljiva?Romanista 101% wrote: ↑23/01/2022 23:03![]()
![]()
Neka su ispali Nigeri. Od 2014 i Brazila stalno protiv njih navijam.![]()
Bravo za prognozu
Dosta je negativnosti vezano za sam turnira Afričkog kupa nacija u Kamerunu. Bilo je raznih propusta, a trenutno je u centru pažnje selekcija Komora jer će morati protiv domaćeg Kameruna večeras nastupiti bez golmana.
Dva golmana Komora su zaražena koronavirusom, dok je prvi golman doživio povredu protiv Gane. No, stvar je u tokme da se jedan od zaraženih golmana testirao i bio je negativan, ali su se pravila u međuvremenu promijenila i on svejedno ne može da brani, pošto mora u petodnevnu izolaciju.
O tome i općenito o nepravednom tretmanu na AKN-u upitan je Mario Marinica, selektor Malavija, koji je na press konferenciji danas govorio bez dlake na jeziku.
"Tretiraju nas kao građane drugog reda za razliku od velikih timova. Nemam mlijeka za kafu. Nemamo čak ni pristup perilici, pa moji igrači sami moraju da peru svoju odjeću", kazao je Marinica.
Malavi će, dakle, za četvrtfinale voditi bitku protiv favorizovanog Maroka kojeg s klupe uspješno vodi bh. trener Vahid Halilhodžić.
"Obećavamo da ćemo dati sve od sebe. Uvjeren sam da ćemo odigrati sjajan meč, optimističan sam i uvjeren u kvalitete i sposobnosti mojih igrača", rekao je Vaha, koji upozorava na sutrašnjeg rivala.
"Nogomet je igra u kojoj pobjeđuje kolektiv, a Malavi sau pokazali veliku borbenost i da znaju igrati dobro nogomet".
klopp je bio u pravu vezano za kvalitet ovog slj takmicenja.Revolucionar ★ wrote: ↑24/01/2022 22:01 Skandalozno loše prvenstvo. Ovaj zadnji napad je olicenje sve nepravde i antifudbala koje mozes zamisliti. Afrika nije bez razloga koruptivna rupa bez dna

Ovaj Barrow nam je strpo meščini 4 gola na KoševuRomanista 101% wrote: ↑24/01/2022 18:49 Gambia - 2 miliona stanovnika.
Prvi put na kupu Afrike i odma 1/4 finale!
Glavni igraci Musa Barrow iz Bologne, i mladi Darboe iz Rome![]()