Afere na poslu.. mit ili istina?
-
ObiKenobi
#1 Afere na poslu.. mit ili istina?
Govorimo o ljudima koji rade u drzavnim institucijama svih vrsta, muski, zenski, nebitno.. Recimo da obim posla nije veliki, ima mnogo mladih atraktivnih radnica i radnika, cesta su poslovna putovanja.. Mogu i neke privatne kompanije doci u obzir..
Mene iskreno zanima da li su te seks afere na poslu o kojima se toliko prica stvarne ili je to samo mit? Da li je to kod nas zastupljeno vise ili manje u odnosu na zapad? Govorim o ljudima koji su u brakovima, koji imaju izgradjen zivot..
Tema nije segacenje, vec bi stvarno htio cuti neko realno misljenje o ovome i zastupljenosti ovih stvari pa makar se i ne slagao sa gore navedenim.
Inace na ovu temu me potakla vijest koja je uzdrmala crnu goru, afera izmedju ministra i djevojke koja je sve objavila na net..
http://www.vijesti.me/vijesti/seks-kabi ... nak-120130
Mene iskreno zanima da li su te seks afere na poslu o kojima se toliko prica stvarne ili je to samo mit? Da li je to kod nas zastupljeno vise ili manje u odnosu na zapad? Govorim o ljudima koji su u brakovima, koji imaju izgradjen zivot..
Tema nije segacenje, vec bi stvarno htio cuti neko realno misljenje o ovome i zastupljenosti ovih stvari pa makar se i ne slagao sa gore navedenim.
Inace na ovu temu me potakla vijest koja je uzdrmala crnu goru, afera izmedju ministra i djevojke koja je sve objavila na net..
- ho oponopono
#2 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
...ma ima svega, šta da ti kažem! 

-
hhaarree
#3 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ne znam samo sto mislis da je mit ili urbana legenda
dje god ima ljudi bice i tarlahanja 
- Gojeni H
#4 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ljudi ubacuju majmuna...jah.ObiKenobi wrote:Govorimo o ljudima koji rade u drzavnim institucijama svih vrsta, muski, zenski, nebitno.. Recimo da obim posla nije veliki, ima mnogo mladih atraktivnih radnica i radnika, cesta su poslovna putovanja.. Mogu i neke privatne kompanije doci u obzir..
Nego ti uci tu srednju skolu, zavrsi kakvu ekonomiju ili pravo (al' da nije plaho tesko), kovertu nek' babo pripremi i eto te na drzavnom hljebu. A, tamo se samo jebe ... ne zna se ko koga. Vele da ne znaju gdje im je glava a gdje guzica.
- provjeren
#5 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
sex afera izmedju ljudi koji rade u nasim drzavnim institucijama se krace zove INCESTObiKenobi wrote:Govorimo o ljudima koji rade u drzavnim institucijama svih vrsta, muski, zenski, nebitno.. Recimo da obim posla nije veliki, ima mnogo mladih atraktivnih radnica i radnika, cesta su poslovna putovanja.. Mogu i neke privatne kompanije doci u obzir..
a ako vec nisu u krvnom srodstvu, ma jok...ne moze tu nista bit, to je samo zapadnjacka mitologija
-
blesava
#6 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
S tim da u Bih nema seksa u drzavnim firmama zbog nepotizma haha
- MickeyMouse
#7 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Zasto pitanje samo za drzavne institucije, zasto ne uopsteno na POSLU,
ISTINA je da su afere svuda,
MIT je samo da to muskarci rade....
- Ramzess Veliki
#8 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ma na poslu me jebe ko stigne. 
- karanana
#9 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ko je i rekao da to samo muskarci rade?MickeyMouse wrote:Zasto pitanje samo za drzavne institucije, zasto ne uopsteno na POSLU,
kako bi to bilo uopste i moguce.
istina. ja bih rekao 30-40%.
edit: hehe, do posla pocesto idem pjehe i na jednom mjestu ispred jedne institucije cesto naletim na randevu. parkiraju se dva auta. zenska izadje iz jednog i udje u drugi, malo se pomaze, proljubakaju (na konkretnu jebachinu nisam naletio ali jutro je i na prometnom je mjestu pa sumnjam da to rade tu), i onda se ona vrati u svoje auto i ode, a on izadje iz auta i ode na posao u tu instituciju.
- MickeyMouse
#10 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ko je i rekao da to samo muskarci rade?
istina. ja bih rekao 30-40%.[/quote]
Mislim na pricu svalercine, svi isti, ovako onako, a zene su tu 50% iste...
istina. ja bih rekao 30-40%.[/quote]
Mislim na pricu svalercine, svi isti, ovako onako, a zene su tu 50% iste...
- didžej
#11 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
sto djetic jase u poznim godinama.
a njoj inicijali V.DJ.I - "vidju djavla izbliza".
a njoj inicijali V.DJ.I - "vidju djavla izbliza".
- karanana
#12 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Mislim na pricu svalercine, svi isti, ovako onako, a zene su tu 50% iste...[/quote]MickeyMouse wrote:ko je i rekao da to samo muskarci rade?
istina. ja bih rekao 30-40%.
pa naravno da su iste kad one cine pola shvalerantskog para. pa nisu valjda sve neudate.
- MickeyMouse
#13 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ma ko jos obraca paznju na to udate/neudate, ozenjeni /neozenjeni....
- ho oponopono
#14 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
...eh, treba promaknuće zaraditi!

- MickeyMouse
#15 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ma treba uzivat u zivotu 
- shmizlica
#17 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
a jes' moja institucija dosadna..... 
- didžej
#18 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
da li je bas do institucije?shmizlica wrote:a jes' moja institucija dosadna.....
- ho oponopono
#19 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
...šmizlo pobogu daj malo akcije razbij monotoniju! 

- karanana
#20 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
sto dosadnije, to plodnije tlo.shmizlica wrote:a jes' moja institucija dosadna.....
aktiviraj se.
- shmizlica
#21 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
pa nije da sam probirač, al' i pored sve dobre volje.....

- karanana
#22 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
e onda garant ne radimo na istom mjestu.shmizlica wrote:pa nije da sam probirač, al' i pored sve dobre volje.....![]()
- Cherry-Cherry
#23 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ako nisu u brakovima, onda je ok...Govorim o ljudima koji su u brakovima, koji imaju izgradjen zivot..
- didžej
#25 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
jel neko poslusao ovaj snimak sto traje 9. minuta?