savjet za dobrog advokata u Sarajevu, specijalnost poslovno pravo-spoljnotrgovinski poslovi???
hvala unaprijed...
Moderator: anex
pregledao sam im stranicu..suviše mladi ljudi za cake u spoljnoj tgovini...anyway hvala..dakle ima li iko iskustva u svojoj firmi ili slično za navedeno...maxim2000 wrote:Ja mislim da bi ti mogla pomoci kancelarija WOLF THEISS. imas sve kontakt info na njihovoj stranici!!
Malo je neozbiljno suditi na osnovu "starosti" ljudi, pogotovo zato jer je WT najjača kancelarija za takve stvari u Sarajevu, tj. teško da ćeš naći bolje reference za "spoljnotrgovinske poslove" od te firme. Jedini problem koji možeš imati je cijena njihovih usluga, tj. poskupi su, pa ti vjerovatno i ne odgovaraju.ECC wrote:pregledao sam im stranicu..suviše mladi ljudi za cake u spoljnoj tgovini...anyway hvala..dakle ima li iko iskustva u svojoj firmi ili slično za navedeno...maxim2000 wrote:Ja mislim da bi ti mogla pomoci kancelarija WOLF THEISS. imas sve kontakt info na njihovoj stranici!!
ECC wrote:...savjet za dobrog advokata u Sarajevu, specijalnost poslovno pravo-spoljnotrgovinski poslovi???