advokat
- The Nightwatchman
#1 advokat
moze li mi neko preporuciti advokata u sarajevu koji bi solidno odradio tuzbu jemca protiv prevaranta koji ga je prevario za kredit? hitno mi je. hvala!
- straggler
#2 Re: advokat
Advokat Dino Hafizović ili Edo Muzurović... Ako želiš mogu ti na pp poslati brojeve.The Nightwatchman wrote:moze li mi neko preporuciti advokata u sarajevu koji bi solidno odradio tuzbu jemca protiv prevaranta koji ga je prevario za kredit? hitno mi je. hvala!
- The Nightwatchman
#3 Re: advokat
daj molim te posalji na pp. jesu li ovo advokati sa iskustvom u navedenim sporovima?
- straggler
#4 Re: advokat
Za drugog znam da jeste, a mislim da je i prvi... Ok šaljem ti na pp brojeve.The Nightwatchman wrote:daj molim te posalji na pp. jesu li ovo advokati sa iskustvom u navedenim sporovima?
- antonija
#5 Re: advokat
Ako jos nisi nasao, ja sam imala jedan spor protiv Banke, odnosno protiv sistema Western Union, i advokatska kancelarija Prnjavorac, mi je pomogla da povratim sva sredstva koja mi je banka uskratila, sa 100% uspjeha plus kamate.
Nadam se da ces imati srece u predmetu, bez obzira preko kojeg punomocnika budes ostvarivao svoja prava!
Srecno!
p.s. imas vise info na
http://www.almaprnjavorac.com/
Nadam se da ces imati srece u predmetu, bez obzira preko kojeg punomocnika budes ostvarivao svoja prava!
Srecno!
p.s. imas vise info na
http://www.almaprnjavorac.com/
Last edited by antonija on 24/06/2009 13:09, edited 2 times in total.
- arslanica
#6 Re: advokat
i meni bi trebao jedan advokat kao i @The Nightwatchman-u ... zato sto vec dugo, dugo otplacujem tudje rate ...
i zanima me jos koliko bi kostao advokat ... imal slucajno koja jeftinija varijanta???
i zanima me jos koliko bi kostao advokat ... imal slucajno koja jeftinija varijanta???
- antonija
#7 Re: advokat
Pa, najbolje ti je da cijeli slucaj izlozis advokatu, i ugovorno dogovorite cijene sudskog zastupanja, ispod zvanicne advokatske tarife.
Sve zavisi od visine spora.
Sve zavisi od visine spora.
- arslanica
#8 Re: advokat
mozda nekome to i nije puno para .. ali meni jeste .... 
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#9 Re: advokat
Svi advokati svijeta ti nece pomoci.. sorry 
- antonija
#10 Re: advokat
Tako su i meni govorili, cak i drugi advokati, ali advokat koji me je zastupao mi je pomogao da izvucem svojih 12.000,00 EUR od Banke.
U svoj pismenoj korespodenciji sa bankom, cijelo vrijeme su tvrdili da uopste nisu odgovorni i da ne misli nista da plate, medjutim na kraju su mi platili sve pare plus 3 godine kamate plus cijeli advokatski trosak advokatu po tarifi.
Zato ti zelim srecno'
U svoj pismenoj korespodenciji sa bankom, cijelo vrijeme su tvrdili da uopste nisu odgovorni i da ne misli nista da plate, medjutim na kraju su mi platili sve pare plus 3 godine kamate plus cijeli advokatski trosak advokatu po tarifi.
Zato ti zelim srecno'