Nema joj mjere.
http://www.weakgame.com/media_5712_Lovley_Lima.htmltatoo wrote:Znaci ne smijes joj nistashin wrote:Lagano ljudi ovo mi je rodica
ADRIANA LIMA nedavno je pred uzvanicima rođendanske zabave svog dečka upriličila popriličnu scenu nakon što je ošamarila svog dečka koji je zakasnio na istu.
Nakon toga, otrčala je u toalet s prijateljicom, gdje je ostala desetak minuta. Kako tvrde svjedoci koji su se zatekli na zabavi, Lima je ljutito uhvatila svog dečka, Princa Wencea od Lichtensteina, i "odvukla" ga van.
No, par se ubrzo pomirio i vratio na zabavu, nakon čega se zabava nastavila.
Manekenkinom dečku očito nije lako: osim što se mora nositi s odlukom svoje djevojke da ne prakticira seks prije braka, očito se mora nositi i s njenim temperamentnim ponašanjem
Ma ja temu nevjerujem ... al eto ... 100 ljudi 100 cudi ...lavor_ wrote:ADRIANA LIMA nedavno je pred uzvanicima rođendanske zabave svog dečka upriličila popriličnu scenu nakon što je ošamarila svog dečka koji je zakasnio na istu.
Nakon toga, otrčala je u toalet s prijateljicom, gdje je ostala desetak minuta. Kako tvrde svjedoci koji su se zatekli na zabavi, Lima je ljutito uhvatila svog dečka, Princa Wencea od Lichtensteina, i "odvukla" ga van.
No, par se ubrzo pomirio i vratio na zabavu, nakon čega se zabava nastavila.
Manekenkinom dečku očito nije lako: osim što se mora nositi s odlukom svoje djevojke da ne prakticira seks prije braka, očito se mora nositi i s njenim temperamentnim ponašanjem
ovo sam i prije negdje procitao.....da je doticna anakonda...nevina
.... respect...