Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nekada kada sam instalirao Adobe Acrobat imao sam opciju da na exploreru i nekim drugim programima odmah neke stvari konvertujem u .pdf ...
Nedavno sam formatirao kompjuter i nakom instalacije prorama mi se ta opcija izgubila....
Kako da je vratim ...
(u pitanju su programi poput ie explorera sa opcijom convert website to pdf itd...)
koliko mi je poznato tu opciju dobijes sa acrobat readerom 6. nisam 100% siguran jer ja koristim PRO verziju koja je puna svega. ali mislim da je ista opcija dostupna 4free i sa obicnim readerom koji skines sa adoubovog sajta (http://www.adobe.com) ... probaj.
.. ma imam instaliran Acrobat kao i Acrobat Reader ...
kada sam ga prosli put instalirao automatski se to dugme ukazalo a sad ga nema...
provjerio sam help ... nista...
Obicno je to problem sa redosljedom instalacije. u biti Adobe mora biti posljednji u redu instalacije.Provjeri u Word-u View-Tolbars i ako nema AdobePDF onda ti je to to. Jedini nacin da se popravi je reinstalacija Adobe PDF. Kod mene je proradilo. Nadam se da ti je pomoglo