Adobe PDF dugme u ostalim programima - help ?!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
La_Forge

#1 Adobe PDF dugme u ostalim programima - help ?!

Post by La_Forge »

nekada kada sam instalirao Adobe Acrobat imao sam opciju da na exploreru i nekim drugim programima odmah neke stvari konvertujem u .pdf ...
Nedavno sam formatirao kompjuter i nakom instalacije prorama mi se ta opcija izgubila....
Kako da je vratim ...
(u pitanju su programi poput ie explorera sa opcijom convert website to pdf itd...)
:?
dinash

Post by dinash »

koliko mi je poznato tu opciju dobijes sa acrobat readerom 6. nisam 100% siguran jer ja koristim PRO verziju koja je puna svega. ali mislim da je ista opcija dostupna 4free i sa obicnim readerom koji skines sa adoubovog sajta (http://www.adobe.com) ... probaj.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

potreban ti je adobe acrobat
cim ga instaliras, to dugme ce ti biti dostupno
:-(
La_Forge

Post by La_Forge »

.. ma imam instaliran Acrobat kao i Acrobat Reader ...
kada sam ga prosli put instalirao automatski se to dugme ukazalo a sad ga nema... :?
provjerio sam help ... nista...
oxeo

Post by oxeo »

Obicno je to problem sa redosljedom instalacije. u biti Adobe mora biti posljednji u redu instalacije.Provjeri u Word-u View-Tolbars i ako nema AdobePDF onda ti je to to. Jedini nacin da se popravi je reinstalacija Adobe PDF. Kod mene je proradilo. Nadam se da ti je pomoglo
stidljiv

Post by stidljiv »

Ja mislim da moras imati acrobat reader pro. puna verzija da bi ti se integrisao u office programe i explorer...tako da nabavi negdje to pa probaj...
Qler

Post by Qler »

View/Toolbasr/Adobe...

tako je kod mene :D
Post Reply