Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH i KS
-
paldumđija
#1 Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH i KS
Postoje špekulacije da da će novi premijer Vlade FBiH biti Adnan Terzić a Vlade KS Besim Mehmedić. Da vidimo forumaše šta znaju na ovu temu?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH
a na slijedecim ce Terzic biti premijer kantona...paldumđija wrote:Postoje špekulacije da da će novi premijer Vlade FBiH biti Adnan Terzić a Vlade KS Besim Mehmedić. Da vidimo forumaše šta znaju na ovu temu?
zar nije SDA ono kao uskratila podrsku Terzi?
U ime koje stranke ce ici? Ili sam ja propustila njegov prelazak u SBiH...
- Jimmy_The_Saint
Vrijeme je špekulanja, mIRC. Ovi agents provocateurs obično imaju tetičnu na pravom mjestu, i TKO ZNA.
Ono što ZNAM, jeste da Esbihaći Terzu bare već dosta dugo. Ima čak i špekula po kojoj Tenis Zvizdić dobija državnu vrtelju premijera.
No, kašike su zapetljane, ne vidim Tenisu nafake
Ono što ZNAM, jeste da Esbihaći Terzu bare već dosta dugo. Ima čak i špekula po kojoj Tenis Zvizdić dobija državnu vrtelju premijera.
-
mIRCerka
spekulanje bez bijelog luka ne ideJimmy_The_Saint wrote:Vrijeme je špekulanja, mIRC. Ovi agents provocateurs obično imaju tetičnu na pravom mjestu, i TKO ZNA.
btw, na sda sajtu nema nista o ovome, zadali su se u obiljezavanje godisnjice...
- Jimmy_The_Saint
Some things you don't surf, Lady M.mIRCerka wrote:spekulanje bez bijelog luka ne ideJimmy_The_Saint wrote:Vrijeme je špekulanja, mIRC. Ovi agents provocateurs obično imaju tetičnu na pravom mjestu, i TKO ZNA.
btw, na sda sajtu nema nista o ovome, zadali su se u obiljezavanje godisnjice...
-
mIRCerka
#6 Re: Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH
zar ti fakat treba?A wrote:Da li netko zna biografije doticnih i njihova profesionalna iskustva?paldumđija wrote:Postoje špekulacije da da će novi premijer Vlade FBiH biti Adnan Terzić a Vlade KS Besim Mehmedić. Da vidimo forumaše šta znaju na ovu temu?
Hvala unaprijed
bivsi premijer kantona i bivsi premijer Vijeca Ministara...
-
paldumđija
#7 Re: Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH
mIRCerka wrote:zar ti fakat treba?A wrote:Da li netko zna biografije doticnih i njihova profesionalna iskustva?paldumđija wrote:Postoje špekulacije da da će novi premijer Vlade FBiH biti Adnan Terzić a Vlade KS Besim Mehmedić. Da vidimo forumaše šta znaju na ovu temu?
Hvala unaprijed
Kada je Mehmedić bio premijer kantona? Mislim da je bio na čelu jednog resornog ministarstva?
- Jimmy_The_Saint
Adnan Terzić:
Čuvanje ovaca na Vlašiću.
Besim Mehmedić:
Vozio TAMića u GP PUT Doboj - Istok.
A onda je došla demotrakija
Čuvanje ovaca na Vlašiću.
Besim Mehmedić:
Vozio TAMića u GP PUT Doboj - Istok.
A onda je došla demotrakija
-
mIRCerka
#9 Re: Adnan Terzić i Besim Mehmedić novi premijeri Vlade FBiH
ma ja o Tenisu pricam ba....paldumđija wrote:mIRCerka wrote:zar ti fakat treba?A wrote: Da li netko zna biografije doticnih i njihova profesionalna iskustva?
Hvala unaprijed
Kada je Mehmedić bio premijer kantona? Mislim da je bio na čelu jednog resornog ministarstva?
Mehmedic je, kako Prenj kaze, bio ministar saobracaja...valjda...
-
mico
besim mehmedic je iz szbih ali i veliki prijatelj bakira izetbegovica pa bi bio kompromis tj. zadovoljio bi interese i jednih i drugih.međutim samir silajđić koji je i predsjednik szbih u sarajevu ima ambicije, bio je i prvi na listi za skupštinu kantona i donio je najvise glasova kao pojedinac. to vec koristi kao argumente za svoju kandidaturu za prvog ministra u vladi ks i ne treba ga zanemarit.
federacija : denis zvizdić prije nego adnan terzić jer koliko ja pratim praksu u ponašanju političara nece terzic sa konja na magarca tj. sa državnog na entitetski nivo.
federacija : denis zvizdić prije nego adnan terzić jer koliko ja pratim praksu u ponašanju političara nece terzic sa konja na magarca tj. sa državnog na entitetski nivo.
- Jimmy_The_Saint
Ma neće Terza niđe, sve su prilike 
- manijak1
Besim .....već šest godina iz fotelje u fotelju ....a tiho sve ....ima tu nešto
- Jimmy_The_Saint
Efikasan način da se Dodik neutralizira. Al' sumnjam da će upaliti.
Super bi bilo da Milorad Dodik bude državni premijer.
A) Bio bi prisiljen da gradi državnost BiH, što bi mu u RS-u strovalilo kredibilitet.
B) Kad god mu Ameri zavrnu jajca radio bi što mu se kaže, a time bi i nas i sebe možda zeru brže odveo u EU.
C) Više nikad ne bi dobio izbore
Međutim, on sve to zna i zato voli biti zauvijek prvi baja RS-a, nego glumiti premijera od Une do Drine.
A) Bio bi prisiljen da gradi državnost BiH, što bi mu u RS-u strovalilo kredibilitet.
B) Kad god mu Ameri zavrnu jajca radio bi što mu se kaže, a time bi i nas i sebe možda zeru brže odveo u EU.
C) Više nikad ne bi dobio izbore
Međutim, on sve to zna i zato voli biti zauvijek prvi baja RS-a, nego glumiti premijera od Une do Drine.
-
joker
Potpisujem, gotovo u potpunosti...Jimmy_The_Saint wrote:Efikasan način da se Dodik neutralizira. Al' sumnjam da će upaliti.
C) Više nikad ne bi dobio izbore![]()