U principu, znam šta je posao administratora (ali znam i da to ovisi od preduzeća do preduzeća), no o poslu administratora za putovanja i turizam i ne znam baš mnogo. Ako je neko upućen u posao te vrste, molim da mi pomogne.
Inače, završila sam zlosutnu žurnalistiku a u životu radila sve i svašta. Trenutno sam zaposlena u hotelijersko-turistčkom sektoru (pa otuda i pomisao da se prijavim na ovaj oglas), a radila sam i u NVO sektoru.
Prije par mjeseci takođe sam se prijavila za posao u turističkoj agenciji, za voditelja poslovnice i nisu me primili (zapravo ni na razgovor me nisu pozvali). Trazili su (standardno): komunikativnost, poznavanje engleskog jezika, rada na racunaru, VSS (nije navedeno koja), timski rad, pozeljno radno iskustvo,... ali ocito ne zadovoljih
Sada, za administratora traze: minimalno SSS, poznavanje engleskog jezika, rada na racunaru, poznavanje administracijskih poslova, samostalni rad,... Naravno, pozeljno radno iskustvo. Ja racunam, imam kakvog-takvog iskustva u toj oblasti, ali ne u tom poslu...
Pomagajte ako znate, vrijedi li se uopste prijaviti i sta tacno spada u opis tog posla?