Adis Arapovic
-
addy_sa
#826 Re: Adis Arapovic
Koji je sada angažman nesuđenog premijera Federacije?
- GandalfSivi
#827 Re: Adis Arapovic
Nisam ja tu da branim nikoga, nego mi je zanimljiva ta psihologija kada se nekoga covjek uhvati, pa ne popusta, nego samo rezi i napada.JoseMujica wrote:GandalfSivi wrote:
Napise se ponekad ponesta i pametno, tamo gdje ima smisla. Kada vidim fino uhljebljenog lika koji je penziju zaradio radeci po drzavnim institucijama, kako se nasladjuje jer neko nije (trenutno) uspio u svojim ambicijama, onda je bolje da napisem i poneku glupost, nego sa se bakcem psiholoskim porijeklom ljudske zlobe...kakve zlobe
![]()
daj napiši bilo kakav rezultat rada dotićnog prodavaća ubleha?
Ali hajde, kad vec pitas, covjek je doktor politickih nauka. Pazi ba, doktor. Znaci ono, zavrsis fakultet, pa magistriras, pa se onda jos dobro izjebes da postanes doktor.
Nastranu sto je fulio stranku I vjerovatno zajebao potencijalnu politicku karijeru prije nego sto je i pocela, ali tesko ga se moze nazvati ublehom...
- ultima_palabra
#828 Re: Adis Arapovic
Ti kao da ne znaš kakav renome ima FPN u Sarajevu...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#829 Re: Adis Arapovic
Adis Arapovic jeste obrazovan, ekventan i vidi se da nije odvojio jedno popodne da doktorira u Travniku. Druga je stvar sto ti analiticari, politicki analticari jesu svi redom prave ublehe. Tipa neki Lavic,Kurcehajic itd ili stadadna ekipa Kazaz,Mijovic "2 vinjaka pa na tv".
- stakasa
#830 Re: Adis Arapovic
Ti otvorio temu da se njime bavimo (te pametan, te doktor u neka doba i kako je zajeban na stranu sto je onolisni) i sada problem!? Na stranu sto se je covjek u meduvremenu prosuo. Znas kako kazu, nista ne moze ubiti los proizvod kao dobra reklama. Ne valja ga Gandalfe vidit, nije ovo za njegaGandalfSivi wrote:Nisam ja tu da branim nikoga, nego mi je zanimljiva ta psihologija kada se nekoga covjek uhvati, pa ne popusta, nego samo rezi i napada.JoseMujica wrote:GandalfSivi wrote:
Napise se ponekad ponesta i pametno, tamo gdje ima smisla. Kada vidim fino uhljebljenog lika koji je penziju zaradio radeci po drzavnim institucijama, kako se nasladjuje jer neko nije (trenutno) uspio u svojim ambicijama, onda je bolje da napisem i poneku glupost, nego sa se bakcem psiholoskim porijeklom ljudske zlobe...kakve zlobe
![]()
daj napiši bilo kakav rezultat rada dotićnog prodavaća ubleha?
Ali hajde, kad vec pitas, covjek je doktor politickih nauka. Pazi ba, doktor. Znaci ono, zavrsis fakultet, pa magistriras, pa se onda jos dobro izjebes da postanes doktor.
Nastranu sto je fulio stranku I vjerovatno zajebao potencijalnu politicku karijeru prije nego sto je i pocela, ali tesko ga se moze nazvati ublehom...
- Banksy
#831 Re: Adis Arapovic
U ovom slučaju, stvar je obrnuta.stakasa wrote:
Znas kako kazu, nista ne moze ubiti los proizvod kao dobra reklama.
- stakasa
#832 Re: Adis Arapovic
Ama los proizvod, nije covjek za medija, pogotovo nije za predizbornih skupova. A reklame/medijskog prostora mu nije faliloBanksy wrote:U ovom slučaju, stvar je obrnuta.stakasa wrote:
- Banksy
#833 Re: Adis Arapovic
Ne, on je odličan proizvod, ali s katastrofalnim, pogubnim marketingom.stakasa wrote:Ama los proizvod, nije covjek za medija, pogotovo nije za predizbornih skupova. A reklame/medijskog prostora mu nije faliloBanksy wrote:U ovom slučaju, stvar je obrnuta.stakasa wrote:
Što je najtužnije, sve je bilo tako predvidivo. Nije bilo šanse da se završi drugačijim rezultatom, pisali smo od prvog dana.
- GandalfSivi
#834 Re: Adis Arapovic
Jarane, kakav je takav je, ali mi boljeg univerziteta od sarajevskog nemamo. Neki dan citam na drugoj temi raspravu o regionalnim (ono Balkan) univerzitetima. I ono ovaj je 1000 i neki, a ovaj 1500 i neki. To ti je isto kad se mi raspravljamo s vama kada je jednima 1200 a drugima 1400 ljudi na tekmi. Sve truba, ali nema bolje, jebiga...ultima_palabra wrote:Ti kao da ne znaš kakav renome ima FPN u Sarajevu...
- GandalfSivi
#835 Re: Adis Arapovic
Ne vadim ja njega, sam pao, sam se ubio. Od pocetka sam napisao ovdje da se dobro zajebao sa pristupanjem SBB-u (i to ne samo sto se ja politicki ne slazem sa njima).stakasa wrote: Ti otvorio temu da se njime bavimo (te pametan, te doktor u neka doba i kako je zajeban na stranu sto je onolisni) i sada problem!? Na stranu sto se je covjek u meduvremenu prosuo. Znas kako kazu, nista ne moze ubiti los proizvod kao dobra reklama. Ne valja ga Gandalfe vidit, nije ovo za njega
To je postena prica. Ali onda imas uhljebe (ne uhljupe) koji od pocetka ove teme udaraju po njemu, jer cim se neko malo digne, moraju mu se noge potkresati. To me nervira, jer ta prica je mogla biti o Adisu a mogla je i o bilo kome drugom ko pokusa nesto promijeniti...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#836 Re: Adis Arapovic
nadam se da se šališBanksy wrote:
Ne, on je odličan proizvod, ali s katastrofalnim, pogubnim marketingom.
Što je najtužnije, sve je bilo tako predvidivo. Nije bilo šanse da se završi drugačijim rezultatom, pisali smo od prvog dana.
- JoseMujica
#837 Re: Adis Arapovic
šta je on pokušao promjeniti molim te?GandalfSivi wrote:Ne vadim ja njega, sam pao, sam se ubio. Od pocetka sam napisao ovdje da se dobro zajebao sa pristupanjem SBB-u (i to ne samo sto se ja politicki ne slazem sa njima).stakasa wrote: Ti otvorio temu da se njime bavimo (te pametan, te doktor u neka doba i kako je zajeban na stranu sto je onolisni) i sada problem!? Na stranu sto se je covjek u meduvremenu prosuo. Znas kako kazu, nista ne moze ubiti los proizvod kao dobra reklama. Ne valja ga Gandalfe vidit, nije ovo za njega
To je postena prica. Ali onda imas uhljebe (ne uhljupe) koji od pocetka ove teme udaraju po njemu, jer cim se neko malo digne, moraju mu se noge potkresati. To me nervira, jer ta prica je mogla biti o Adisu a mogla je i o bilo kome drugom ko pokusa nesto promijeniti...
zar stvarno misliš da je Tornjak promjena?
dajte molim vas
- Banksy
#838 Re: Adis Arapovic
U vezi čega?JoseMujica wrote:nadam se da se šališBanksy wrote:
Što je najtužnije, sve je bilo tako predvidivo. Nije bilo šanse da se završi drugačijim rezultatom, pisali smo od prvog dana.![]()
![]()
- JoseMujica
#839 Re: Adis Arapovic
evo ovogaBanksy wrote:
- GandalfSivi
#840 Re: Adis Arapovic
Pogledaj svoj prvi upis na ovoj temi, davno prije Fahre...JoseMujica wrote:
šta je on pokušao promjeniti molim te?
dajte molim vas
- Banksy
#841 Re: Adis Arapovic
Ne razumijem, a ne nagađa mi se. Ako imaš svoje razmišljanje i stav, napiši ga. Ja sam ga, na ovoj temi, rekla desetak puta.JoseMujica wrote:evo ovogaBanksy wrote:
edit: i fakat, jel teletina još 4KM...
Last edited by Banksy on 29/10/2018 15:16, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#842 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:Pogledaj svoj prvi upis na ovoj temi, davno prije Fahre...JoseMujica wrote:
šta je on pokušao promjeniti molim te?
dajte molim vas
da ne gledam...biće da je o palamudženju dotićnog...jelde?
ps
da dodam...kad je tema otvorena več se ćoek pozicionirao da se ubaci
- JoseMujica
#843 Re: Adis Arapovic
pojeftinila kako je Tornjakov kadar preuzeo uzdeBanksy wrote:Ne razumijem, a ne nagađa mi se. Ako imaš svoje razmišljanje i stav, napiši ga. Ja sam ga, na ovoj temi, rekla desetak puta.JoseMujica wrote:evo ovogaBanksy wrote:
- Banksy
#844 Re: Adis Arapovic
jašta je... da je preuzeo, ne bi je ti više kus'o.JoseMujica wrote:pojeftinila kako je Tornjakov kadar preuzeo uzdeBanksy wrote:Ne razumijem, a ne nagađa mi se. Ako imaš svoje razmišljanje i stav, napiši ga. Ja sam ga, na ovoj temi, rekla desetak puta.JoseMujica wrote: evo ovoga
- GandalfSivi
#845 Re: Adis Arapovic
Tu si se dobro zajebao. Ova tema je otvorena kada nisam imao pojma ni hoce li uci u politiku, a pogotovo ne gdje ce uci (a nije ni on znao tada, sto sam naknadno saznao)...JoseMujica wrote:
- JoseMujica
#846 Re: Adis Arapovic
pa kad me tako jeftino prozivaš trebala bi onda da znaš da je ta zgrada pod Tornjakovom upravomBanksy wrote: jašta je... da je preuzeo, ne bi je ti više kus'o.
jel te trebam ućiti tako staru jeko Kenan Vehabovič
- JoseMujica
#847 Re: Adis Arapovic
jašta radi...baš ko što ni Tornjak nije znao hoče li imati podršku hAvaza i da li če ga SBB kandidovatiGandalfSivi wrote:Tu si se dobro zajebao. Ova tema je otvorena kada nisam imao pojma ni hoce li uci u politiku, a pogotovo ne gdje ce uci (a nije ni on znao tada, sto sam naknadno saznao)...JoseMujica wrote:
a hanuma se več uvalila u šesnes
haj ti sa tom prićom na forum Djece Sarajeva...dabogda da ti ta naiva i tamo prodže
- GandalfSivi
#848 Re: Adis Arapovic
Za razliku od nekih drugih na ovom forumu, ja nemam ni razloga ni interesa da podvaljujem price.JoseMujica wrote:jašta radi...baš ko što ni Tornjak nije znao hoče li imati podršku hAvaza i da li če ga SBB kandidovatiGandalfSivi wrote:Tu si se dobro zajebao. Ova tema je otvorena kada nisam imao pojma ni hoce li uci u politiku, a pogotovo ne gdje ce uci (a nije ni on znao tada, sto sam naknadno saznao)...JoseMujica wrote:
da dodam...kad je tema otvorena več se ćoek pozicionirao da se ubaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hanuma se več uvalila u šesnes
haj ti sa tom prićom na forum Djece Sarajeva...dabogda da ti ta naiva i tamo prodže
Jebiga, forum je, svako ima svoje misljenje i istine, ali ti kazem da nakon 12 godina ovdje jos nisam nasao razloga da se prodajem nekome.
Prvi sam ja koji sam otvorio ovu temu rekao da, kada su otisli sa Fahrom, da mi je mama radila u Avazu, pa ga ni tada nisam kupovao, a ne da podrzavam nekoga (politicki) ko se priklonio ovoj stranci. Forum pamti, ima ti sve zapisano...
- JoseMujica
#849 Re: Adis Arapovic
pa eto onda ćitaj šta je ko pisao o kome...od poćetka je, po mome vidženju što se konkretno Adisa tiće, sve išlo u ovom smjeru...potpunog potopaGandalfSivi wrote:
Za razliku od nekih drugih na ovom forumu, ja nemam ni razloga ni interesa da podvaljujem price.
Jebiga, forum je, svako ima svoje misljenje i istine, ali ti kazem da nakon 12 godina ovdje jos nisam nasao razloga da se prodajem nekome.
Prvi sam ja koji sam otvorio ovu temu rekao da, kada su otisli sa Fahrom, da mi je mama radila u Avazu, pa ga ni tada nisam kupovao, a ne da podrzavam nekoga (politicki) ko se priklonio ovoj stranci. Forum pamti, ima ti sve zapisano...
- Styling
#850 Re: Adis Arapovic
Mislim da je Adis previse vremena proveo u NGO/CCI gdje je nekome, ko biva, bio relevantan i bitan i vazan, dvali mu lovu, imao veliku platu, smatrao se jakim, pa je mislio da ce tako biti i kod sireg puka.
Jako puno ljudi je bilo razocarano kada je odlucio da se bavi politikom i mislim da je tu izgubio kredibilitet.
Dodatno je sve potonulo kada je Fahro odlucio da ignorise dugogodisnje stranacke radnike koji su od samog pocetka uz njega i odlucio da k'o padobrance ubaci Adisa i zenu mu u njega i da ih forsira. Dozivio je pravi negativni backlash cak i medju stranackim kadrom, sto zorno dokazuje i broj glasova koje je Fahro osvojio. Ni njega niti Arapovice nije podrzala ni vlastitia stranka a kamo li neko izvana.
Jako puno ljudi je bilo razocarano kada je odlucio da se bavi politikom i mislim da je tu izgubio kredibilitet.
Dodatno je sve potonulo kada je Fahro odlucio da ignorise dugogodisnje stranacke radnike koji su od samog pocetka uz njega i odlucio da k'o padobrance ubaci Adisa i zenu mu u njega i da ih forsira. Dozivio je pravi negativni backlash cak i medju stranackim kadrom, sto zorno dokazuje i broj glasova koje je Fahro osvojio. Ni njega niti Arapovice nije podrzala ni vlastitia stranka a kamo li neko izvana.