Adis Arapovic
- Roccohljup
#626 Re: Adis Arapovic
bez obzira ko stoji iza ovoga (jal snaga naroda, jal neimar od Gusinja, jal šveđani preko daljinskog), nije u redu sto im se to desilo. Ako ce ovo biti normala da se sa neistomipljenicima obračunava na ovakve načine, hebo ti nas....
- Matzan
#627 Re: Adis Arapovic
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/925 ... obila.html
Kad su Fahrini puleni u pitanju smak svijeta, a o ovome 2 rečenice i to samo na jednom portalu.
Kad su Fahrini puleni u pitanju smak svijeta, a o ovome 2 rečenice i to samo na jednom portalu.
- JThomas
#628 Re: Adis Arapovic
običnim građanima je već odavno normala. a sigurnosna situacija zadovoljavajuća.
- JThomas
#629 Re: Adis Arapovic
ne kažem ja da je zadovoljavajuća, nego sbb ministar...
- GandalfSivi
#630 Re: Adis Arapovic
Znaci kada se, ne daj boze, sutra kandidati pocnu ubijati, to ce za tebe biti okay, jer u Bosni ima ubistava pa niko frku ne pravi?Matzan wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/925 ... obila.html
-
statixx
#631 Re: Adis Arapovic
Sve je dobro dok SDA puleni autima ne gaze ljude....Matzan wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/925 ... obila.html
- Matzan
#632 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:Znaci kada se, ne daj boze, sutra kandidati pocnu ubijati, to ce za tebe biti okay, jer u Bosni ima ubistava pa niko frku ne pravi?Matzan wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/925 ... obila.html
Gdje sam ja našisao da je OK da se pale auta?
Samo pišem o licemjerju portala.
A to što su se ovo dvoje našli na listi za tamo neke žnj funkcije ne čini ih Božijim poslanicima.
Još uvijek građani kao i svi drugi. Potpuno nebitni.
-
statixx
#633 Re: Adis Arapovic
Jedan je poslanik Erdogan. 
- GandalfSivi
#634 Re: Adis Arapovic
Nije pitanje kome je zapaljeno auto, nego ko je zapalio auto i iz kojeg razloga. Ako su licni motivi izmedju dva pojedinca, drzava je tu da se pobrine da ne predje u nasilje ili da isto kazni sankcijama. Ako imas organizovanu mafiju, boris se protiv njih, kroz policiju, tuzioce, sud.Matzan wrote:GandalfSivi wrote:Znaci kada se, ne daj boze, sutra kandidati pocnu ubijati, to ce za tebe biti okay, jer u Bosni ima ubistava pa niko frku ne pravi?Matzan wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/925 ... obila.html
Gdje sam ja našisao da je OK da se pale auta?
Samo pišem o licemjerju portala.
A to što su se ovo dvoje našli na listi za tamo neke žnj funkcije ne čini ih Božijim poslanicima.
Još uvijek građani kao i svi drugi. Potpuno nebitni.
Ako ti se politicke stranke koje cine vlast pocnu ponasati kao organizovana mafija, onda imas malo veci problem.
Nije to toliko tesko skontati, potrudi se malo...
- Matzan
#635 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:
Nije pitanje kome je zapaljeno auto, nego ko je zapalio auto i iz kojeg razloga. Ako su licni motivi izmedju dva pojedinca, drzava je tu da se pobrine da ne predje u nasilje ili da isto kazni sankcijama. Ako imas organizovanu mafiju, boris se protiv njih, kroz policiju, tuzioce, sud.
Ako ti se politicke stranke koje cine vlast pocnu ponasati kao organizovana mafija, onda imas malo veci problem.
A ti to znaš ko je zapalio auto i iz kojeg razloga?
Pa bujrum, obrati se policiji pa će oni dalje riješiti problem.
Tako da, ne treba dramiti oko toga.
- GandalfSivi
#636 Re: Adis Arapovic
Ma ja ba, sto bi SDA rekla, ne treba politizirati problem. Garant se studenti Adisini skupili pa joj auto zapalili. Jebe malo situacija sto ni Adis ni Adisa nemaju nikakvih mutnih radnji u zivotu (za razliku od vecine politicara), pa se ovo ne moze povezati ni sa cim drugim...Matzan wrote:GandalfSivi wrote:
Nije pitanje kome je zapaljeno auto, nego ko je zapalio auto i iz kojeg razloga. Ako su licni motivi izmedju dva pojedinca, drzava je tu da se pobrine da ne predje u nasilje ili da isto kazni sankcijama. Ako imas organizovanu mafiju, boris se protiv njih, kroz policiju, tuzioce, sud.
- Matzan
#637 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:Ma ja ba, sto bi SDA rekla, ne treba politizirati problem. Garant se studenti Adisini skupili pa joj auto zapalili. Jebe malo situacija sto ni Adis ni Adisa nemaju nikakvih mutnih radnji u zivotu (za razliku od vecine politicara), pa se ovo ne moze povezati ni sa cim drugim...Matzan wrote:GandalfSivi wrote:
Ti tvrdiš da je sve jasno i da znaš ko je.
A, ministar unutrašnjih poslova u KS ista politička opcija.
Ako sad ne možete riješiti problem, onda nikad nećete.
Dakle prijava 3,2,1 ...
- GandalfSivi
#638 Re: Adis Arapovic
Prvo, ne stavljaj me nikada u istu recenicu sa SBB-om, nismo se oni i ja ni u putu sreli. Drugo, lijepo je nadati se da ce biti rjeseno, ali uvijek bude to da pojede vuk magarca, niko nista nije vidio, kao i obicno... Ko ne vidi da je ovo politicki motivisano, moze samo slijep pored ociju biti i malo se lud praviti...Matzan wrote:
Ti tvrdiš da je sve jasno i da znaš ko je.
A, ministar unutrašnjih poslova u KS ista politička opcija.
Ako sad ne možete riješiti problem, onda nikad nećete.
Dakle prijava 3,2,1 ...
I jebo ti drustvo u kojem je bitno koja je opcija Ministar MUP-a...
- Ja_Ja
#639 Re: Adis Arapovic
Roccohljup wrote:bez obzira ko stoji iza ovoga (jal snaga naroda, jal neimar od Gusinja, jal šveđani preko daljinskog), nije u redu sto im se to desilo. Ako ce ovo biti normala da se sa neistomipljenicima obračunava na ovakve načine, hebo ti nas....
- Matzan
#640 Re: Adis Arapovic
Ako je i politički motivisana ta paljevina, onda imaju najmanje 3 scenarija koja sam dosad pročitao,
a u kojima se razmatraju mogući počinioci.
Koliko god jedni tvrde da je ovo neko zastrašivanje, toliko drugi da je u pitanju stvaranje mučenika.
A, barem se u BiH pokazalo koliko se može vjerovati političarima.
a u kojima se razmatraju mogući počinioci.
Koliko god jedni tvrde da je ovo neko zastrašivanje, toliko drugi da je u pitanju stvaranje mučenika.
A, barem se u BiH pokazalo koliko se može vjerovati političarima.
- JThomas
#641 Re: Adis Arapovic
auta je zapaljeno desetine i stotine zadnjih godina. motive ne znamo, jer ih niko ne utvrđuje niti rješava djela kad nije riječ o "poznatim". za ministra unutrašnjih poslova kantona iz iste stranke, sigurnosna situacija je do juče "zadovoljavajuća". danas je bezbeli postala katastrofalna, a u stvarnosti je sve vrijeme ista...
- Better Man
#642 Re: Adis Arapovic
Dok se razglaba o tome koje zapalio auto Adisi Omerbegović - Arapović, s druge strane se zaboravlja da su SBB i SDA spriječili da se održi sjednica skupštine KS i raspravlja o dubiozama u zdravstvu za koje su upravo te dvije stranke odgovorne.
- GandalfSivi
#643 Re: Adis Arapovic
50 tema na ovom pdf-u, o svemu se raspravlja, tesko da ovdje na forumu ima kakvog uspjesnog pivota...Better Man wrote:Dok se razglaba o tome koje zapalio auto Adisi Omerbegović - Arapović, s druge strane se zaboravlja da su SBB i SDA spriječili da se održi sjednica skupštine KS i raspravlja o dubiozama u zdravstvu za koje su upravo te dvije stranke odgovorne.
-
palermo
#644 Re: Adis Arapovic
Pa tvoji postovi te stavljaju u istu rečenicu sa SBB-om......ne možeš ljudima zamjeriti što znaju čitatiGandalfSivi wrote:
Prvo, ne stavljaj me nikada u istu recenicu sa SBB-om,...
- GandalfSivi
#645 Re: Adis Arapovic
Da se jos jednom razumijemo, Adis mi je jaran, odrasli smo zajedno. Jos uvijek smatram da su i on i Adisa jako kvalitetni i pametni ljudi, ali se ne slazem sa politikom SBB-a, stavise...palermo wrote:Pa tvoji postovi te stavljaju u istu rečenicu sa SBB-om......ne možeš ljudima zamjeriti što znaju čitatiGandalfSivi wrote:
Prvo, ne stavljaj me nikada u istu recenicu sa SBB-om,...
A i da mi nije jaran opet bi mi bilo nedopustiv ovakav mafijaski nastup prema bilo kome, pogotovo ljudima koji nemaju nikakvih kriminalnih konekcija. Lupam, da se Hadzikadicu ovo desilo, apsolutno bih isto pisao...
-
palermo
#646 Re: Adis Arapovic
Ništa ja drug moj ne sumnjam.......ja jedino mogu primijetiti da si zbog jaranstva spreman braniti i one najgore među nama..........GandalfSivi wrote:
Da se jos jednom razumijemo, Adis mi je jaran, odrasli smo zajedno. Jos uvijek smatram da su i on i Adisa jako kvalitetni i pametni ljudi, ali se ne slazem sa politikom SBB-a, stavise...
A i da mi nije jaran opet bi mi bilo nedopustiv ovakav mafijaski nastup prema bilo kome, pogotovo ljudima koji nemaju nikakvih kriminalnih konekcija. Lupam, da se Hadzikadicu ovo desilo, apsolutno bih isto pisao...
jaranstvo je krasan stvar, ništa ga ne bi trebalo pomutiti........ali ima svoje posljedice, jedna je od njih i da te ljudi vežu sa onim gore spomenutim, tj.....sa najgorim od sviju nas
- GandalfSivi
#647 Re: Adis Arapovic
Nema to previse veze. Ni majku svoju ne branim kada nije u pravu. Daleko zivim, ne veze me nikakav interes, samo bih volio da pravi ljudi (i stranke) preuzmu drzavu. Fahro i SBB to nisu. Sto je najgore, SBB fakat ima dobrih ljudi, ali ja nikome ne vjerujem cim pocne Fahru hvaliti...palermo wrote:Ništa ja drug moj ne sumnjam.......ja jedino mogu primijetiti da si zbog jaranstva spreman braniti i one najgore među nama..........GandalfSivi wrote:
Da se jos jednom razumijemo, Adis mi je jaran, odrasli smo zajedno. Jos uvijek smatram da su i on i Adisa jako kvalitetni i pametni ljudi, ali se ne slazem sa politikom SBB-a, stavise...
jaranstvo je krasan stvar, ništa ga ne bi trebalo pomutiti........ali ima svoje posljedice, jedna je od njih i da te ljudi vežu sa onim gore spomenutim, tj.....sa najgorim od sviju nas
Ovo sada je druga prica, nije jednostavno nikome kada mu prijetnja nad glavom visi, zajebi politiku tu, gadne stvari se desavaju...
- N.N.
#648 Re: Adis Arapovic
Kada se sjetim kako je ovo govno prije 10 tak i vise godina dolazilo u Ze i prosipalo socijalno demagoske floskule i huskajuci raju iz pokreta Dosta na kojekakve pizdarije... Mrs govnaru!
- relativno84
#649 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:ali ja nikome ne vjerujem cim pocne Fahru hvaliti...
Nije bolest sve sto boli, ali ovo dvoje Arapovica su bolesno ambiciozni da ostvare svoje snove. Cilj opravdava sredstvo, pa tako i ovo paljenje, presica, itd samo su jedan od pokazatelja koliko su sjebani u svojim nastojanjima.Predsjednik Radončić je apsolutni favorit, ali i jedini lider kojem ta, niti bilo koja druga funkcija ne predstavlja svrhu političkog djelovanja. On je jedini politički lider kojem od države ne treba fotelja, plata, privilegije ili moć. Svi drugi potencijalni bošnjački kandidati, prije svega iz SDA ili SDP-a, nemaju ništa čime bi njemu mogli ozbiljno parirati. Ostale kandidate ne vidim kao ozbiljne i odgovorne osobe, jer je previše ličnih poriva, egzibicionizma, amaterizma..Adisa Omerbegović
- Leverage
#650 Re: Adis Arapovic
Naravno da nije u redu. Ovo je potpuno neprihvatljivo u civilizovanom društvu. To što se neko ne slaže s njegovim političkim stavovima ne daje mu za pravo da vrši teror. Nadam se da će divljaci koji stoje iza ovoga čim prije na optuženičku klupu.Roccohljup wrote:bez obzira ko stoji iza ovoga (jal snaga naroda, jal neimar od Gusinja, jal šveđani preko daljinskog), nije u redu sto im se to desilo. Ako ce ovo biti normala da se sa neistomipljenicima obračunava na ovakve načine, hebo ti nas....