Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
GeeTnT

#201 Re: Adis Arapovic

Post by GeeTnT »

Predlazem da CCI dovede Amira Zukica...
O'zone
Globalni moderator

#202 Re: Adis Arapovic

Post by O'zone »

stvari se postavljaju na svoje mjesto
megaman4

#203 Re: Adis Arapovic

Post by megaman4 »

Maraschino wrote:
JThomas wrote:od večeras više nije lik bez oraha u džepovima. i da sad kaže da se šalio, opet nije to to. mašina će ga samljeti.
masina ce ga samljeti.
pa pa adise.
Jedan ublehas manje.

Nek sada nesto kaze protiv vlasti ima da ga narod ispljuje kao pravu izdajicu.
Matzan

#204 Re: Adis Arapovic

Post by Matzan »

Better Man wrote:
Matzan wrote:
Better Man wrote:Adisu Arapoviću nije ovo trebalo. da je pokrenuo on svoj neki politički projekat i okupio časne i poštene ljude, koji nisu ukaljali svoj obraz i koji su visoko moralni ljudi i teški profesionalci, onda bi to bila prava stvar. Dakle pristupaš stranci koju vodi ratni profiter, čovjek koji se obogatio i izgradio medijsko carstvo novcem koji mu je dala SDA. Ovo što SB i Senad Avdić pišu u vezi ovoga uzeo bih s rezervom, jer Senad Avdić je odavno novinarska nula i ne samo novinarska, već i ljudska. Notorni alkoholičar, koji se prodao onima koji su opljačkali ovu zemlju i protiv kojih je godinama pisao, a sad ih na sva zvona promoviše i brani. Isto je bilo i s SDP-om. Bio je njihov megafon i ni riječi nisi smio kazati protiv njih, jer bi te odmah Senad Avdić uzeo na nož. Kad je pukla tikva između njih, onda ih je počeo pljuvati na sva zvona i sav lopovluk i kriminal koji je pripisivao SDA, počeo je da prebacuje SDP-u. Jadan je onaj kome Seand Avdić kroji mišljenje i govori koga treba podržati i koje pošten, a ko je lopov. itd.
:lol: :lol:
Ne znam šta je smiješno? Želiš kazati da nije novinarska nula. Odavno taj lik nije relevantan, jer se prodao, ustvari uvijek je bio prodana duša. Piše za one koji mu plate. Sad je to SDA. Alkohol mu je popio i ono malo mozga što ima. šteta. Mogao je biti broj jedan da se nije prodao lopovima i kriminalcima.

Senad Avdić je sigurno jedan od 5 novinara koje je BiH ikad imala, a obzirom na trendove današnjeg kvazinovinarstva teško i da će imati. Što bi rahm. prof Nijaz Duraković onomad rekao kamiondžiji Mirnesu Ajanoviću, ona p'jan zna zaboraviti više nego što će ovaj ikad znati.
Senadova meta je prije svega Šćepan Mali, slobodni likovni umjetnik sa jako sumnjivom biografijom.
A, pisao je S.A. maestralne tekstove i o SDA i svim drugim kriminalcima, kritikovao i ismijavao i Aliju Izetbegovića, samo što se od toga očito jako teško preživljava.
Možemo se mi praviti naivni, ali svako se nekom prodao i na nečijem je platnom spisku.
zrakomlat

#205 Re: Adis Arapovic

Post by zrakomlat »

GeeTnT wrote:Predlazem da CCI dovede Amira Zukica...
:lol:
Haris.ba

#206 Re: Adis Arapovic

Post by Haris.ba »

A sto ga preveslase.

Mogao je nastaviti palamudjenje sa sigurne distance, i ubirati pinku.

Elem, raspisuje li se konkurs u tom Cci? :mrgreen:
asker

#207 Re: Adis Arapovic

Post by asker »

O hebo sliku svoju, tek sad pregledam Posteno.....................lik doslovno kaze "hajmo staviti na tapet ove crno-bijele slike svijeta u kojima analiticari i razni ljudi koji dobiju medijski prostor ustvari doprinose haosu u ovoj zemlji, najbolje proizvode defetizam kod ljudi"

Sam sebe opisao, iz pastete je iskakao do danas. I sad ga Fahraon prosvijetlio prvo suprugu pa sad i njega. I sad nece proizvodit' defetizam kod ljudi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stari_demagog

#208 Re: Adis Arapovic

Post by Stari_demagog »

Haris.ba wrote:A sto ga preveslase.

Ama nisu oni njega juče preveslali, oni su ga i postavili tu gdje jeste. :roll:
Kaligrafija

#209 Re: Adis Arapovic

Post by Kaligrafija »

Ja jos samo cekam kad ce Duska Jurisic izaci na izbore kao kandidat SDPa, a mozda i SNSDa, nikad, ne reci, nikad, pa da sviramo kraj, nezavisnih novinara i NVO inicijativa...! Mato nam se uSRNio vec... :lol:
bingov buraz

#210 Re: Adis Arapovic

Post by bingov buraz »

Ultimativni level ljigavosti ni u ovakvoj BIH nije lako dosegnuti.
Cestitke Adise :mrgreen:
megaman4

#211 Re: Adis Arapovic

Post by megaman4 »

Haris.ba wrote:A sto ga preveslase.

Preveslao se sam. Ja sam mislio da je on ozbiljna osoba ali sam se bas prevario. :-)

Sam se eliminisao kod obicne raje. Eto mu Radoncica neka ga gura kroz politiku jer kada mu ne bude vise trebao, bit ce pusten niz kanalizaciju.

Izdao je mnoge svoje drugove.
Stari_demagog

#212 Re: Adis Arapovic

Post by Stari_demagog »

S obzirom da sam godinama ljudima govorio o ulogama Bakira Hadžiomerovića, a i ove ublehe još ćekam da se Svetlana Cenić vrati idealima i uključi u Srpsku Radikalnu Stranku i mogu rahat umrijeti.
Roccohljup

#213 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Rekoh li ti ja wizardu sta ce biti. Vala me je bas razocarao. Neko ko je bio zestok kriticar ovog sistema da se prikljuci parazitskoj i zloconackoj organizaciji kao sbb mi nikako ne ide u glavu. Precrtan i on i hanuma mu....idemo dalje. Mislim da ce i ovo dvoje zavrsiti kao ustamujic, krvavac, i oatali koje je fahro ko iskoristene kondome odbacio nakon sto im je istekao rok trajanja i postalit smetnja jacanju kulta licnosti
Last edited by Roccohljup on 08/01/2018 23:23, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#214 Re: Adis Arapovic

Post by Prpa.ba »

Ovaj transfer je po negativnosti reakcija prevazisao cak i akcize, jos samo kad se uspostavi kvartet SNSD-HDZ-SDP-SBB, "demonska antibosnjacka koalicija", Fadil ide u drugi mandat. :lol: :lol:
Stari_demagog

#215 Re: Adis Arapovic

Post by Stari_demagog »

Prpa.ba wrote:Ovaj transfer je po negativnosti reakcija prevazisao cak i akcize, jos samo kad se uspostavi kvartet SNSD-HDZ-SDP-SBB, "demonska antibosnjacka koalicija", Fadil ide u drugi mandat. :lol: :lol:
Ovo će SDA definitivno donijeti novu pobjedu.
GeeTnT

#216 Re: Adis Arapovic

Post by GeeTnT »

..a gdje je CCI u toj koaliciji..Pa FGR...hipsteri...
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#217 Re: Adis Arapovic

Post by Hame_ »

Ahaha :thumbup:

Image

Izvor
megaman4

#218 Re: Adis Arapovic

Post by megaman4 »

Stari_demagog wrote:
Prpa.ba wrote:Ovaj transfer je po negativnosti reakcija prevazisao cak i akcize, jos samo kad se uspostavi kvartet SNSD-HDZ-SDP-SBB, "demonska antibosnjacka koalicija", Fadil ide u drugi mandat. :lol: :lol:
Nek uzmu kada je umrla opozicija u BiH koju je Lagumdzija sahranio.

Ovi bi gore da uzmu vlast, BiH podijelili za mjesec dana.
Stari_demagog

#219 Re: Adis Arapovic

Post by Stari_demagog »

megaman4 wrote:
Stari_demagog wrote:
Nek uzmu kada je umrla opozicija u BiH koju je Lagumdzija sahranio.

Ovi bi gore da uzmu vlast, BiH podijelili za mjesec dana.
Vidio si kakav je autogol Bakir Hadžiomerović zabio kad se od kritičara politike pretvorio u političara. Odmah to kod naroda probudi sumnju da su sve političke afere SDA u stvari izrežirane od drugih političkih stranaka i da nisu tačne. Isto to je sad uradio i Arapović.
megaman4

#220 Re: Adis Arapovic

Post by megaman4 »

@Stari_demagog

Sad sam procitao da je ovaj ublehas izbacen iz CCI.

Brzo ce se njegova politicka karijera zavrsiti, jos ove godine.

Steta obecavao je puno, ali kada sa djavolom tikve sadis, na kraju se obije o glavu.

pa pa Celava ubleho

Nikad te nisam gotivio.

Hadziomerovic je isti karakter kao ovaj lazov. Zato je i propao. Nema ga nigdje.

SDP i SBB ce SDA definitivno sahraniti ove godine na izborima jer su Radoncic i onaj lopov iz Konjica zlo za BiH. Suruju sa Dodikom i Covicem otvoreno.

Ne volim Bakira ali kada vidim ko je alternativa, spasa nam nema.
Last edited by megaman4 on 08/01/2018 23:48, edited 1 time in total.
hamza_sa

#221 Re: Adis Arapovic

Post by hamza_sa »

asker wrote:O hebo sliku svoju, tek sad pregledam Posteno.....................lik doslovno kaze "hajmo staviti na tapet ove crno-bijele slike svijeta u kojima analiticari i razni ljudi koji dobiju medijski prostor ustvari doprinose haosu u ovoj zemlji, najbolje proizvode defetizam kod ljudi"

Sam sebe opisao, iz pastete je iskakao do danas. I sad ga Fahraon prosvijetlio prvo suprugu pa sad i njega. I sad nece proizvodit' defetizam kod ljudi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj mi, da je i meni od citave emisije, ovo najvise "zaparalo" usi.
Stari_demagog

#222 Re: Adis Arapovic

Post by Stari_demagog »

Tražiti azil u Somaliji, u ovoj državi je politika i samog vraga zajebala i na grijeh navela.
svi u napad

#223 Re: Adis Arapovic

Post by svi u napad »

U junu prosle godine IMT25 napisa komentar o ovome i provali ovog jeftinog provodadziju (jarana ovog ublehasa):
"Jako sam skeptičan kad se nekom ko je već "premazan" svim bojama i ko je odlično naučio kako se u ovom BiH mrtvom moru, salonskim i jalovim aktivizmom, ipak može dobro zaraditi, najednom probudi iskrena želja da "poravlja stvari". To ti, bojim se, malo pripremaš teren političkom anfažmanu A.A. preko ovog foruma, ili što bi se reklo narodski " prodaješ javnosti muda pod bubrege ". Lova će se civilnom sektoru u BiH smanjivati, Evropa ima svojih prioriteta u koje ne spadaju paraziti iz BiH civilnog društva, Amerika odn. D. Trump "zavrće pipu", i inteligentni Adis traži novu "pašu". A možda mu se zaista probudila iskrena želja da pomogne svojim znanjem, iskustvom ovoj napaćenoj Bosni, sada kao politički aktivista :izet: :izet: :izet: :izet: ....... Ipakje ovdje , mislim, nešto drugo u pitanju. Jedna fina simbioza bošnjačkog desno-orjetisanog notornog krimosa F. Radončića i njegovog SBB-a i svilenog parazita, Arapovića, koji u ime građanskog (ne) aktivizma godinama prži desetine hiljada Eura, i ost. konveribilnih valuta na jalove, nikome potrebne "projekte".
Svaka cast IMT. Zaista moras biti nula od covjeka al zaista nula da odes kod Tornjaka u stranku. Bilo bi lijepo kad bi moderacija zatvorila ovu temu jer mu na ovaj nacin samo dajemo dzabnu reklamu i promociju. Cmoljo molim te povuci vodu i zaklopi solju molim te. Smrada u ovoj drzavi i onako imamo previse. Unaprijed hvala.
GandalfSivi

#224 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

megaman4 wrote:@Stari_demagog

Sad sam procitao da je ovaj ublehas izbacen iz CCI.

Brzo ce se njegova politicka karijera zavrsiti, jos ove godine.

Steta obecavao je puno, ali kada sa djavolom tikve sadis, na kraju se obije o glavu.

pa pa Celava ubleho

Nikad te nisam gotivio.

Hadziomerovic je isti karakter kao ovaj lazov. Zato je i propao. Nema ga nigdje.

SDP i SBB ce SDA definitivno sahraniti ove godine na izborima jer su Radoncic i onaj lopov iz Konjica zlo za BiH. Suruju sa Dodikom i Covicem otvoreno.

Ne volim Bakira ali kada vidim ko je alternativa, spasa nam nema.
Kako se samo nalazite, svaka vam cast...

Ne glasam za SDA, ali...
512MB

#225 Re: Adis Arapovic

Post by 512MB »

Kome je ovaj smuseni celavac sa harizmom pokislog gustera interesantan ja neznam, sta ce on vodit u pm
Locked