Adio pameti!
- stochar
#1 Adio pameti!
gledam na Pinku zabranjeni forum u kojem gostuju deen, hana, maca, bb ena i psiholog, i gledam komentare ljudi. nakon svega fakat zakljucujem da se treba ispaliti iz ove zemlje!
pratim komentare i reakcije publike, i jebu svi sve na kamaru psihologu, a ove 'zvijezde' dizu u nebesa! pa se onda stipam da vidim da nisam u zoni sumraka, ali na moju zalost - nisam! ili smo mi svi u zoni sumraka sa potpuno izvrnutom logikom i sistemom vrijednosti koji je otisao u teski minus?
sve me nekako podsjeti na skec nadrealista 'joj hamo vid mu glave!'...
pratim komentare i reakcije publike, i jebu svi sve na kamaru psihologu, a ove 'zvijezde' dizu u nebesa! pa se onda stipam da vidim da nisam u zoni sumraka, ali na moju zalost - nisam! ili smo mi svi u zoni sumraka sa potpuno izvrnutom logikom i sistemom vrijednosti koji je otisao u teski minus?
- fa84
#2 Re: Adio pameti!
i ja bas pokusavam dokuciti mentalitet nasih ljudi citajuci komentare, kao i odgovore nasih "selebritija". ma odron zivi
razumijem ja da svi vole da gledaju reality programe, ali naravno da u tim emisijama neces traziti nista edukativno nego cisto da ubijes dosadu
razumijem ja da svi vole da gledaju reality programe, ali naravno da u tim emisijama neces traziti nista edukativno nego cisto da ubijes dosadu
- stochar
#3 Re: Adio pameti!
fa84 wrote:i ja bas pokusavam dokuciti mentalitet nasih ljudi citajuci komentare, kao i odgovore nasih "selebritija". ma odron zivi
ali prosto me zabrinula reakcija ljudi na psihologa. ja sam samo cek'o kad ce neko iz publike izaci da ga pljune ili ga udari. fakat totalno uvrnuta situacija. deen i hana sta god kazu dobiju aplauze... aj kent biliv!
- fa84
#4 Re: Adio pameti!
pa vjeruj to ti je odraz nashe omladine.svima je daleko zanimljivije sto ce deen reci, sa kime je hana spavala i sl. nego sto ce taj profesor reci, jer za boga miloga sta ima on napadati njihove idole i uzore hehe jer kako vidis svi su zeljni publiciteta i svi bi se prijavili cisto iz tog razloga da bi postali prepoznatljivi da ne kazem popularni i da bi ih ljudi u gradu prepoznavali i govorili eee to je onaj sa tv. meni se to licno gadi ali svako ima pravo da odabere sto zeli 
kojim slucajem to dvoje pomenutih osoba poznajem, ne toliko direktno, ali mi poprilicno pichi na zivce za kojeg vraga se predstavljas kao svetac i svetica a u biti istina je totalno drugacija
eeee eo spanjolska vodi 2 : 0
))))))))))))))))))))))
kojim slucajem to dvoje pomenutih osoba poznajem, ne toliko direktno, ali mi poprilicno pichi na zivce za kojeg vraga se predstavljas kao svetac i svetica a u biti istina je totalno drugacija
eeee eo spanjolska vodi 2 : 0
- stochar
#5 Re: Adio pameti!
meni apsolutno ne smeta reality show, nemam nista protiv bilo koga od tih ljudi i slazem se da svako ima mogucnost izbora. takve emisije su objetkivno sund, ali ko voli nek' izvoli. stetan je i alkohol pa ja volim popit' pivu. ali ipak ne bih napad'o i pljuv'o nekog doktora koji bi govorio o stetnosti alkohola. reakcije ljudi su ono sto me zabrinulo, i maltene poziv na linch covjeka koji je sa neke strucne strane pokusao govoriti o tom fenomenu. mislim da je mog'o bolje, i da bi ih drugi iskusniji psiholog pojeo, ali sta je tu je...
- fa84
#6 Re: Adio pameti!
pa vidis da su zato i pozvali nekog anonimusa koji se doticnim gostima ne bi mogao na bolji nacin tako reci suprostaviti
- metal_rules_cura
#7 Re: Adio pameti!
Zakljucila sam ja odavno kako je najbolje ispaliti se odavdje. I to iz milion situacija. Ljudima koji imaju normalnu percepciju svijeta ovdje nema napretka, pa ni centimetar. Jasno kao dan!
- Fresh_Prince
#8 Re: Adio pameti!
metal_rules_cura wrote:Zakljucila sam ja odavno kako je najbolje ispaliti se odavdje. I to iz milion situacija. Ljudima koji imaju normalnu percepciju svijeta ovdje nema napretka, pa ni centimetar. Jasno kao dan!
-
Bušman
#9 Re: Adio pameti!
U ovoj zemlji je grijeh biti obrazovan...

- fa84
#10 Re: Adio pameti!
Bušman wrote:U ovoj zemlji je grijeh biti obrazovan...![]()
![]()
i imati drugacije misljenje od vecine
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#11 Re: Adio pameti!
Vala meni je emisija bila super
plaho sam se odmorila i nisam moala gledat fudbal
isplela sam 3 shala
za zime
da se nadje 
Salu na stranu, Psiholog me je iritirao sa onim stavom ja skolovan ja pametan ja ovo ja ono, a nista bolji izrazaj lica nema od Mace - isto se krevelji, sjedi na kuku, nesto MADE IN KALINOVIK kulira....Steta sto ono nije bio Maca Show, mogli su se elgantno potepati u blatu
PS Mlogo mi se svidja IGRAJ od Deena
Ostalo .... nije se dalo slusat....SHA JE BA sjo vid mu glave LJUBOMORNO FRUSTRIRANI KOMPLEKSASI nisam ja kriva DJECEM NANEM....
Salu na stranu, Psiholog me je iritirao sa onim stavom ja skolovan ja pametan ja ovo ja ono, a nista bolji izrazaj lica nema od Mace - isto se krevelji, sjedi na kuku, nesto MADE IN KALINOVIK kulira....Steta sto ono nije bio Maca Show, mogli su se elgantno potepati u blatu
PS Mlogo mi se svidja IGRAJ od Deena
Ostalo .... nije se dalo slusat....SHA JE BA sjo vid mu glave LJUBOMORNO FRUSTRIRANI KOMPLEKSASI nisam ja kriva DJECEM NANEM....
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: Adio pameti!
Pleti uz DiscoverymIRCerka wrote:Vala meni je emisija bila superplaho sam se odmorila i nisam moala gledat fudbal
isplela sam 3 shala
za zime
da se nadje
PS Mlogo mi se svidja IGRAJ od Deena![]()
Ja te ljude vidim dvodimenzionalno čak i kad ih sretnem.D.M.Macu sam svojevremeno upoznao u mnogo finijem okruženju ,jedne ratne kafane u Centru, gdje je puštao muziku i nabavljao pivo.I tad je bio mastan i bordo u licu,ali mršav i zauzdan u urođenom bezobrazluku, jer je atmosfera bila nezdrava za zagorčavanje života sitnim podhebavanjima-pa je najgrlatiji tv-smećar(nakon B.Hadžiomerovića) bio prisilno uljudan.I nikad neću oprostit izvjesnom Glamočaku pripuštanje genetski modifikovanih torotana na ASU
Dinihana i slični neuspjeli abortusi koji danas čine niskokvalitetni vašar taštine i "jet set u Bošnjaka" su isto tako dvodimenzionalne pojave u svakom smislu,i odmaknuti od kamere televizije izgledaju kao dijete odmaknuto od materine sise,prgavo i nadmeno pa ljutito traže pozornost.Pokondireni par debila koji uživa sve beneficije pasjaluka svojih tajkunskih familija.I pri tome ne uspijeva biti glamurozan već provincijski groteskan.
Ne želim reći da je Fuad B. glup ili papak,daleko od toga,već da je upravo on pravi "psiholog" koji je rano skontao čime se hrani bijedna,bolesna,i isfrustrirana bosanska tv-publika.Hrane se taštinom i fingiranim životima,sapunicama,avazovim političkim kolumnama i naslovima,biblijom zvanom 60 minuta,crnim hronikama i svim ostalim osim zdravom pameću.
A naravno da ima pametnih mamlaza koji to sasvim lijepo prepoznaju,kreiraju,i na koncu serviraju na mali ekran.
Bojim se da bih zabio pletivo u katodnu kad bih radio isto što i @mIRCerka,a kako volim svoj TV,pink je negdje na 35-6 kanalu...
-
mojgrad
#13 Re: Adio pameti!
I hajmo se igrat hrkljusastochar wrote:gledam na Pinku zabranjeni forum u kojem gostuju deen, hana, maca, bb ena i psiholog, i gledam komentare ljudi. nakon svega fakat zakljucujem da se treba ispaliti iz ove zemlje!
- ProbuseniDolar
#14 Re: Adio pameti!
stvari bi bile drugacije da vlast ima u cilju da proizvede pametnu i obrazovanu omladinu ...
- metal_rules_cura
#15 Re: Adio pameti!
Takvih ima (sami se izbore), ali redovno odu odavdje. Kako ce vlastima biti u cilju brojniji obrazovani ljudi kad bi im onda ugrozili pozicije, mislili bi svojom glavom a ne tudjom... Bolje je ovako vele, gomila utopljena u kolektivnu svijest kojom ja (jos i glupak po svim standardima) vladam. A zamisli onda tek njih...ProbuseniDolar wrote:stvari bi bile drugacije da vlast ima u cilju da proizvede pametnu i obrazovanu omladinu ...
- stochar
#16 Re: Adio pameti!
kazu da je endavno u emisiji Arduana s temom o ljubomori gostovao lik iz KPZ Zenica koji je brutalno ubio svoju ljubavnicu, i publika mu po defaultu aplaudirala...
p.s. dobro je Maca u onoj emisiji na Pinku spomenuo primjer kad se u predstavi pojavio go muskarac - pola sale napustilo predstavu; a kad je lik u predstavi tukao trudnu zhenu, svi aplaudirali! super smo mi narod...
p.s. dobro je Maca u onoj emisiji na Pinku spomenuo primjer kad se u predstavi pojavio go muskarac - pola sale napustilo predstavu; a kad je lik u predstavi tukao trudnu zhenu, svi aplaudirali! super smo mi narod...
- metal_rules_cura
#17 Re: Adio pameti!
... Inace jako intenzivno razmisljamo o svemu sto radimo...stochar wrote:kazu da je endavno u emisiji Arduana s temom o ljubomori gostovao lik iz KPZ Zenica koji je brutalno ubio svoju ljubavnicu, i publika mu po defaultu aplaudirala...