Adidas duxe!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
J.

#1 Adidas duxe!

Post by J. »

Zanima me da li iko zna gdje se u Sarajevu imaju kupiti adidas duxevi muški/ženski?
U kojim radnjama?

Znam za dosta radnji koje prodaju trenerke u kompletu, ali nigdje još nisam vidjela duxeve odvojeno. Ako neka zna, nek helpa.

Hvala =) :)
iceman ze

#2 Re: Adidas duxe!

Post by iceman ze »

jesi gledala u BBI, ne bih da ih reklamiram, a i kod Trznice, imas iste te radnje, mislim da imas odvojeno duxeve od donjih dijelova. Ja licno nosim Nike, i oni su oko stoje, meni je to malo bezobrazno skupo, al' su vrlo prakticni...... :-)
J.

#3 Re: Adidas duxe!

Post by J. »

iceman ze wrote:jesi gledala u BBI, ne bih da ih reklamiram, a i kod Trznice, imas iste te radnje, mislim da imas odvojeno duxeve od donjih dijelova. Ja licno nosim Nike, i oni su oko stoje, meni je to malo bezobrazno skupo, al' su vrlo prakticni...... :-)
Jesam u BBi-u, baš danas, loše, loše. Ugl. kompleti i neke ofirne roze boje.
Kod tržnice nisam, pogledat ću, možda naletim na nešto.
Čula sam da ima neka radnja u Hrasnom sa sportskom opremom, nešto jeftinija, al' nemam detaljne informacije.
shambho

#4 Re: Adidas duxe!

Post by shambho »

Trazim neku temu staru pa naletih na ovu pa ev izvukoh je.. :-)

..Ak' ti nije frka original adidaski genijalnih ima po second handovima.. I to za dvije tri marke. Ne znaju ljudi sta valja i pocesto im nista ne fali. Konkretno ja danas jednu odlicnu old school vidjela na Grbavici tacno kod pijace blizu Azel-a ima second hand. I tri marke bila :mrgreen:
Post Reply