P.S Molim bez politike i ostalih sranja da se nebi kljucala tema odmah , ja mislim da ce Skenderija biti premala 19 maja ....
Moderator: _BataZiv_0809

Ne slusam TF ali fkt ne kontam svako ima pravo da slusa sta mu je volja mnogi su promovirali druge zanrove pa se nije odma u glas "pod kljuc" ko voli otici ce ko ne nece i mirnaBiH-x wrote:Tema treba pod kljuc.
Zalosno je da se i na sarajevo-x promovira turbofolk
zalosno je da je i tako trivijalna stvar kao turbo folk povod za diskriminaciju i poziv na linc. Kompleksi, kompleksi...BiH-x wrote:Tema treba pod kljuc.
Zalosno je da se i na sarajevo-x promovira turbofolk
maslina wrote:Ono što me živcira više od naručenih (plaćenih) tekstova, su samo naručene teme na forumu.
obzirom na strukturu forumasa...ovo vise lici na antireklamu al hajmaslina wrote:Ono što me živcira više od naručenih (plaćenih) tekstova, su samo naručene teme na forumu.
Zasto pod navodnicima kultna dvorana? Narodna muzika nije isto sto i turbo folk.palamuda wrote:De bolan pustite ljude nek slušaju šta im je volja, u ovim"kultnim dvoranama" kako ih ovde nazivaju su i prije rata nastupali razno razni tipovi sa narodnih posela. Nije dobra muzika ona koju treba slušati nego ona koja ti se sviđa, ja volim metal 20 godina, mrrzim hip hop al razumijem ljude koji ga slušaju, pa i pjevače tipa Aco Pejović, nek ide na koncert ko god hoće, čovjek je postavio temu da vidi kakv je puls hoće li biti raje, nije postavio da mu se drže moralne pridike, pa i vrijeđanaja o intelektu koji ljudi začas ocjene na osnovu dvije rečenice.
Eh sto sad nema onaj smajli sto aplaudira. Ovdje neki nemogu da shvate da ja nit koga branim nit sam postavio temu da se pametuje kako on nevalja i kako valja nesto drugo , covjek ima svoju publiku svoje pjesme puni redovno sve diskoteke klubove , i ne kontam sta sad neko ima pametovat fujjj kako mozete to slusati bljak jojjj ajjjjj ima dobre textove dobre pjesme i radujem se koncertu , a vi sa maljevima dodjite pred ulaz ko sto ste dosli kad je Brena bilapalamuda wrote:De bolan pustite ljude nek slušaju šta im je volja, u ovim"kultnim dvoranama" kako ih ovde nazivaju su i prije rata nastupali razno razni tipovi sa narodnih posela. Nije dobra muzika ona koju treba slušati nego ona koja ti se sviđa, ja volim metal 20 godina, mrrzim hip hop al razumijem ljude koji ga slušaju, pa i pjevače tipa Aco Pejović, nek ide na koncert ko god hoće, čovjek je postavio temu da vidi kakv je puls hoće li biti raje, nije postavio da mu se drže moralne pridike, pa i vrijeđanaja o intelektu koji ljudi začas ocjene na osnovu dvije rečenice.
Gusztav wrote:Ništa novo.....jedan običan koncert koji će biti i proći, a pojedinci pišu treba li to Sarajevu ili ne. Sjećam se i prije, posebno sredinom 80-ih kako je s vremena na vrijeme grad bio izlijepljen plakatima sa najavom nekakvih folk-koncerata i „hit-parada“ u Skenderiji i Zetri, samo tada narod gledao svoja posla, išao k'o je htio, k'o nije čekao bi kakav drugi koncert koji njemu odgovara.
p.s. Neki pišu o Sarajevu, boga mi k'o da je Sarajevo u Austriji ili Francuskoj, a zaboravljaju da je to je samo jedan od gradova na Balkanskom poluotoku (mislim na stanovništvo).