ACADEMY387 - Kursevi

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
drag_gost

#1 ACADEMY387 - Kursevi

Post by drag_gost »

Da li je neko isao na neki kurs ovdje? Iskustva?

http://academy387.com
klixo

#2 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by klixo »

I mene zanima... ?
drag_gost

#3 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by drag_gost »

Evo malo sam se raspitao, prijatelj je isao na ovaj kurs i svi utisci su fenomenalni...

http://www.academy387.com/program/uvod- ... je-u-c-i-c
klixo

#4 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by klixo »

drag_gost wrote:Evo malo sam se raspitao, prijatelj je isao na ovaj kurs i svi utisci su fenomenalni...

Zahvaljujem :)
drag_gost

#5 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by drag_gost »

klixo wrote:
drag_gost wrote:Evo malo sam se raspitao, prijatelj je isao na ovaj kurs i svi utisci su fenomenalni...

Zahvaljujem :)
Nista prijatelju.

Evo drugi jaran upisao ovaj:

http://www.academy387.com/program/wordp ... -pocetnike
hakazvaka

#6 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by hakazvaka »

Moze li ofirnija reklama?

p.s.
Da ne bude da hejtam nasuho, ili @drag_gost izmislja da je "drug upisao wp kurs", ili brojac prijavljenih na stranici ne radi (sto govori samo za sebe)
Android Knego

#7 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by Android Knego »

zna li neko kakav je kvalitet ovih kurseva?
baldasar

#8 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by baldasar »

Android Knego wrote:zna li neko kakav je kvalitet ovih kurseva?
nisam nigdje nasao neke lose komentare ali ne bi bilo lose cuti neko iskustvo iz prve ruke
baldasar

#9 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by baldasar »

zar je moguce da nema interesovanja za ove kurseve pogotovo ako neki od njih nude mogucnost zaposlenja
Nostromo

#10 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by Nostromo »

baldasar wrote:zar je moguce da nema interesovanja za ove kurseve pogotovo ako neki od njih nude mogucnost zaposlenja
Na internetu imas sjajne video kurseve (Lynda, CBT, TrainSignnal, itd.), skoro svi se mogu naci i na torentima. Novcem koji ustedis plati polaganje ispita i certifikaciju u nekom learning centru...
baldasar

#11 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by baldasar »

Nostromo wrote:
baldasar wrote:zar je moguce da nema interesovanja za ove kurseve pogotovo ako neki od njih nude mogucnost zaposlenja
Na internetu imas sjajne video kurseve (Lynda, CBT, TrainSignnal, itd.), skoro svi se mogu naci i na torentima. Novcem koji ustedis plati polaganje ispita i certifikaciju u nekom learning centru...
znam ja za to sve i ne govorim o certifikatima nego o kursevima koje radi Academy387 u saradnji sa IT firmama u Sarajevu i nakon tih kurseva ides na intervju za posao u te firme
Nostromo

#12 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by Nostromo »

baldasar wrote:
Nostromo wrote:
znam ja za to sve i ne govorim o certifikatima nego o kursevima koje radi Academy387 u saradnji sa IT firmama u Sarajevu i nakon tih kurseva ides na intervju za posao u te firme
Kao insajder iz samog ICT businessa mogu potvrditi da je to suplja priča.
Realno, pored toliko dobrih klinaca sa hardcore certifikatima koji su industrijski standard, ko bi primio ove "kursadžije"?
Ali, dajem ti 5 bodova za dobar guerrilla marketing. :)
Peace.
baldasar

#13 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by baldasar »

nemam ih ja sta reklamirati kad sam i sam upisao kurs, samo mi je cudno da se ljudi ne pokusavaju obucavati za poslove u tom sektoru kad tu ima posla, a i ove kako ti kazes kursadzije nauce nesto, al haj nebitno
Android Knego

#14 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by Android Knego »

Nostromo wrote:
baldasar wrote:
Nostromo wrote:
Kao insajder iz samog ICT businessa mogu potvrditi da je to suplja priča.
Realno, pored toliko dobrih klinaca sa hardcore certifikatima koji su industrijski standard, ko bi primio ove "kursadžije"?
Ali, dajem ti 5 bodova za dobar guerrilla marketing. :)
Peace.
ovo za posao, da nije pomijesano sa BitCamp-om?
baldasar

#15 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by baldasar »

nisam pomijesao, svaki kurs na njihovoj stranici koji ima ovu ikonu aktovke je radjen u saradnji sa firmama koje su im partneri i nakon kursa ides na intervju u te firme, tako su mi rekli u academy, ja sam upisao ovaj web developer kurs pa cemo vidjeti
[Emma]

#16 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by [Emma] »

Je li neko u posljednjih godinu dana bio na nekom od kurseva u academy387, kakva su iskustva? :)
Daryl Dixon

#17 Re: ACADEMY387 - Kursevi

Post by Daryl Dixon »

drag_gost wrote:
Evo drugi jaran upisao ovaj:

http://www.academy387.com/program/wordp ... -pocetnike
cime je ovo sniman klip, džepnom veš mašinom? :lol: :lol:
Post Reply