Jedva ga čekam termin u kamernom
Aca Lukas
Moderator: _BataZiv_0809
-
Gentleman5001
#176 Re: Aca Lukas
Evo ja mislim da se naše sandžaklije, šljegle i istočni bosanci kidaju na tekstove i scenarije Sidrana.
da ih što više vidim. Oni su za mene kao bijelac u Africi 
- Challenger__
#177 Re: Aca Lukas
Koševo su napunili: Merlin, Dugme, Čolić i Joksimović.detroit-mercy wrote: Inace Jezero je Manhataniznjedrilo toliko slikara, baletnih plesaca, opernih pjevaca, prvaka filharmonije
![]()
![]()
![]()
. E sada please sastavi jednu lijepu listu ko je punio Zetre, Skenderija i Koseva do 92e pa ces vidjeti da nema bas puno razlike
. Nesto se ne sjecam da je i jedan veliki band svirao na Kosevu
osim onog sadaka koncerta U2a
![]()
.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
detroit-mercy
#179 Re: Aca Lukas
A Juzni VetarChallenger__ wrote:Koševo su napunili: Merlin, Dugme, Čolić i Joksimović.detroit-mercy wrote: Inace Jezero je Manhataniznjedrilo toliko slikara, baletnih plesaca, opernih pjevaca, prvaka filharmonije
![]()
![]()
![]()
. E sada please sastavi jednu lijepu listu ko je punio Zetre, Skenderija i Koseva do 92e pa ces vidjeti da nema bas puno razlike
. Nesto se ne sjecam da je i jedan veliki band svirao na Kosevu
osim onog sadaka koncerta U2a
![]()
.
- Challenger__
#180 Re: Aca Lukas
detroit-mercy wrote: Koševo su napunili: Merlin, Dugme, Čolić i Joksimović.
A Juzni Vetar?
Još jednom, podvući papanima: Koševo su napunili Merlin, Dugme, Čola i Joksimović.
Last edited by Challenger__ on 16/12/2012 14:30, edited 1 time in total.
- forzamilan
#181 Re: Aca Lukas
Veoma sam zadovoljan jer da nije bačen suzavac ne bi ni znao da je bio koncert ovog narkomana i rocker-a wannabe. Napredak.
-
radostan dan
#182 Re: Aca Lukas
niko iz šehera ovdje nije bio, vidi se iz aviona.
Last edited by radostan dan on 16/12/2012 14:36, edited 2 times in total.
- Joker88
#183 Re: Aca Lukas
Nevezano za Acu, Zetra je bezveze, kad se sjetim prosle godine i koncerta Balasevica, uzas...
Nama treba nova dvorana pa tek onda da mastamo o tome da nam dovedu nekog normalnog pjevaca kao sto budu u susjednim drzavama... (i to bas nekad kad su ispiti pa je Zagreb predaleko da odes na par dana)
Al nama u drzavi svasta nesto treba, a i to je neka druga tema...
Nama treba nova dvorana pa tek onda da mastamo o tome da nam dovedu nekog normalnog pjevaca kao sto budu u susjednim drzavama... (i to bas nekad kad su ispiti pa je Zagreb predaleko da odes na par dana)
- plain vanilla
#184 Re: Aca Lukas
nije vala ni iz Tuzle, pregledala sam publiku...Tuzla je mala, svi se znamoradostan dan wrote:niko iz šehera ovdje nije bio, vidi se iz aviona.
jedino moram reci da zavidim ovim ljudima, vidim da se odlicno zabavljaju
- Mali_Vuk
#185 Re: Aca Lukas

Ovo samo da karanana vidi da se pravo zayebo što nije bio na certu
-
detroit-mercy
#186 Re: Aca Lukas
Nema to veze sa dvoranom ima sa publikomJoker88 wrote:Nevezano za Acu, Zetra je bezveze, kad se sjetim prosle godine i koncerta Balasevica, uzas...
-
radostan dan
#187 Re: Aca Lukas

oj jada i momenata.
aco, halali brate...
-
covjek1
#188 Re: Aca Lukas
Gledaj ovih rockera i underground muzicara. Samo se kod nas misli ko slusa pop i rock da je obrazovan i kulturan. Tesko vama. Nek slusa ko sta hoce. Aca Lukas je jedna velicina od muzicara, sto je pokazao u Zetri. A primitivci i to okrenu na nacionalizam, kad je to on nesta rekao ili uradio prema cemu bi se moglo reci da je cetnik.
-
mehoxy
#189 Re: Aca Lukas
http://www.ekskluziva.ba/Aca-Lukas-Taj- ... 11027.html
Koji idiot.A sto se tice publike i posjete,nimalo me ne cudi.Jedino sto je preostalo normalnom covjeku je da bjezi odavde glavom bez obzira
Koji idiot.A sto se tice publike i posjete,nimalo me ne cudi.Jedino sto je preostalo normalnom covjeku je da bjezi odavde glavom bez obzira
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#190 Re: Aca Lukas
Šta bi? Jal napunio Zetru.. poljem se šiti miris tamjana

- KPNCTNJAH
#191 Re: Aca Lukas
Nista ovo, da vidis kakve djevojke dolaze na Iron Maiden... samo je problem kad im prilazis s ledja, cesto se zahebes, pa naletis na frajera, ali iz 4-5 pokusaja naletis na neku trebicu koja je posljednja dva zuba ostavila za sutku pred kraj koncerta
- plain vanilla
#192 Re: Aca Lukas
nisam ja rekla "gluho bilo" za djevojke, djevojke su lijepe (ne diraj mi zene)KPNCTNJAH wrote:
Nista ovo, da vidis kakve djevojke dolaze na Iron Maiden... samo je problem kad im prilazis s ledja, cesto se zahebes, pa naletis na frajera, ali iz 4-5 pokusaja naletis na neku trebicu koja je posljednja dva zuba ostavila za sutku pred kraj koncerta
ja to vise za ...atmosferu
-
ZAGORS
#193 Re: Aca Lukas
radostan dan wrote:
![]()
![]()
oj jada i momenata.
aco, halali brate...
daj nam sisu da se igramo
-
Mustang1
#194 Re: Aca Lukas
Jel bilo 'vako ?
Last edited by Mustang1 on 16/12/2012 14:49, edited 1 time in total.
- Veliko Stopalo
#195 Re: Aca Lukas
4:46 "hard-kor narodnjaci na rameni ortaci"
- Veliko Stopalo
#196 Re: Aca Lukas
na 5:00 lik dizhe tri prsta. 'ladno. 
Last edited by Veliko Stopalo on 16/12/2012 14:52, edited 1 time in total.
- johnny_blazze
#197 Re: Aca Lukas
sto bi rekao sibi u nadrealistima i samaran je rekao dovidjenja drago sarajevo.... mozda nas i ceca pocasti svojim nastupom ali prije nje red bi bio da mile kitic napuni zetru....
- pirmin
- Omerta13
#199 Re: Aca Lukas
ahahah hvala depu na ovom videu
na 4:20 ova najjaca sinoc pozira a danas se trazi po ekskluzivi
ee grade moj nisi ti kriv
ee grade moj nisi ti kriv
- Kaligrafija
#200 Re: Aca Lukas
Ovo stanje je posljedica rata, i poslijeratne neimastine, ako pitate starije koji se sjecaju vremena prije i poslije II Svjetskog rata, isto ce vam reci! Bivsa nam drzava Jugoslavija , kulturno se pocela uzdizati od 70tih godina, pa nadalje ,tada je drzava bila najbogatija, sa pojavom inflacije krajem 80tih, pocele su firme propadat, strajkovi, buntovi, jednostavno receno, stiglo je siromastvo! Mnogi se ovde ne sjecaju, ali pred rat, nekoliko godina, doslo je do eksplozije folka na prostorima bivse Jugoslavije! Ne turbo-folka , on je stigao kasnije... Sreca na sceni bivse YU tada je bila jaka rock scena, tako da su se te dvije struje ponistavale i pravile neku vrstu balansa... Mada su i pojedini rokeri radili za tadasnji sistem, tj. za podgrijavanje niskih strasti!...Narodnjaci su tada usli u udarni termin TVSA kroz emisiju Nadrealista! Zar to nije cudno!? U jadnoj i siromasnoj zemlji sve je bilo spremno za podgrijavanje niskih strasti koje su dovele do rata , da upravu je bio Rambo A. sa svojim tekstom,
"Folk je narod
turbo je sistem ubrizgavanja goriva
pod pritiskom u cilindar motora
sa unutrasnjim sagorijevanjem
Turbo folk je gorenje naroda
svako pospjesivanje tog sagorijevanja
je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti
kod homo sapiensa"
mada je Rambo i sam ucestvovao u tome kroz emisije SA3 , po meni je on mozda i zacetnik turbo-folka , ko se sjeca znace!Elem on nije tema , da se vratimo...
Sta je problem kod nas , sta je trulo, pa proslo je 16 godina od rata , ali drzava je siromasna, korumpirana, opljackana i jadna, zato se SISTEM , u ovom slucaju ovi na vlasti, sluzi niskim strastima , da odrzi red!
Da gospodo, podgrijavanjem masa , kroz muziku niskih strasti, kroz medije, senzacionalistickim vijestima, nacionalizmom , gradjenjem kulta licnosti pojedinih osoba , pa cak i kad se negativno prica o nekoj osobi, to je kult licnosti! (Primjer 1600 strana na ovom forumu za Dodika) , niste ni svjesni ali vi ga gradite , vi mu dajete vaznost, spominjuci ga, e tako drzava tj. SISTEM odrzava red , kroz Vas!
Ovo sve ce nestati onog trenutka , kad drzava postane bogata , kad svakom pojedincu fakultet postane obaveza , kad se konstantno izlazenje u kafane , zamijeni odlaskom na sportske dogadjaje i upraznjavajuci sportske aktivnosti, kad sama drzava odluci da unaprijedi sebe, a to isto ucini i svaki pojedinac za sebe...!
Zao mi je sto cu neke razocarati, ali primjer Metallica,koja se ovde spominje kao urbano, cije pojedine pjesme volim i ja slusati , je isti taj turbo-folk stvoren za strano trziste iz drugacijih pobuda , stvoreno od strane SISTEMA!
Kad svaki pojedinac pronadje sebe, vise nikad nece pozeljeti masu! Tada ce drzava izgraditi sebe , kao skup individua, okupljenih zajedno samo u cilju stvaranja boljeg mjesta za zivot, a opet ostajuci individualci, svako svoja misao!
Izbor je na nama , nemojte kriviti druge , od nas zavisi i sudbina ove drzave, a od ljudskog roda i sudbina planete , ako svi uskoro ne progledamo, postacemo gorivo za podgrijavanje sitnih strasti od strane SISTEMA , a sa tim i ovakvim sistemom, stici ce i kraj nase ljudskosti!
"Folk je narod
turbo je sistem ubrizgavanja goriva
pod pritiskom u cilindar motora
sa unutrasnjim sagorijevanjem
Turbo folk je gorenje naroda
svako pospjesivanje tog sagorijevanja
je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti
kod homo sapiensa"
mada je Rambo i sam ucestvovao u tome kroz emisije SA3 , po meni je on mozda i zacetnik turbo-folka , ko se sjeca znace!Elem on nije tema , da se vratimo...
Sta je problem kod nas , sta je trulo, pa proslo je 16 godina od rata , ali drzava je siromasna, korumpirana, opljackana i jadna, zato se SISTEM , u ovom slucaju ovi na vlasti, sluzi niskim strastima , da odrzi red!
Da gospodo, podgrijavanjem masa , kroz muziku niskih strasti, kroz medije, senzacionalistickim vijestima, nacionalizmom , gradjenjem kulta licnosti pojedinih osoba , pa cak i kad se negativno prica o nekoj osobi, to je kult licnosti! (Primjer 1600 strana na ovom forumu za Dodika) , niste ni svjesni ali vi ga gradite , vi mu dajete vaznost, spominjuci ga, e tako drzava tj. SISTEM odrzava red , kroz Vas!
Ovo sve ce nestati onog trenutka , kad drzava postane bogata , kad svakom pojedincu fakultet postane obaveza , kad se konstantno izlazenje u kafane , zamijeni odlaskom na sportske dogadjaje i upraznjavajuci sportske aktivnosti, kad sama drzava odluci da unaprijedi sebe, a to isto ucini i svaki pojedinac za sebe...!
Zao mi je sto cu neke razocarati, ali primjer Metallica,koja se ovde spominje kao urbano, cije pojedine pjesme volim i ja slusati , je isti taj turbo-folk stvoren za strano trziste iz drugacijih pobuda , stvoreno od strane SISTEMA!
Kad svaki pojedinac pronadje sebe, vise nikad nece pozeljeti masu! Tada ce drzava izgraditi sebe , kao skup individua, okupljenih zajedno samo u cilju stvaranja boljeg mjesta za zivot, a opet ostajuci individualci, svako svoja misao!
Izbor je na nama , nemojte kriviti druge , od nas zavisi i sudbina ove drzave, a od ljudskog roda i sudbina planete , ako svi uskoro ne progledamo, postacemo gorivo za podgrijavanje sitnih strasti od strane SISTEMA , a sa tim i ovakvim sistemom, stici ce i kraj nase ljudskosti!