AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
slijedece godine prelazi Eto u AC Milan,zapamtite ovu prognozu dobro:),jer ovo sad u Barci ne znam kako ce liciti.Pa ljudi neko je visak tu (eto,henry,messi,zubatac) i treba izbaciti uljeza
Po meni je tu eto visak,a dosao bi dobro Milanu ko budali samar.Kaka,Eto i Ronaldo- pa pomeli bi evropi,pa da vidimo ko ce to zaustaviti.
-
noviprimitivac
Neelix wrote:jeko sa pedjom?
čuj jeko s pedjom???vidi se da si pitar
kažem ja neki dan da se bojim da kaka ode u real
-
Majstorinho
Sta ako je u pitanju Kaka??Uh...Vise bi se ja pojeo,nego vi navijaci Milana.Da ode u RealNeelix wrote:
meni to bas i ne lici na njega
uglavnom, ako i jest, nije nikakva tajna da je isao u madrid da pregovara oko dovodjenja baptiste u milan.
-
Majstorinho
Odlican potez uprave Milana!
-
Hakala
veca_sa wrote:kupit dinha nego sta, prodat ihihih dresova i od tig para sljedece godine kupit jos 2-3 igracanoviprimitivac wrote:Better Man wrote:Milan za Ronaldinha ponudio 125 miliona eura?
Kako prenosi španski "As", predsjednik Milana, Silvio Berlusconi, želi po svaku cijenu da ovog ljeta na San Siro dovede brazlskog nogometaša Ronaldinha.
Isti izvor navodi da su čelnici "rosonera" spremili nekoliko ponuda Barceloni za brazilskog asa, a ako one ne budu dale rezultata, Italijani će biti spremni da ponude i fantastičnih 125 miliona eura, koliko iznosi otkup Ronaldinha po klauzuli iz ugovora.
Ukoliko se to ostvari, do sada rekordan transfer Zidana u Real od 68 miliona eura biće nadmašen za skoro dvostruku sumu.
"As" takođe ističe da je već postignut preliminari dogovor finasijskih uslova između Milana i Ronaldinha po kome će Brazilac godišnje inkasirati devet miliona evra plus procenat od marketinških prava.
Ronaldinho se trenutno nalazi u intenzivnim pregovrima sa Kataloncima oko produženja postojećeg ugovora koji ističe 2010. godine.
ma sve je to super ali bih ja za ove pare uzeo ono što nam treba golmana,odbrana i špica recimo:Buffona,Canavara i Drogbu jer bojim se da će čarobnjaka neki "Materazzi" polomit da neće k.... valjat

pipun ne ide nidje
charsija pricha da se galijani najavio sad u srijedu.... na kosevo..navodno predmet njegovog intersovanja je mladjahni stoper sarajeva muhidin zukic-zuka...sta ce se izroditi
-
Hakala
odigram poslije duze vremena kladionu,i padnem samo na milanu(manje od 3 gola)...sta da kazem #&$*%
jos treci zabili iz penala(meni u inat)
pirlo ti zadnji vezni?
a sta ti je gatuzan,play?krilo?
Roy Keane(treba ustati kad se spomene) je bio zadnji vezni,ali zna se ko je kreator igre Man.utd.( Paul Scholes)play,bas kao i Andy Moller.
istina,Milan nema pravih,klasicnih krila,ali pirlo igra na krilu,uz dosta slobode u igri,pa se cesto nadje i u ulozi playa,ali zadnji vezni- nikad.isto kao i pirlo,seedor igra krilo,iako nije klasicno krilo,jer milan nema takvih
najbolji mi je milan kad i gatuzo i ambrosini,pocnu u prvih 11
antipropaganda fudbala
jos treci zabili iz penala(meni u inat)
rece i osta zivNeelix
Upisano: 23/08/2007 08:15 Odgovori Citiraj ovu poruku
Član od: 15 dec 2006 Poruke: 3595 Mjesto: Capajebo
Hakala (citat):
pohvalio bih damjanovicev pristup utakmici(da neko ne pomisli da sam se natakario na hrvate).druga je stvar sto genijalni muzur hoe da mu zadnji vezni,kreira igru.tupson.
.
Zasto tupson? Cuo si za Pirla? Sta mislis kako je Roy Keane igrao? znas ko je Andreas Moller? Roll
pirlo ti zadnji vezni?
Roy Keane(treba ustati kad se spomene) je bio zadnji vezni,ali zna se ko je kreator igre Man.utd.( Paul Scholes)play,bas kao i Andy Moller.
istina,Milan nema pravih,klasicnih krila,ali pirlo igra na krilu,uz dosta slobode u igri,pa se cesto nadje i u ulozi playa,ali zadnji vezni- nikad.isto kao i pirlo,seedor igra krilo,iako nije klasicno krilo,jer milan nema takvih
najbolji mi je milan kad i gatuzo i ambrosini,pocnu u prvih 11
antipropaganda fudbala
- Neelix
dje si ti gledao Milan boga ti
cuj Pirlo mu na krilu
---------------Dida-----------------
Oddo----Nesta-----Kaladze---Jankulovski
Gattuso-------Pirlo-----Ambrosini
-------Kaka---------Seedorf
-------------Inzaghi-------------
klasicna "Christmas tree" formacija u kojoj je Milan igrao na putu do osvajanja prosle lige prvaka
ziv ti meni bio u neznanju 
klasicna "Christmas tree" formacija u kojoj je Milan igrao na putu do osvajanja prosle lige prvaka
-
Hakala
gatuzan na kriluNeelix wrote:dje si ti gledao Milan boga ti![]()
![]()
cuj Pirlo mu na krilu
![]()
klasicna "Christmas tree" formacija u kojoj je Milan igrao na putu do
osvajanja prosle lige prvakaziv ti meni bio u neznanju
eeee tugo,ja ti moram govorit ko gdje igra u tvom klubu
ispade da najdestruktivnija ekipa u evropi igra sa 3 napadaca
mah-mah strucnjaci

- Neelix
haha, ziv ti meni bio, ni formaciju ne znas procitat
gdje je ovdje ijedno krilo
http://www.123football.com/players/g/ge ... /index.htm
Milan igra bez krila, obicno sa 2 napadaca, ali je ligu prvaka igrao sa jednim, Kaka i Seedorf ovdje igraju ulogu "trequartiste" ilitiga polushpica, odnosno igraju iza napadaca, u ovom slucaju Inzaghia.
i najdestruktivnija ekipa u evropi sa ovom formacijom uvali bajernu 4, manchesteru 5, liverpoolu 2

gdje je ovdje ijedno krilo
http://www.123football.com/players/g/ge ... /index.htm
Complete Name: Gennaro Ivan Gattuso
Nickname: Rino
Nationality: Italian
Place of Birth: Cosenza, Italy
Date of Birth: 09/01/1978
Height: 177 cm
Weight: 77 kg
National Team: Italy- A, U21
Current Club: AC Milan (Italy)
Position: Right Midfielder, Central Midfielder
Milan igra bez krila, obicno sa 2 napadaca, ali je ligu prvaka igrao sa jednim, Kaka i Seedorf ovdje igraju ulogu "trequartiste" ilitiga polushpica, odnosno igraju iza napadaca, u ovom slucaju Inzaghia.
i najdestruktivnija ekipa u evropi sa ovom formacijom uvali bajernu 4, manchesteru 5, liverpoolu 2
-
Kukuruz_Barbe-q
Hakala , matere ti ne provaljuj se vise, Pirlo je zadnji vezni i ima ulogu playmakera, dok Gattuso igra sa njegove desne strane te mu tako obezbjedjuje potrebni prostor 
-
Hakala
nemate vi pojma
pa danas se za krilo kaze desni vezni(right midfielder).a neki kazu i desni bocni,desna polutka i td.
pirlo zadjni vezni...hahaha..ne mogu sebi doc
ma kad zatreba,svi su oni u odbrani..popularni katanaco
mene lijepo stid uhvati zbog vaseg neznanja

pa danas se za krilo kaze desni vezni(right midfielder).a neki kazu i desni bocni,desna polutka i td.
ma kad zatreba,svi su oni u odbrani..popularni katanaco
mene lijepo stid uhvati zbog vaseg neznanja
-
Kukuruz_Barbe-q
koji si ti car majke miHakala wrote:nemate vi pojma
ma kad zatreba,svi su oni u odbrani..popularni katanaco![]()
mene lijepo stid uhvati zbog vaseg neznanja![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
hljebati vidi ovoPirlo is regarded as one of the best midfielders in the world[citation needed]. An accurate passer, he started his career as an offensive midfielder until coach Carlo Ancelotti developped a tailor made deep-seated playmaking role at AC Milan. At Milan the game is focused around his ability to dictate play and control the game's tempo. His lack of physical stature for a defensive midfielder is compensated by his technique. In defense, he provides important cover yet he engages in very few physical challenges. At Milan, Ancelotti likes to field him alongside physically robust players like Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini and Clarence Seedorf
i onda idi gurat zid .
- Neelix
ne ne kaze se. za krilo imas precizan prevod - winger. C.Ronaldo je krilo. Robben je krilo. Milan igra bez krila, a Gattuso je right midfielder. Po stranama djeluju desni i lijevi bocni (right/left full back) Oddo i Jankulovski (koji su cesto u napadu, a kao sto vidis po formaciji, igraju u zadnjoj liniji). Jesil kad vidio Cafua kako igra? On je bio najbolji ofanzivni BEK svog vremena. haj sad reci da je "midfielder"Hakala wrote:nemate vi pojma
ma kad zatreba,svi su oni u odbrani..popularni katanaco![]()
mene lijepo stid uhvati zbog vaseg neznanja![]()