Koju lekcijuLogovan wrote:Pobijediš Juventus, a onda ti Genoa očita lekciju iz fudbala.
AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#6201 Re: AC Milan
- Logovan
#6202 Re: AC Milan
Pa i to je jedna od lekcija iz fudbala, pokušaš da ubaciš loptu u mrežu svaki put kada ošutaš.leškarenje wrote:Koju lekcijuLogovan wrote:Pobijediš Juventus, a onda ti Genoa očita lekciju iz fudbala.tri puta osutali i sve ušlo.
- avetinja
#6204 Re: AC Milan
Klasična namještaljka. Ja sam sinoć remi očekivao.
- leškarenje
#6205 Re: AC Milan
SUSOOOOO
za drugo mjesto na tabeli trenutno i tri bobe iza jventusa 
-
Azrail
#6206 Re: RE: Re: AC Milan
5 iza Juventusa, ali to je nebitno, Juve se ne može stići. Bitno je +3 u odnosu na Lazio i +4 u odnosu na Napolileškarenje wrote:SUSOOOOOza drugo mjesto na tabeli trenutno i tri bobe iza jventusa
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#6207 Re: AC Milan
Uvijek nezgodna Sicilija.
Gledao sam drugo poluvrijeme utakmice jucer ne stigoh na pocetak. Igra do primljenog gola tako tako. A onda smo u par navrata pokazali napadcki potencijal. Suso ocigledno ima ubojitu ljevicu.
Na ovakvim utakmicama se osvajaju prvenstva, u sustini ove su utakmice nekako po pravilu najteze kad je protivnik nabrijan do maksimuma protiv tebe, a treneru je tesko podici i motivisati igrace da igraju 100%.
Opet da istaknem pristup, pozdrvovanost i zelju za pobjedom. To je to
Montella 
Gledao sam drugo poluvrijeme utakmice jucer ne stigoh na pocetak. Igra do primljenog gola tako tako. A onda smo u par navrata pokazali napadcki potencijal. Suso ocigledno ima ubojitu ljevicu.
Na ovakvim utakmicama se osvajaju prvenstva, u sustini ove su utakmice nekako po pravilu najteze kad je protivnik nabrijan do maksimuma protiv tebe, a treneru je tesko podici i motivisati igrace da igraju 100%.
Opet da istaknem pristup, pozdrvovanost i zelju za pobjedom. To je to
- Muhamed Đakmić
#6208 Re: AC Milan
Morate se pomiriti sa tim da Milan nije kandidat za titulu. Roma je jača, ali nije ni ona, Juventus jednostavno niko neće skinuti.
- leškarenje
#6209 Re: AC Milan
Za mene je i ovo do sada iznenadjenje
da se ovdje zadrzati do pauze pa da se pojacaju u januaru moglo bi biti svasta 
-
F&N
#6210 Re: AC Milan
Pored Juventusa, Rome, rekao bih i Napolija, Milan je najveci autsajder u borbi za titulu. Ali je u borbi jos uvijek, sto je za promjenu u odnosu na prosle sezone drasticna promjena.Muhamed Đakmić wrote:Morate se pomiriti sa tim da Milan nije kandidat za titulu. Roma je jača, ali nije ni ona, Juventus jednostavno niko neće skinuti.
Mene zaista ne raduja ta stvar toliko koliko zelja ove ekipe za pobjedom. Pa Milan proslih godina bi nakon izjednacenja Palerma primio jos jedan gol a ne napao i pobijedio. Milan proslih godina bi cuvao nulu protiv Juventuaa i izgubio a ne napao. Milan bi proslih godina bi igrao bezmudo, dosadno, kukavicki, bezvoljnk i to je ono sto mene raduje kao dugogodisnjeg navijaca Milana.
Iskreno ova ekipa mi je nekako draza od one zadnje sampionske. Iako je ona uzela titulu ovi momci igraju nekako sa vise zara i imam osjecaj da je tadasnji Milan sa Patom, Ibrom, Boatengom, Cassanom, Silvom igrao sa ovoliko zara da bi osvojio prvenstvo u januaru. A sve je ovo zasluga nikog drugog nego Montelle.
- Muhamed Đakmić
#6211 Re: AC Milan
Montella jeste nalik na Contea, ali treba biti rezervisan sa njegovom ocjenom.
Mislim simpatičan je i meni Milan klub (meni su svi italijanski klubovi simpatični
), ali nekako ne vjerujem Berlusconiju i Gallianiju. Mislim da su neopravdano posjekli glave barem trojici ili četvorici trenera prije Montelle, zato nije sigurno da će njega podržavati do kraja.
Mislim simpatičan je i meni Milan klub (meni su svi italijanski klubovi simpatični
-
F&N
#6212 Re: AC Milan
Jedinog koga mi je zao je Alegri, zato sto mu je Berluskoni sve rasporodao i otjerao ga. Sedorf i Inzagi nisu bili dorasli Milana i nisu realno ni imali igrace, i pravo mi je glupo bilo njihovo zavaljivanje kao dvije legende kluba.
Diletante Mihajlovica i Brokija necu ni komentarisati. Montella ima haman identicnu ekipu kao Mihajlovic a razlika u igri je u svjetlosnim godinama.
Diletante Mihajlovica i Brokija necu ni komentarisati. Montella ima haman identicnu ekipu kao Mihajlovic a razlika u igri je u svjetlosnim godinama.
- Muhamed Đakmić
#6213 Re: AC Milan
Mihajlović je i meni ubleha, vrijeme će sve pokazati 
Mislim da su Pippo i Seedorf mogli pokazati više da su u normalnim uslovima došli u klub, a Allegrija stvarno nema potrebe komentarisati
Mislim da su Pippo i Seedorf mogli pokazati više da su u normalnim uslovima došli u klub, a Allegrija stvarno nema potrebe komentarisati
- burgundy
#6214 Re: AC Milan
Miha je dobar posao odradio sa fizickom spremom igraca,tako da i on ima zasluga sto ove sezone Milan ima ovako dobru poziciju.Montella je donio drugaciju filozofiju,vise se igra sa loptom,i ujednio je grupu sto je vidljivo.Imao je Milan i srece ove sezone,ali sto rece F&N ova ekipa ima vise htjenja,nema predaje. Gdje bi se proslih sezona predali poslije 1-3 ova ekipa igra do kraja i bori se.Ono sto ovom Milanu fali jeste sirina klupe.Kada se povrijedi neko iz prvih 11 nema se adekvatna zamijena,previse je tu prosjecnih igraca.Raduje sto je dosta talijanskih igraca i sto imamo dosta mladih veoma talentovanih igraca.Donarumma,Locatelli,Calabria,Romagnoli,Niang, prva trojica iz milanove skole,Milan ne treba da strahuje za buducnost.Uz kinesku finansijsku injekciju,Milan ce opet biti jak u to ne sumnjam.
-
ibizza
#6215 Re: AC Milan
Ima li kakvih mahalskih oko pojacanja 
- leškarenje
#6216 Re: AC Milan
Dzeko 
-
ibizza
#6217 Re: AC Milan
Kako bi ga ti zagotivioleškarenje wrote:Dzeko
- leškarenje
#6218 Re: AC Milan
Gotivim ja njega i sadaibizza wrote:Kako bi ga ti zagotivioleškarenje wrote:Dzeko
-
ibizza
#6219 Re: AC Milan
Sa novim vlasnicima, Milan ce dobiti kesha. Treba jednu veliku zvijezdu dovesti, a ostale ppzicoje popuniti sa mladim, perspektivnim igracima.
- burgundy
#6220 Re: AC Milan
Badelj,Musakio i Keita Balde se spominju,Montela je trazio igrace na tim pozicijama,vidjecemo sta ce od toga bit.ibizza wrote:Sa novim vlasnicima, Milan ce dobiti kesha. Treba jednu veliku zvijezdu dovesti, a ostale ppzicoje popuniti sa mladim, perspektivnim igracima.
-
Azrail
#6222 Re: AC Milan
A na kraju će doći neko iz Genoae ili Atalantae. Daj Bože da to bude Pavoletti (jer će se riješit Baccae.)
- leškarenje
-
ibizza
#6224 Re: AC Milan
Ako neko naleti na yt link za vecerasnju utakmicu, neka ga zalijepi ovdje.