AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jaxxx
#5676 Re: AC Milan
Ljudi imal' se gdje gledati utakmica danas?
- muxa
#5677 Re: AC Milan
Vjerovatno ce to izgledati ovako:
Abiati
Abate - Alex - Rami - Siljo
Poli - Esien - Muntari
Honda - Tores - Saravi
Postoji mogucnost da Lopez bude na golu.
Sta reci, vezni red
Sto se tice linkova, instalirajte Sopcast a linkova bude na Livefootball.ws
Abiati
Abate - Alex - Rami - Siljo
Poli - Esien - Muntari
Honda - Tores - Saravi
Postoji mogucnost da Lopez bude na golu.
Sta reci, vezni red
Sto se tice linkova, instalirajte Sopcast a linkova bude na Livefootball.ws
-
mouton noir
#5678 Re: AC Milan
Sad za sad dobro 0-2 poluvrijeme u Veroni, vidjet cemo hoce li nastaviti ovako...
- burgundy
#5679 Re: AC Milan
Lijepa prednost na poluvremenu,nadam se da nece prokockat.Abiati dvije prelijepe odbrane,Saravi sjajno asistirao za Hondu.Abate je trenutno najbolji desni bek na svijetu.
-
mouton noir
#5680 Re: AC Milan
Trica! gotovo za danas. Honda razvaljiva 
- muxa
#5683 Re: AC Milan
Bitna su 3 boda al sa igrom nisam zadovoljan. Doduse, kad se vidi koji su velemajstori ove igre ordinirali na sredini terena ne moze covjek bolje ni ocekivat. Abate beton. Siljo..pa ni on sam ne zna sta radi na terenu. U napadu nula bodova, a u odbrani ispod nule, pa stalno su ljudi protrcavali po njegovoj strani. Momak ni za klupe nije. Abiati dobar. Honda 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5684 Re: AC Milan
Vazno je pobjedjivati u utakmicama u kojima ne briljjras. Uz adekvatna pojacanja na zimu, u slucaju manjeg zaostatka za vodecim Milan bi lahko mogao izboriti LP.
-
Tyke
#5685 Re: AC Milan
Ja jos uvijek cekam da Saravi postigne taj pogodak. Zaista mu treba.
U ovakvim utakmicama smo i gubili LP ili borbu za sami vrh. Napokon smo poceli dobijati ove male ekipe, tu se bodovi sakupljaju. Fiorentina me totalno negativno iznenadila, jos samo da Inter i Napoli odigraju X, da se lagano odvajamo od glavnih konkurenata za 3. mjesto.
U ovakvim utakmicama smo i gubili LP ili borbu za sami vrh. Napokon smo poceli dobijati ove male ekipe, tu se bodovi sakupljaju. Fiorentina me totalno negativno iznenadila, jos samo da Inter i Napoli odigraju X, da se lagano odvajamo od glavnih konkurenata za 3. mjesto.
- muxa
#5686 Re: AC Milan
Jos veceras x i sljedece kolo da dobijemo ljubicice 
-
Tyke
#5687 Re: AC Milan
Luda tekma izmedju Intera i Napolija. Eto zasto volim ovu igru. 
2:2 i to samo kako
2:2 i to samo kako
-
febo_acm
#5688 Re: AC Milan
Ako dobijemo slijedecu omjer 5-2-1 je sjajan jer smo imali dosta jakih tekmi. Da nije bilo Bonere imali bi sada 6-0-1, a ne 4-2-1.
- mumi80
#5689 Re: AC Milan
Nastranu rezultati al mene je Pipo razocarao. Protiv jebene verone vodis 3:0 i ubacujes jos jednog stopera i to boneru. Da ne spominjem vezni red. Mislim da je on jedini trener koji je u ovoj formaciji stavio 3 destruktivca u vezu.
-
febo_acm
#5690 Re: AC Milan
Svi ti igraci su dovedeni prije Pippa. On se oslanja na individualizam krilnih igraca, a tu mu za sada i prolazi. Poli je mnogo vrci majstor i trkac nego sto je dobar destruktivac. Ne kazem da je igracina, vec on nije klasicni destruktivac. Ima dobar pas, solidan sut i dobro kretanje. Razlicit profil igraca od Mintaria i Essiena. Ja mu jedino zamjeram sto nije dao otkaz Boneri. Ti zamjeram cijelom klubu.
- fatality
#5691 Re: AW: AC Milan
Pa mozda ga je bas ubacio jer je "gotovo". Cisto jos malo da ga proprati i vidi ima li sta od njega (jer i ako zasere tesko da ce 3 gola zasrati). Sumnjam da bi ga ubacio da je bio jedan razlike (ili nerijeseno)mumi80 wrote:Nastranu rezultati al mene je Pipo razocarao. Protiv jebene verone vodis 3:0 i ubacujes jos jednog stopera i to boneru. Da ne spominjem vezni red. Mislim da je on jedini trener koji je u ovoj formaciji stavio 3 destruktivca u vezu.
sa fontela
- Hattrick123
#5692 Re: AW: AC Milan
Pa valjda kad vodis 3-0 i znas da je gotovo pruzis priliku nekom igracu koji do sad nije imao toliko prilike za igru npr. Van Ginkel, Armero,Niang itd. a ne ovako su unaprijed otpisani radi istrosenog Essiena koji otkako je dosao u Milan nije odigrao ni jednu itakmicu dobru plus nas protiv atletiko m. kostao ispadanja, zatim Poli ko muha bez glave ne zna ni on gdje trci i na kraju Muntari koji se trudi ali ne moze kad ne znas dzaba sve....juce su nam prvo igraci verone donijeli pobjedu pa tek onda ovi nasi....vezni red za 90 min nije napravio akciju i vise su bili na svojoj polovini nego na protivnickoj, drugi gol EL Saravi je proturi i Honda matira golmana, treci gol Rami sa svoje polovice poslao loptu i Honda pogadja....u obe situacije slabo postalvjena odbrana Verone... Svi cemo reci bitna su 3 boda ili bodove pisi igru brisi, al ono sto je problem sto se igra ne popravlja iz kola u kolo i zato kad dodje Juventus izdominira nas, a mislim da ce tako biti i sa Romom i ostlaiim jacim ekipama osim ako ne pobudale nam igraci u tim utakmicamafatality wrote:Pa mozda ga je bas ubacio jer je "gotovo". Cisto jos malo da ga proprati i vidi ima li sta od njega (jer i ako zasere tesko da ce 3 gola zasrati). Sumnjam da bi ga ubacio da je bio jedan razlike (ili nerijeseno)mumi80 wrote:Nastranu rezultati al mene je Pipo razocarao. Protiv jebene verone vodis 3:0 i ubacujes jos jednog stopera i to boneru. Da ne spominjem vezni red. Mislim da je on jedini trener koji je u ovoj formaciji stavio 3 destruktivca u vezu.
sa fontela
-
F&N
#5693 Re: AW: AC Milan
Nikad ne otpisuj Bonerufatality wrote:Pa mozda ga je bas ubacio jer je "gotovo". Cisto jos malo da ga proprati i vidi ima li sta od njega (jer i ako zasere tesko da ce 3 gola zasrati). Sumnjam da bi ga ubacio da je bio jedan razlike (ili nerijeseno)mumi80 wrote:Nastranu rezultati al mene je Pipo razocarao. Protiv jebene verone vodis 3:0 i ubacujes jos jednog stopera i to boneru. Da ne spominjem vezni red. Mislim da je on jedini trener koji je u ovoj formaciji stavio 3 destruktivca u vezu.
sa fontela
- mumi80
#5694 Re: AC Milan
Kao sto neko ranije rece valjda je logicno da pri rezultatu 3:0 das priliku mladim igracima, a ne mrtvom boneri
- forzamilan
#5695 Re: AC Milan
Klasično zatvaranje meča ne vidim tu ništa čudno mada i ja volim vidjeti nekoga omladinca pogotovo onog Mastoura kako dribla ali doći će vrijeme i za to. Bonera je sad ipak il capitano dajte malo respekta
3 sigurne bobe na sve samo ne lakom gostovanju ja zadovoljan. Ide ovo nekako zasad Pippo gura a ova će igra izgleda ići protiv slabijih dok protiv ovih jačih timova teško se nadati nečemu pozitivnom. Honda igra ko navijen. Prošle sezone bio katastrofa ko curica svaki duel gubio. Sad je valjda skontao i počeo igrati ko u CSKA i zasad 6 golova u 7 utakmica respekt za Samuraja.
Malo me Shaarawy brine nekako mi djeluje nezgrapno nikako da proigra ko prije one povrede. Ima tu asistencija ali nije to još onaj igrač od prije. Nadam se da će početi zabijati i vratiti se u onu formu kada je radio dar mar.
Haman ćelo puno spominje Khediru kako nema šanse da dođe a to u prevodu znači da ga možemo na ljeto očekivati u Milanu.
3 sigurne bobe na sve samo ne lakom gostovanju ja zadovoljan. Ide ovo nekako zasad Pippo gura a ova će igra izgleda ići protiv slabijih dok protiv ovih jačih timova teško se nadati nečemu pozitivnom. Honda igra ko navijen. Prošle sezone bio katastrofa ko curica svaki duel gubio. Sad je valjda skontao i počeo igrati ko u CSKA i zasad 6 golova u 7 utakmica respekt za Samuraja.
Malo me Shaarawy brine nekako mi djeluje nezgrapno nikako da proigra ko prije one povrede. Ima tu asistencija ali nije to još onaj igrač od prije. Nadam se da će početi zabijati i vratiti se u onu formu kada je radio dar mar.
Haman ćelo puno spominje Khediru kako nema šanse da dođe a to u prevodu znači da ga možemo na ljeto očekivati u Milanu.
-
Tyke
#5696 Re: AC Milan
Ja bih na pocetku sezone potpisao da Honda ima ukupno 6 golova u ovoj sezone. A on vec sad ima toliko. 
-
F&N
#5697 Re: AC Milan
CInjenica da makar na 5 minuta Bonera nosi kapitensku traku Milana govori dovoljno u kakvoj je situaciji ovaj klub. 
- burgundy
#5698 Re: AC Milan
Falit ce nam Honda kad ode na azijski kup.Odlicno igra ove sezone.Znao sam da je odlican,ali prosle godine je bio period adaptacije,Sedorf itd.Sad je ovo kako treba.Abate i Honda po desnoj strani odlicno rade i razumiju se,dobro bi bilo isto i na lijevoj da se to desi.Tores istina ne daje golove ali sve ostalo jako dobro radi,dosta trci i otvara prostor za druge igrace posebno Hondu.Doci ce i golovi sigurno,sad tek vidim da je prodaja Balotelija bila najbolja odluka za ekipu.
- muxa
#5699 Re: AC Milan
Ja sam Balotellija branio vise od svih, sve dok nisam vidio da se lik ne moze ili ne zeli uozbiljiti. Ako to nije uspio u Milanu nece nigdje. Upravo zbog toga nisam zalio sto je otisao i sad se ispostavlja da njegova prodaja nije bio los potez.
-
Tyke
#5700 Re: AC Milan
Gledam ovu Ligu Sampiona i nedostaje mi Milana ovdje. Ne zelim ni zamisliti narednu sezonu bez Crveno-crnih.