AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- muxa
#5652 Re: AC Milan
Moguće je da Lopez bude spreman za Veronu 
- Hattrick123
#5653 Re: AC Milan
samo da se stupasim i pozdravim sve rosonere
ovi sa ss.ba znaju ko je 
- mumi80
#5654 Re: AC Milan
Nebi ja forsiro Lopeza ako nije 100 posto fit. Trebat će nam duga je sezona.
Dobrodošlica za nove članove
Dobrodošlica za nove članove
- milanist
#5655 Re: AC Milan
@Urby i @hattrick drago mi je da ste i ovdje 
a za lopeza sam negdje procitao da vjerovatno nece igrati protiv verone, vec da ce biti spreman za sljedeci mec, protiv viola cini mi se
a za lopeza sam negdje procitao da vjerovatno nece igrati protiv verone, vec da ce biti spreman za sljedeci mec, protiv viola cini mi se
- Hattrick123
#5656 Re: AC Milan
invazija milanista
nek lopez odmori i ovu utakmicu da ne bi bilo kao sa menezom odma neka povreda....sta je sa bonaventurom da li je on zdrav?
nek lopez odmori i ovu utakmicu da ne bi bilo kao sa menezom odma neka povreda....sta je sa bonaventurom da li je on zdrav?
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5657 Re: AC Milan
drago mi je da ce ova tema malo zivnuti 
- milanist
#5658 Re: AC Milan
Nije ni on zdrav, znas da je trebao igrati za repku pa se povrijedioHattrick123 wrote:invazija milanista![]()
-
Tyke
#5659 Re: AC Milan
Da li nam je potreban novi stadion?
Citam ovaj intervju vlasnika Intera, veli covjek kako je bitno da se stadion koristi i u druge svrhe, pored fudbala, koncerti ili neke druge sportske aktivnoti, inace stadion ne donosi neka velika primanja. I u pravu je, kako je bitno napraviti strategiju koristenja stadiona, da se barem 50% vremena u godini stadion koristi. Cini mi se kao da je malo zabrinut zbog Milanove ideje o izgradnji vlastitog stadiona, upravo jer je San Siro, sa oko 80.000, prevelik za jedan klub.
Citam ovaj intervju vlasnika Intera, veli covjek kako je bitno da se stadion koristi i u druge svrhe, pored fudbala, koncerti ili neke druge sportske aktivnoti, inace stadion ne donosi neka velika primanja. I u pravu je, kako je bitno napraviti strategiju koristenja stadiona, da se barem 50% vremena u godini stadion koristi. Cini mi se kao da je malo zabrinut zbog Milanove ideje o izgradnji vlastitog stadiona, upravo jer je San Siro, sa oko 80.000, prevelik za jedan klub.
- milanist
#5660 Re: AC Milan
Pa skoro je bila ideja, ustvari razgovarali su Barbara i thohir o buducnosti Milana i Intera kada su u pitanju stadioni, i izgleda da je tada odluceno da ce Milan praviti novi stadion ( jos se ne zna gdje i kada ce pocti ) i nagadjalo se da bi taj novi Milanom stadion primao oko 45-48 000 ljudi ( pametnom i dovoljno ) a da ce Inter ostati na San Siru i da ce ga renovirati ( inter snosi sve troskove ) ali i da ce posle finala LP koje se igra na San Siru 2016 cini mi se, broj mjesta i na san siru biti smanjen, jer ce se skloniti gornje tribine, tako da bi i san siro primao negdje oko 60-ak hiljada ljudi.
prednost vlastitog stadiona je itekako potrebna, osim velikog priliva novca, ne samo od ulaznica, vec bi imali stadion koji je otvoren 24/7, znaci razni muzeji, kafici, restorani i ostale zanimacije, sve bi bilo otvoreno za posjedioce svakim danom, a ne ovako samo na dan utakmice. Dobili bi novi i moderni kompleks, koji bi za par godina vratio ulozene pare u njeg, osim toga bio bi samo nas stadion. i neka se zove Berlusconi arena hehehe
prednost vlastitog stadiona je itekako potrebna, osim velikog priliva novca, ne samo od ulaznica, vec bi imali stadion koji je otvoren 24/7, znaci razni muzeji, kafici, restorani i ostale zanimacije, sve bi bilo otvoreno za posjedioce svakim danom, a ne ovako samo na dan utakmice. Dobili bi novi i moderni kompleks, koji bi za par godina vratio ulozene pare u njeg, osim toga bio bi samo nas stadion. i neka se zove Berlusconi arena hehehe
-
Tyke
#5661 Re: AC Milan
Berlusconi arena je u startu osudjena na propast, zbog naziva.
Kada sam prvi (i posljednji) put stao ispred San Sira, samo sam rekao: jebote, koliki je.
Ogromna gradjevina, old school, parking i tramvajska linija okolo, ja ne znam gdje prvo fotku da napravim. Ali je renoviranje neophodno, kao i smanjenje kapaciteta gledalaca.
Sva ova stednja na transferima i ulaganjima u klub nadam se da je zbog plana izgradnje novog stadiona. Nesto poput Lyona. Cak imam priliku nerijetko prolaziti kraj novog Lyonovog stadiona, fascinantno je, iako ni blizu izgradjen stadion. A i nije u samom centru grada, vec skroz izvan grada, pokraj autoputa. Ljubimo mi kolektivno Barbaru.
Kada sam prvi (i posljednji) put stao ispred San Sira, samo sam rekao: jebote, koliki je.
Sva ova stednja na transferima i ulaganjima u klub nadam se da je zbog plana izgradnje novog stadiona. Nesto poput Lyona. Cak imam priliku nerijetko prolaziti kraj novog Lyonovog stadiona, fascinantno je, iako ni blizu izgradjen stadion. A i nije u samom centru grada, vec skroz izvan grada, pokraj autoputa. Ljubimo mi kolektivno Barbaru.
- Muhamed Đakmić
#5662 Re: AC Milan
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... ID=HP_HN_3
Jel ovaj ima uticaja u klubu, i jel se zajebava? Svašta
Jel ovaj ima uticaja u klubu, i jel se zajebava? Svašta
-
Tyke
#5663 Re: AC Milan
Sportski direktor Milana Rocco Maiorin eno orgija po Juznoj Africi, vreba talente i velika je vjerovatnoca da ce vec u januaru dovesti nekoga od njih.
Gandini je dugo u klubu, ali slabije se njegovo ime provlaci kroz medije kada je u pitanju sama igra i transferi u Milanu. On je odgovoran za TV prava i sl. A eto i prvi je potpredsjednik European Club Association (ECA).
Gandini je dugo u klubu, ali slabije se njegovo ime provlaci kroz medije kada je u pitanju sama igra i transferi u Milanu. On je odgovoran za TV prava i sl. A eto i prvi je potpredsjednik European Club Association (ECA).
- Hattrick123
#5666 Re: AC Milan
burgundy wrote:
ev jos neke info sad koliko je istina ne znam:
Prema pisanjima italijanskih medija, čelnici Milana zainteresovani su za hrvatskog napadača Andreja Kramarića koji ove sezone briljira u dresu Rijeke.
Prvog strijelca hrvatskog prvenstva 'Rossoneri' prate već duže vrijeme, te bi ga već na zimu željeli dovesti na San Siro.
„Milan bi mogao izgubiti Pazzinija pa već razmišlja o zamjeni. Kramarić ima 23 godine i talentirani je napadač Rijeke. Zabio je 13 golova u 10 utakmica“, piše u italijanskim medijima, a Milan bi za njegove usluge navodno bio spreman platiti oko osam miliona eura.
Da li je neko gledao ovog kakav je
-
febo_acm
#5667 Re: AC Milan
Pazzini nece biti izgubljen, to je pojacanje ako ode 
Keamarica sam gledao nekoliko puta i ima veliku potencijam, samo ne znam koliko je to dovoljno za Milan. Vjerovatno jeste. Za njega kazu da je najveci promasaj Mamica sto ga je pustio da ide.
Keamarica sam gledao nekoliko puta i ima veliku potencijam, samo ne znam koliko je to dovoljno za Milan. Vjerovatno jeste. Za njega kazu da je najveci promasaj Mamica sto ga je pustio da ide.
- mumi80
#5668 Re: Odg: AC Milan
Nas "veliki golmanski talenat" Gabriel poklonio pobjedu protivniku 
- forzamilan
#5669 Re: AC Milan
Kramarić je stroj. Momak je prekucao HNL i spreman je za jaču ligu. Ja sam subjektivan kad je Rijeka u pitanju tako da ne znam da li posjeduje kvalitet da bude u Milanu.
Što se tiče Gabriela on je ublehaš. Branio je za Cruzeiro b tim i ako se dobro sjećam za Brazil mlade neko olimpijsko takmičenje i ima neku famu da je golman i po. A veću rupu od njega i Agazzija nisam nikad vidio.
Što se tiče Gabriela on je ublehaš. Branio je za Cruzeiro b tim i ako se dobro sjećam za Brazil mlade neko olimpijsko takmičenje i ima neku famu da je golman i po. A veću rupu od njega i Agazzija nisam nikad vidio.
- muxa
#5670 Re: AC Milan
Sta očekivati od utakmice kad vidim ko je najavljen u veznom redu 
Malog Silju vise nema smisla ni komentarisat
Malog Silju vise nema smisla ni komentarisat
-
Tyke
#5671 Re: AC Milan
Za ovu tekmu tesko da mozemo i sastaviti bolji vezni red, jer je de Jong suspendovan, Montoliva tek ocekujemo u narednim mjesecima... ne znam je li Ginkel 100% spreman pa i nije pametno ga gurnuti ponovo u vatru, u debitantskoj tekmi se covjek povrijedi.
Mada, sad je bila prilika da Hondu vrati na njegovu prirodnu poziciju, ima Bonaventuru (ako se i ovaj oporavio skroz) da stavi na krilo.
Od Silje jedino mozemo zeliti da se povrijedi, nazalost. Bice da smo svi slijepi, a samo uprava Milana sa Inzagijem da dobro vidi.
Mada, sad je bila prilika da Hondu vrati na njegovu prirodnu poziciju, ima Bonaventuru (ako se i ovaj oporavio skroz) da stavi na krilo.
Od Silje jedino mozemo zeliti da se povrijedi, nazalost. Bice da smo svi slijepi, a samo uprava Milana sa Inzagijem da dobro vidi.
- mumi80
#5672 Re: AC Milan
Pa nek stavi Polija i Muntarija na DMF, ispred njih Saravija, Bonaventuru i Hondu, a Toresa na CF
- muxa
#5673 Re: AC Milan
Ma može i Hondu u vezni red u 4-3-3 a Nianga bi mogao na desno krilo svakako ga slabo ubacuje (pod uslovom da Menez nije spreman)
- muxa
#5674 Re: AC Milan
Lopez, Menez i Bonaventura ce vjerovatno ostati na klupi sutra. Pipo ne zeli da rizikuje
- Hattrick123
#5675 Re: AC Milan
Kako bi nam trebala izgledati ekipa sutra?? vezni red mogu mislit