AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jack Be Nimble

#5251 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Iako navijam za Milan meni se tekma svidjela. Bilo golova, bio preokret, super. Bilo mi je zao sto su se prosle sezone kvalifikovali za CL, ali valjda ove nece. Ako bog da. Neka malo ohlade na sredini tabele ili malo nize.
mumi80

#5252 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

MOSALJOZE wrote:
mumi80 wrote:Dvica ko kuca :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Na svaki povjetarac,ta se kuca opasno zaljulja
:oops:
Bolje i ovo vec da su izvukli remi do kraja. Ovi debili ubodbrani nebi meni ni na klupi sjedili. Alegri :arrow:

north

#5253 Re: AC Milan

Post by north »

Jao našta spade onakav klub....pa ne tako davno poslije Reala sasvim sigurno bili najbolji evropski klub...ali to je sada past simple tense :oops: ....kako nema više onog perverznjaka Berluskonija rasuše se ko riža....dodouše možda sada iskihaše njegeov lopovluk, ali tada je bilo rezultata i to kakvih :-) .....donji dom tabele ove godine..Sassuolo četiri komada...mjera :skoljka:
burgundy

#5254 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Rasulo,ali izgleda nekom to pase.Ja stvarno ne znam sta oni zele da dokazu ostavljajuci Alegrija i dalje na klupi:?: Nek mu plate to malo ugovora sto mu je ostalo i cao.Ima imena koji su igrali za Milan i koji su dobri treneri,nek dovedu Rajkarda,Van Bastena ili Seedorfa.Seedorf mozda nema trenerskog iskustva,ali siguran sam da bi Milan igrao ljepse sa njm.Ovo je dno dna.Ista taktika evo vec 4 godine nema tu nista novog.Milan je prvu sezonu sa Alegrijem na celu osvojio prvenstvo iskljucivo zato sto su ostali konkurenti bili losiji i nekonsistentniji.Hondu kao postepeno uvodi u igru :lol:Nece jos dugo Milan moc nista postici bez ulaganja,a to vidimo tesko ide, cekaju se igraci kojima isticu ugovori da se dobiju djabe primjer Montolivo,Honda.Ne moze se tako naprijed.Prodaju se dva vrhunska igraca Ibra i Silva dovedu se krampe i ocekuju rezultat.Napoli proda Cavanija dovede Higuaina i jos igraca.Morati vidi da ne moze vise vodit klub kao nekada proda Inter.Ako Berluskoni zeli dobro Milanu neka ili pocne investirat sto je tesko ocekivat ili neka proda Milan.
burgundy

#5255 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Gotov je :lol:
mumi80

#5256 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

burgundy wrote:Rasulo,ali izgleda nekom to pase.Ja stvarno ne znam sta oni zele da dokazu ostavljajuci Alegrija i dalje na klupi:?: Nek mu plate to malo ugovora sto mu je ostalo i cao.Ima imena koji su igrali za Milan i koji su dobri treneri,nek dovedu Rajkarda,Van Bastena ili Seedorfa.Seedorf mozda nema trenerskog iskustva,ali siguran sam da bi Milan igrao ljepse sa njm.Ovo je dno dna.Ista taktika evo vec 4 godine nema tu nista novog.Milan je prvu sezonu sa Alegrijem na celu osvojio prvenstvo iskljucivo zato sto su ostali konkurenti bili losiji i nekonsistentniji.Hondu kao postepeno uvodi u igru :lol:Nece jos dugo Milan moc nista postici bez ulaganja,a to vidimo tesko ide, cekaju se igraci kojima isticu ugovori da se dobiju djabe primjer Montolivo,Honda.Ne moze se tako naprijed.Prodaju se dva vrhunska igraca Ibra i Silva dovedu se krampe i ocekuju rezultat.Napoli proda Cavanija dovede Higuaina i jos igraca.Morati vidi da ne moze vise vodit klub kao nekada proda Inter.Ako Berluskoni zeli dobro Milanu neka ili pocne investirat sto je tesko ocekivat ili neka proda Milan.
Potpis

Atticus Finch

#5257 Re: AC Milan

Post by Atticus Finch »

Barbara Berlusconi: "It's necessary and urgent that we make a change. We can't tolerate that our fans watch these unacceptable performances"
Alegri je bivši.
Logovan

#5258 Re: AC Milan

Post by Logovan »

Hahahaha Milan hahahahahaha :lol: :lol: ja bruke i sramote.
Rob_Atl

#5259 Re: AC Milan

Post by Rob_Atl »

Nisam upoznat , ko je onaj Jasmin Kurtic sto je igrao za ove druge, jel "nas" ?? Nije lose odigrao bilo ga je svugdje
jasmin93

#5260 Re: AC Milan

Post by jasmin93 »

Slovenac.

Sent from my LG-P760 using Tapatalk
relativno84

#5261 Re: AC Milan

Post by relativno84 »

Sta rece :facepalm:
juventus

#5262 Re: AC Milan

Post by juventus »

Ne slaže se Domenico Berardi... :lol:

P.S.
Čekaj, je'l to Juventus stvarno bježi Milanu 30 bodova? :lol:
Ja mislio sinoć se neko zeza kad sam pročitao. :-D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5263 Re: AC Milan

Post by I am Happy »

To ti je taman ova serija od 10, ovaj 11 utakmica :D
burgundy

#5264 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Ode krpa sa klupe.Tasoti ce vodit Milan dok se ne nadje novi trener.Inzaghi,a I Seedorf je otvorena opcija.Milan milanistima.
SaPnA

#5265 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

Image
juventus

#5266 Re: AC Milan

Post by juventus »

Znalo se da će Milan pasti odlaskom T.Silve, a pogotovo Ibrahimovića. Ibra ih je nosio dok je bio tu, donosio im sam bodove u utakmicama u kojima nisu igrali dobro, znao sam da će im teško naći zamjene.

Želim im da se što prije vrate na staze stare slave, jer je Milan uz Juventus najveći italijanski klub i jedini dostojan rival Juventusu. Bez jakog Milana neće biti ni jake Serie A, a samim time ni jakog Juventusa. To su dva kluba koja čvrsto drže dvije prve pozicije italijanskog fudbala, bez obzira na povremene krize koje nekad moraju doći.

Malo se moramo šaliti kad je razlika na tabeli ovako velika, čisti iz rivalskih razloga, ali iskreno svi pravi ljubitelji Serie A žele Milan što prije na starim stazama. :thumbup:
sprej

#5267 Re: AC Milan

Post by sprej »

Milan je pravi primjer kad ''kihne'' gazda za njim ide i klub.
Playboy svaki euro od kluba trpa u džep, a ulaže ništa i sad se svi čude kako je Milan loš.
Pa šta su očekivali, ovo im je prava i realna mjera na tabeli, pravo je pitanje kako prođoše LP :D
Ljudi postali prave šuge kad je u pitanju kupovina igrača e jbt ga Galiani i co. nekad se moglo i tako al' to više ne prolazi, ako hoćeš kvalitenog igrača izvoli pljuni lovu.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#5268 Re: AC Milan

Post by F&N »

juventus wrote:Znalo se da će Milan pasti odlaskom T.Silve, a pogotovo Ibrahimovića. Ibra ih je nosio dok je bio tu, donosio im sam bodove u utakmicama u kojima nisu igrali dobro, znao sam da će im teško naći zamjene.

Želim im da se što prije vrate na staze stare slave, jer je Milan uz Juventus najveći italijanski klub i jedini dostojan rival Juventusu. Bez jakog Milana neće biti ni jake Serie A, a samim time ni jakog Juventusa. To su dva kluba koja čvrsto drže dvije prve pozicije italijanskog fudbala, bez obzira na povremene krize koje nekad moraju doći.

Malo se moramo šaliti kad je razlika na tabeli ovako velika, čisti iz rivalskih razloga, ali iskreno svi pravi ljubitelji Serie A žele Milan što prije na starim stazama. :thumbup:
:thumbup:

Svako zlo za neko dobro. Koliko je god ova sezona veliko zlo mislim da konacno nogiranje Allegrija je i vishe nego dobro a i nadam se da ce povuci sa sobom i jos vece interesovanje Berluskonija za Milan u smislu kupovine igraca. Mjesec dana je da se vidi zaista koliko ga interesuje Milan.
mumi80

#5269 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Ja jos slavim, a sliku Berardija cu na zid okačit :grin:

bogibatina

#5270 Re: AC Milan

Post by bogibatina »

Seedorf je novi trener. U nedelju prvi put na klupi Milana.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/M ... 3863.shtml
burgundy

#5271 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Bio je profesor fudbala,da ga vidimo na klupi.Gore od prethodnika ne moze biti sigurno.Trenerskog iskustva mozda nema, ova sezona je ionako propala tako da se nema sta izgubiti.
Image
Seedorf i De Jong :)
Jack Be Nimble

#5272 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Padne mi na pamet Shearer i Newcastle kada se slavni igrac vrati na mjesto trenera da spasi klub :(.

Valjda ce biti dobro.
mumi80

#5273 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Ne može gore od Alegrija :grin:

Jack Be Nimble

#5274 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Ma nije ni do trenra koliko je do samog kluba. Politika da se prodaju najbolji igraci u najboljim godinama a da se kupuju stare jucarasnje zvijezde nemoze upaliti iz sezone u sezonu.

Milan kao citava Italijanska liga je u velikoj krizi sto se tice para. Jedino je Juventus uspio financisjski da stane na noge zahvaljujuci novom stadionu. Svaki klub bi trebao da isto uradi pogotovo Milan i Inter. Mozda je krajne vrijeme da se zovu Arapi u pomoc.
Logovan

#5275 Re: AC Milan

Post by Logovan »

mumi80 wrote:Ne može gore od Alegrija :grin:

Ne može biti gori od njega sve i da hoće. :D

Seedorf. :thumbup: :thumbup:
Post Reply