AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#5201 Re: AC Milan

Post by todd_smith »

ExNihilo wrote:
mumi80 wrote:Idemo pokazat ko je gazda u Milanu :grin:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Pokazali :D :D
:lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#5202 Re: AC Milan

Post by F&N »

kakav ublehas je onaj Allegri... Boze sacuvaj.
burgundy

#5203 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Ma nije,glavna izmjena je bila kad ubaci Matrija,a Poli nigdje ga nije bilo citavu utakmicu,sredina trebala friske noge on ubaci Matrija.Jebo ga Matri i sto ga dovede.Strasan strateg nema sta.Ko ce ga gledat do kraja sezone.Nista, trece mjesto je nedostizno,odmorit sezonu od lp i sljedecu sa novim trenerom ic na povratak.Gore ne moze od ovoga.
mumi80

#5204 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

:oops:

Dr. Kuca

#5205 Re: AC Milan

Post by Dr. Kuca »

Milan bolji vecinu utakmica, al katastrofalna fizicka sprema, to im je i najveci problem.
mumi80

#5206 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

A znamo ko je zadužen za fizicku spremu :wink:

Rob_Atl

#5207 Re: AC Milan

Post by Rob_Atl »

Grcevita borba za opstanak :D
burgundy

#5208 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Bice Honda dobro pojacanje.
mumi80

#5209 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Jos jedan stoper i rastjerat ove amatere i solidan prelazni rok

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
bosn.om

#5210 Re: AC Milan

Post by bosn.om »

Honda je jedan od najtrazenijih igraca trenutno - poceo je Milan s povratkom, nece na ovom stati.

Dolazi i Rami kako se najavljuje vec par mjeseci, mislis na jos jednog stopera?
mumi80

#5211 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Osim Ramija treba jos jedan stoper s kojim bi igrao u paru jer ovo sto trenutno imamo neki nisu ni za klupe. Zaccarda, Silvestrea i Zapatu nabit nogom u guzicu i jos dovest jednog stopera. Ako ko hoce Mexesa trebalo bi se i njega rijesiti jer ima velika primanja. Onda bi nam trebala jos 2 stopera.

F&N

#5212 Re: AC Milan

Post by F&N »

mumi80 wrote:Osim Ramija treba jos jedan stoper s kojim bi igrao u paru jer ovo sto trenutno imamo neki nisu ni za klupe. Zaccarda, Silvestrea i Zapatu nabit nogom u guzicu i jos dovest jednog stopera. Ako ko hoce Mexesa trebalo bi se i njega rijesiti jer ima velika primanja. Onda bi nam trebala jos 2 stopera.

Zapata po meni i moze ostati, ali Constant nikako takodjer i neunistivi Bonera koji je tu godinama samo mi nije jasno na kako mu to uspjeva...
mumi80

#5213 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Ma moze i Bonera za klupe zajedno sa Zapatom a Ramiju nac nekog skim bi igrao u paru. Constant je definitivno zalutao u Milan

Van Brasco

#5214 Re: AC Milan

Post by Van Brasco »

Šta mislite hoće li Honda igrati sutra protiv Atalante ? :D Super što je Rami došao ,malo je učvrstio pozadi hehe ,mada ja mislim da mi nemamo toliko lošu ekipu koliko nam je trener i taktila loša. Mogao je Allegri dok su tu bili Ibra ,Nesta ,Silva,... i da ne nabrajam ,ali sad se pokazuje kakav je trener :razz: baš da vidim kako će Seedorf to složiti .Evo imamo 2 tekme sada koje možemo da dobijemo da uđemo bar u 10 mjesto na tablici...

forza milan!
F&N

#5215 Re: AC Milan

Post by F&N »

Ma trener je definitivno najlosija karika ovog Milana.

Matrija treba nabiti nogom i uzeti mu pare nazad od plate sto je primao. Pa produktivniji bi bio neki kadet Milana da je za dzaba igrao nego sto se njemu davala tolika lova.
Robinho... hvala lijepo, igrac koji oscilira od odlican do beskrajno katastrofalan, mada mnogo cesce ova druga solucija... Za pare koje se njemu daju moze se placati puno bolji igrac...
Nocerino... bio je onu jednu sezonu fantastican, ali kako ode Ibro ko da je izgubio volju za igrom...
Rami je dobro rjesenje sa Mexesom da igra nazad... nadam se da ove price oko odlaska Mexesa nisu tacne... jer u protivnom 100% nece dovesti nikoga kvalitetnog i opet ces imati odbranu ko svicarski sir.
Birsa... hm enigma otkud on u Milanu, ok da je otisao u Sampdoriju, Lecce, Torino, Fiorentinu, ili tako neku drugu ekipu kao neki vid pojacanja ok, ali on u Milanu pojacanje... jos plus ima negdje oko 27 godina ako se ne varam... govori samo po sebi koliko je Milan spao na niske grane i gdje ga je dovela trenutna politika Berluskoni- Galijani...
Kaka jedina svijetla tacka ove sezone mada nije to onaj Kaka koji moze sam vuci ekipu citavu, mislim da ce sada imati puno vise prostora sa dolaskom Honde koji je strasan igrac.

El Shar... strasan momak i ovom prilikom se sjetim Alegriju i Galijaniju familije i najmilijih 3 koljena u nazad, zato sto zbog idiota Balotelija ugusili ovog dragulja svjetskog fudbala. Onu polusezonu dok je igrao u sredini u napadu momak je razvaljivao bio je prestrasan.

Balo... molim te idi pojacaj nas. Covjek korak naprijed nazad 4...

Montolivo trebica u muskom obliku, fali mu muskosti i drskosti inace zadovoljio je sto se mene tice...
Abate... dobar bek ali ne na svjetskom nivou ako gledamo bekove Reala, Barse, PSGa, Bajerna, Arsenala, Dortmunda, Rome, Juventusa... jednostavno jedino sto mu valja je brzina i borbenost, ostalo tehnika, pamet nula bodova...

Šiljo... treba ga jos malo trpiti na desnom beku gdje se puno bolje snalazi nego na lijevom... na kraju krajeva mislim da je u repki standardan na toj poziciji ako se ne varam.

Nadam se samo da ce se obistiniti ove price oko odlaska Alegrija na ljeto i dolaska Sedorfa, mada bih radije vidjeo tu ikonu Pipa, koji sa juniorima ima odlicne rezultate... ali Sedorf je opet sam od sebe autoritet i masina pa cemo vidjeti sta ce biti nadam se da ima u glavi ono sto je imao u nogama :D

to je neka moja kratka analiza Milana.
mumi80

#5216 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Nece Honda sutra igrat.

Van Brasco

#5217 Re: AC Milan

Post by Van Brasco »

F&N wrote:Ma trener je definitivno najlosija karika ovog Milana.

Matrija treba nabiti nogom i uzeti mu pare nazad od plate sto je primao. Pa produktivniji bi bio neki kadet Milana da je za dzaba igrao nego sto se njemu davala tolika lova.
Robinho... hvala lijepo, igrac koji oscilira od odlican do beskrajno katastrofalan, mada mnogo cesce ova druga solucija... Za pare koje se njemu daju moze se placati puno bolji igrac...
Nocerino... bio je onu jednu sezonu fantastican, ali kako ode Ibro ko da je izgubio volju za igrom...
Rami je dobro rjesenje sa Mexesom da igra nazad... nadam se da ove price oko odlaska Mexesa nisu tacne... jer u protivnom 100% nece dovesti nikoga kvalitetnog i opet ces imati odbranu ko svicarski sir.
Birsa... hm enigma otkud on u Milanu, ok da je otisao u Sampdoriju, Lecce, Torino, Fiorentinu, ili tako neku drugu ekipu kao neki vid pojacanja ok, ali on u Milanu pojacanje... jos plus ima negdje oko 27 godina ako se ne varam... govori samo po sebi koliko je Milan spao na niske grane i gdje ga je dovela trenutna politika Berluskoni- Galijani...
Kaka jedina svijetla tacka ove sezone mada nije to onaj Kaka koji moze sam vuci ekipu citavu, mislim da ce sada imati puno vise prostora sa dolaskom Honde koji je strasan igrac.

El Shar... strasan momak i ovom prilikom se sjetim Alegriju i Galijaniju familije i najmilijih 3 koljena u nazad, zato sto zbog idiota Balotelija ugusili ovog dragulja svjetskog fudbala. Onu polusezonu dok je igrao u sredini u napadu momak je razvaljivao bio je prestrasan.

Balo... molim te idi pojacaj nas. Covjek korak naprijed nazad 4...

Montolivo trebica u muskom obliku, fali mu muskosti i drskosti inace zadovoljio je sto se mene tice...
Abate... dobar bek ali ne na svjetskom nivou ako gledamo bekove Reala, Barse, PSGa, Bajerna, Arsenala, Dortmunda, Rome, Juventusa... jednostavno jedino sto mu valja je brzina i borbenost, ostalo tehnika, pamet nula bodova...

Šiljo... treba ga jos malo trpiti na desnom beku gdje se puno bolje snalazi nego na lijevom... na kraju krajeva mislim da je u repki standardan na toj poziciji ako se ne varam.

Nadam se samo da ce se obistiniti ove price oko odlaska Alegrija na ljeto i dolaska Sedorfa, mada bih radije vidjeo tu ikonu Pipa, koji sa juniorima ima odlicne rezultate... ali Sedorf je opet sam od sebe autoritet i masina pa cemo vidjeti sta ce biti nadam se da ima u glavi ono sto je imao u nogama :D

to je neka moja kratka analiza Milana.
Ma De Sciglio je mašina ja vam kažem ,samo da postane malo jači i to će bit extra, mlad i jest :lol:

btw. Niang je na posudbi ,šta kažete o tome ?
F&N

#5218 Re: AC Milan

Post by F&N »

Allegri: Odlučio sam, od ljeta nisam trener Milana

Allegri je s Milanom osvojio Scudetto u sezoni 2010/11, ali nakon toga Rossoneri ništa značajno nisu napravili. Ove sezone klub zauzima tek 13. mjesto sa svega 19 osovjenih bodova iz 17 kola.

"Moja budućnost? Bio sam vrlo jasan kada je to u pitanju. Neću biti u Milanu sljedeće sezone. Donio sam još prošlog ljeta tu odluku...", rekao je Allegri, koji se osvrnuo na moguće nasljednike, a sve češće se spominje i bivši igrač Rossonera Clarence Seedorf.

"Seedorf je inteligentan igrač i mogao bi biti kvalitetan trener, ali govorimo o dvije različite pozicije. Siguran sam da će Uprava izabrati pravog trenera za Milan, baš kao što su to radili u posljednjih 28 godina".

O novom igraču Milana, Keisukeu Hondi, Allegri ima samo riječi hvale: "Ima osobnost i tehniku, mogao bi poboljšati Milan. Siguran sam da će biti spreman za utakmicu protiv Sassuola sljedeće nedjelje, pa je moguće da će mu to biti debi u dresu Milana. Pun je entuzijazma i želje, tako da vjerujem da će se brzo i lako prilagoditi u Seriji A".

:sretan: :stolica1: :serbo: :serbo: :violina: :kontrabas: :plesu: :janpi: :navijacica: :tooo:
F&N

#5219 Re: AC Milan

Post by F&N »

Van Brasco wrote:
Ma De Sciglio je mašina ja vam kažem ,samo da postane malo jači i to će bit extra, mlad i jest :lol:

btw. Niang je na posudbi ,šta kažete o tome ?
Ma klasicna ubleha od igraca... ima u nogama ali u glavi promaha sto se vidi i po frizuri :D :D :D
tako je najbolje za njega malo da se dohaviza...

Emanuelson me poprilicno pozitivno iznenadjuje ove sezone kad igra lijevog beka. Prijala mu je sezona u engleskoj :D
mumi80

#5220 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Ma Emanuelsonu prija njegova prirodna pozicija. Od kad ga alegri koristi ba toj poziciji momak je odličan.

mumi80

#5221 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

:cool:

Van Brasco

#5222 Re: AC Milan

Post by Van Brasco »

mumi80 wrote::cool:

Ovu smo sabili ,dobro nam je ovo doslo pred tekmu sa sasulom kad ce i Honda igrati.

Balloteli me pozitivno iznenadio ,a Cristante nije los,solidan....

De Sciglio me je razocarao malo ,al et drago mi je zbog Kake sto je dao 101 :lol:
mumi80

#5223 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Ma dobro ima tu jos puno za popravit al bitno je da se pocne pobjedjivat. Jedva cekam da vidim Hondu

F&N

#5224 Re: AC Milan

Post by F&N »

Matri... kakva ublehacina...
Balo dobar... cini se da mu prija klupa :D

Shiljo ko da je ograisao isto i Emanuelson.
Emanuelson osim kontre nista...

Robinho... trudio se...

Noccerino... Boze sacuvaj... prelos najgori poslije Matrija...
Zvizduci za Matrija sve su rekli...

Kristante... ima materijala...

Idemo dalje... ocekujem Honda i Kaka u sredini da prve dar mar :D
mumi80

#5225 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Moguca razmjena Matri - Kuzmanovic :-?
Sutra haman Honda s klupe pocinje utakmicu

Post Reply