AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

EH sada ponovo valja pobijediti crveno crne kako cete sad hocete da vas pustimo 4:0 :D :D :D samo recite Hocete 4:0 i penal :D hahahah
zzzzz

Post by zzzzz »

Pitam se, nakon ove utakmice, da li se ono sto smo gledali sinoc moze zvati fudbalom. Ne volim bas ni italijansku ligu pretjerano (samo FCS i Barca) ali makar ljudi znaju igrati fudbal.

Ono sto smo gledali u susretu Liverpul - Celzi, ono je jad i cemer
boston_c

Post by boston_c »

FOOORZA MILAN!!!

ImageImageImageImage

MILAN CAMPIONE!!!!!

ImageImageImageImage
cyprus

Post by cyprus »

Hajd da i to kažem (jedva sam smogo snage): čestitam i Liverpoolu i Milanu na zasluženo izborenom finalu. Želim vam dobru utakmicu u finalu i neka pobjedi bolji (nije šuplja), al malo je vjerovatno da ćete ponovit utakmicu od prije dvije godine (kad se samo sjetim da sam tu tekmu htjeo bojkotovat, sreća pa sam se predomislio). Ipak moja prognoza je da je Milan došo pameti i da neće dozvolit ono što im se desilu u Istanbulu. No, ja ću ipak navijat za Liverpool, čisto zato što mi je draži engleski fudbal od italijanskog. Što se tiče mog kluba (Chelsea), jedva sam prežalio sinoćnje ispadanje, ali taki je fudbal. Život ide dalje. Preostaje nam da pokušamo izborit FA kup pored ovih kreponja iz Mančestera, a onda se vidimo ponovo u slijedećoj sezoni, kad se nadam da ćemo tada imat više sreće.

P.S. Jebiga, nekad treba bit i fer. :D
Better Man

Post by Better Man »

Man. UTD. je bio očajno loš, kao da su spavali, odnosno došli na izlet! Fergusonova taktika je bila katastrofalna! Odbrana truba! Za razliku od Milana gdje trojica pokrivaju jednog Manchesterovog fudbalera, Manchester nije ni na sekund uspio da zusatvi i eliminiše glavnog i najboljeg igrača milana Kaku! Liverpool je ipak drugačija priča od Man. UTD. i Rafa Benitez je čovjek koji može da protivnika pobijedi njegovom igrom. Mislim da Benitez neče dozvoliti da se Kaka i Seedorf rasplešu u filnalu i da ima recept da ih zaustavi! Liverpool je u psihološkoj prednosti u odnosu na Milan i z jednog jedinog razloga, a to je ona pobjeda od prije dvije godine, jer oni ne moraju tražiti nikakvu osvetu, dok s druge strane Milan to silno želi i zbog te prevelike želje može da sagori! Uglavnom džaba vam što ste nas nadigrali i pobijedili, kad će vas Liverpool opet uništiti!
Majstorinho

Post by Majstorinho »

cyprus wrote: ja ću ipak navijat za Liverpool, čisto zato što mi je draži engleski fudbal od italijanskog.
Pravi navijac Chelsea-a nece nikad navijati za drugi Engleski klub.
Better Man

Post by Better Man »

cyprus wrote:Hajd da i to kažem (jedva sam smogo snage): čestitam i Liverpoolu i Milanu na zasluženo izborenom finalu. Želim vam dobru utakmicu u finalu i neka pobjedi bolji (nije šuplja), al malo je vjerovatno da ćete ponovit utakmicu od prije dvije godine (kad se samo sjetim da sam tu tekmu htjeo bojkotovat, sreća pa sam se predomislio). Ipak moja prognoza je da je Milan došo pameti i da neće dozvolit ono što im se desilu u Istanbulu. No, ja ću ipak navijat za Liverpool, čisto zato što mi je draži engleski fudbal od italijanskog. Što se tiče mog kluba (Chelsea), jedva sam prežalio sinoćnje ispadanje, ali taki je fudbal. Život ide dalje. Preostaje nam da pokušamo izborit FA kup pored ovih kreponja iz Mančestera, a onda se vidimo ponovo u slijedećoj sezoni, kad se nadam da ćemo tada imat više sreće.

P.S. Jebiga, nekad treba bit i fer. :D
Prvenstvo ste već izgubili, a ima i da vas u finalu FA cupa dobro oderemo!
Neelix

Post by Neelix »

Better Man wrote:Man. UTD. je bio očajno loš, kao da su spavali, odnosno došli na izlet! Fergusonova taktika je bila katastrofalna! Odbrana truba! Za razliku od Milana gdje trojica pokrivaju jednog Manchesterovog fudbalera, Manchester nije ni na sekund uspio da zusatvi i eliminiše glavnog i najboljeg igrača milana Kaku! Liverpool je ipak drugačija priča od Man. UTD. i Rafa Benitez je čovjek koji može da protivnika pobijedi njegovom igrom. Mislim da Benitez neče dozvoliti da se Kaka i Seedorf rasplešu u filnalu i da ima recept da ih zaustavi! Liverpool je u psihološkoj prednosti u odnosu na Milan i z jednog jedinog razloga, a to je ona pobjeda od prije dvije godine, jer oni ne moraju tražiti nikakvu osvetu, dok s druge strane Milan to silno želi i zbog te prevelike želje može da sagori! Uglavnom džaba vam što ste nas nadigrali i pobijedili, kad će vas Liverpool opet uništiti!
:lol: :lol:

koliko puta tebi treba ponoviti da naucis?
cyprus

Post by cyprus »

Majstorinho wrote:
cyprus wrote: ja ću ipak navijat za Liverpool, čisto zato što mi je draži engleski fudbal od italijanskog.
To je kao da kažeš pravi navijač Sarajeva će uvjek navijat za Litex protiv Želje.

Da se razumjemo: poprilično mrzim obadva kluba, ali sve talijanske klubove izuzev Livorna i Empolija (đe ih nađoh?!) jednostavno ne mogu podnjet. Prema tome ostaje mi Liverpool (koji mi i nije toliko mrska ekipa, ko recimo Man Utd).
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:
Better Man wrote:Man. UTD. je bio očajno loš, kao da su spavali, odnosno došli na izlet! Fergusonova taktika je bila katastrofalna! Odbrana truba! Za razliku od Milana gdje trojica pokrivaju jednog Manchesterovog fudbalera, Manchester nije ni na sekund uspio da zusatvi i eliminiše glavnog i najboljeg igrača milana Kaku! Liverpool je ipak drugačija priča od Man. UTD. i Rafa Benitez je čovjek koji može da protivnika pobijedi njegovom igrom. Mislim da Benitez neče dozvoliti da se Kaka i Seedorf rasplešu u filnalu i da ima recept da ih zaustavi! Liverpool je u psihološkoj prednosti u odnosu na Milan i z jednog jedinog razloga, a to je ona pobjeda od prije dvije godine, jer oni ne moraju tražiti nikakvu osvetu, dok s druge strane Milan to silno želi i zbog te prevelike želje može da sagori! Uglavnom džaba vam što ste nas nadigrali i pobijedili, kad će vas Liverpool opet uništiti!
:lol: :lol:

koliko puta tebi treba ponoviti da naucis?
Ne treba mi ništa ponavljati! Kad imaš pola ekipe van stroja, odnosno kad su ti ključni odbrambeni igrači povrijeđeni i ne možeš očekivati bolje! Ali Liverpool je druga ekipa i nema pproblema sa povredama! Ipak ljudi su izbacili jednu Barcelonu i Chelsea, a dobro znamo kako su vas prije dvije godine oderali, a što će učiniti i u Ateni! Niko se ove sezone nije naigrao u Ligi prvaka protiv Liverpoola!
Majstorinho

Post by Majstorinho »

cyprus wrote:
Majstorinho wrote:
To je kao da kažeš pravi navijač Sarajeva će uvjek navijat za Litex protiv Želje.

Da se razumjemo: poprilično mrzim obadva kluba, ali sve talijanske klubove izuzev Livorna i Empolija (đe ih nađoh?!) jednostavno ne mogu podnjet. Prema tome ostaje mi Liverpool (koji mi i nije toliko mrska ekipa, ko recimo Man Utd).
Gdje ti nece bit liverpool mrzak?Kad vidim onog Kuyta,isto ko da gledam pacova.A kad vidim Rissea isto ko da gledam glavatu mrkvu.Fuj.A i njihova igra je bezveze,takticka.kaka ce to sve potopiti,ko United...
Neelix

Post by Neelix »

jarane...kako ono pricate vi koji pojma nemate inace....u ateni cemo gledat duel napadackog i mesarskog fudbala...a ti sad pogodi koji je koji :D

i sjeti se zadnjeg finala u tom gradu :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Neelix wrote:.u ateni
Koje je to finale bilo zadnje u Ateni?
boston_c

Post by boston_c »

Majstorinho wrote:
1994 Milan-Barcelona 4:0 ;-)
Neelix

Post by Neelix »

stochar wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol:

pa dokle ljudi moji

i majmunu kad nesto 10 puta dokazes, 11ti put nauci sam :D

mislim jedno je bit tvrdoglav, al navijat konstantno protiv kluba, i uvijek bivat nanovo razocaran, to samo mazohisti mogu :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

boston_c wrote:
Majstorinho wrote:
1994 Milan-Barcelona 4:0 ;-)
ovaj put ce bit Milan-Liverpool 3-1
cyprus

Post by cyprus »

Finale: Milan - Liverpool 1-0

Nakon ovog posta se neću dugo oglašavat na ovu temu. LŠ mi se popela na glavu.
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

Sinoc,sasvim zasluzena pobjeda MILANA.Fakat u svim segmentima igre su nadigrali MAN UTD.Nema sta KAKA i SEDORF gospodski igraju.Kao da su se samo pripremali za ovu tekmu citavu sezonu.

Ali moram napomenuti da je ENGLESKA LIGA jaca od Talijanske,jaci tempo.
I vidilo se da su MAN UTD i CHELSEA izmorili,pola igraca ozljedeno i kod jednih i drugih.Zato sto igraju u svim takmicenjima i imaju konstantnu formu,dominantno su igrali i jedni i drugi.
Zato postujem ovakve klubove jer idu na sve trofeje,a ne na MILAN i Liverpool koji idu samo na jedan trofej i tako se bolje mogu pripremiti za isti.

Ali MILAN je tim za LP i dajem im vece sanse u finalu.Iako bi volio da LIVERPOOL podari svojim NAVIJACIMA jos jednu titulu.
turudija

Post by turudija »

Eki "navijači Milana"? Pesmiješno... Pa 3 gola fore u Istambulu vam nije bilo dovoljno, šta sad očekujete? A tek "Čelzijevci"/Željovci, "Mačesterovci"...cccc, strašno....
6 titula prvaka za Liverpool!
YNWA
Hakala

Post by Hakala »

cestitam Milanu :D ...nezasluzen prolaz :oops:

a fakat sam sinoc htio reci,da,da nije Kake Milan bi bio u rangu Sarajeva :D ...eto koliko jedan igrac znaci jza jednu ekipu...kao recimo Rio sa druge strane
Vidicu :D srbine :-) ...baca ga kaka na guz svaki put,jednom je otiso i u Zmaj po cevape :-? ...bolji je zuka ocam' 8)

najvise krivim SAF,morao je poceti sa Sahom,nije problem primit gol,to je skoro bilo neminovno(obzirom da Rio ne igra)ali si morao igrati na*gol vise*..istu stvar je ucinio prije par godina,kad su od porta ispali na old trafordu u samom finisu,(costinha)tj.povukli se u misiju rupu i cekali kraj,a mogli ih dobrano narpat(kao sto su mogli i Milana na Old Trafordu :D,da su igrali bez kalkulaciija,kao drugo pol.) ...i onda se desi,to sto se desi

.

p.s vode 3-0...i kradu vrijeme...samo kod zabara :sad:

eh,da...nadam se da vas livas ohladit :oops: ...
van Basten

Post by van Basten »

Milan večeras bio za klasu bolji što jest jest i zasluženo ide dalje.
Možda je i sreća što su meni mrske ekipe ušle u finale, ionako tu noć planiram slaviti titulu Sarajeva a sad sam još siguran da neću ništa propustiti u finalu
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

jooooj,kako je AC MILAN moćan :thumbup:

SJAJNO,SJAJNO.....
seln

Post by seln »

Majstorinho wrote:Image
Nuto....cetiri picke.....
prleitihi

Post by prleitihi »

pa ljudi šta je ono?.. :-) ..je li to taj jaki manchester?..zabili romi 7 golova i digli se..valjda kontaju da je dovoljno samo na teren izaći i rossoneri će se predati..sreća pa milan igra taj mesarski fudbal..previše defanzivno.. :oops: ..da igraju ofanzivno sinoć bi im 10 uvalili.. :D:D ..i ronaldo i kaka su dobri igrači..samo što je ronaldo glup..a kaka nije..tako da ga to..uz odlične predispozicije..čini najboljim igračem na svijetu..čovjek zna kad treba ići sam..a kad treba dodati na vrijeme..sve u svemu..odlična igra jakog manchestera..italijani k'o italijani..zatvorili se "cigani"..igrali dosadan fudbal..nenapadački itd.

ah..da ne zaboravim..rezultat: milan - man. utd. 3:0 onako..baš nenapadački.. :D
seln

Post by seln »

veca_sa wrote:@seln

zar imas sta reci nakon komentara prije utakmice, mene bi bilo sramota sada i progovoriti
I sitni ulicni zicar moze pretuci boksera kojem su amputirane ruke...a ManU je sinoc izgledao bas tako, kao bokser sa amputiranim rukama. Ili imas obraza da kazes da je ista igra kao prije 8 dana? Da je ManU bio u formi od prosle utakmice, pa Milan ipak pobijedio...inshallah...ostalo bi mi samo da cestitam.
Ali ono.....vode 3:0 i zadrzavaju......
i u BiH je puno Cigana zahvaljujuci ratu postalo bogato...ali su ipak ostali Cigani. Tako i Milan...cigani bili, cigani ostali. I svi pehari ovog svijeta ne mijenjaju tu cinjenicu.
Post Reply