AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mumi80

#4676 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

I ja sam mislio kad su tu trampu napravili da je inter bolje prošao a ispade da smo mi profitirali:-) Pazzo je king

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
nedim81

#4677 Re: AC Milan

Post by nedim81 »

Da se ukljucim na temu omiljenog mi tima......U razmjenama izmedju Milana i Intera Inter je uvijek izvlacio deblji kraj jer nisu imali nos za prave igrace. Zadnja utakmica......Boateng jako dobar, Pazzini rijesio utakmicu, Abate jedan od najbrzih bekova ali ujedno i jedan od najglupljih i treba se papka rjesavati sti brze to bolje. 10 mil. i puna kapa....Samo nek mu daleko kuca od Milana. Mislio sam da ce vremenom napredovati i da ce na trenignu uvjezbavati centarsut ali izgleda da se definitivno od go... nemre pravit pita xD
nedim81

#4678 Re: AC Milan

Post by nedim81 »

Ovaj Niang je takva prevara od igraca kakvu fudbalski svijet nije vidio. Ajde ba mrsh iz Milana. Nisi ti dostojan tog dresa. Ja bih dao jedan gol u Seria A sa tom minutazom koju je on imao. Ima ocajan drigling da naglasim uvijek u desnu stranu kojeg su svi igraci procitali, los pas, osjecaj za gol nikakav. Jednom rijecju velika 0 i ne znam kako su mu skauti mogli prognozirati veliku karijeru. Cak se i sam osilio i izjavio da zeli biti bolji od Mesija ?! Ajde ba...........
mumi80

#4679 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Gdje je onda tek mjesto abateu:-) Flamini je zato king, jos jedna odlicna utakmica

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
mouton noir

#4680 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

Jel ovo vec 4:0? Hajd bar to trece mjesto je izgleda osigurano pa da gledamo Ligu Prvaka na San Siru i slijedece godine.
burgundy

#4682 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Mark Van Boss se penzionisao danas.Kratko je bio u Milanu,ali ostavio je veliki trag.Volio bih da se u buducnosti vrati kao trener Milana.

Igrao je za PSV,Barcu,Bayern al samo je plakao za Milanom.

Ova njegova tekma protiv Intera se ne zaboravlja
Jack Be Nimble

#4683 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Nikad ruznijeg dresa nisam vidio od ovog zlatnog :roll:
AmiĐa_Idriz

#4684 Re: AC Milan

Post by AmiĐa_Idriz »

Image
ultima_palabra

#4685 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Van Bommel jedno od najvećih đubradi u istoriji fudbala... otišao je baš u svom stilu, sa crvenim kartonom :roll:

Nego odakle priča da bi Allegri mogao napustiti Milan? Ove sezone je uradio odličan posao... veći je uspjeh u ovoj sezoni 3.mjesto, nego Scudetto prije dvije sezone... kad se sve uzme u obzir.
Arteta

#4686 Re: AC Milan

Post by Arteta »

ultima_palabra wrote:Van Bommel jedno od najvećih đubradi u istoriji fudbala...
Bilo ih je u ovom klubu Bogami jako puno. :D
burgundy

#4687 Re: AC Milan

Post by burgundy »

ultima_palabra wrote:Van Bommel jedno od najvećih đubradi u istoriji fudbala... otišao je baš u svom stilu, sa crvenim kartonom :roll:

Nego odakle priča da bi Allegri mogao napustiti Milan? Ove sezone je uradio odličan posao... veći je uspjeh u ovoj sezoni 3.mjesto, nego Scudetto prije dvije sezone... kad se sve uzme u obzir.
I ja sam to mislio sve dok ga nisam gledao iz utakmice u utakmicu.Pozicija na kojoj je Bommel igrao zahtijeva da se ide bez kompromisa,da nije tako ne bi imao karijeru kakvu je Van Bommel imao.Citanje igre je bilo mozda njegovo najjace oruzje,igrao je mozgom.Nadji mi ijednog kvalitetnog defanzivca koji nema ostre startove za crvene kartone.Ja znam koliko me pamcenje sluzi, Van Bommel je dok je igrao za Milan imao samo jedan crveni karton i tu u svom debiju za Milan,a njegovim dolaskom na polusezoni Milan je bio primio samo 7 golova to dovoljno govori kakvu je cvrstinu donio u ekipu.Meni je zao sto nije mogao ranije da bude igrac Milana.Allegri je dokazao da je vrlo dobar trener,njegov dobar rad sa mladim igracima je vidljiv i daje rezultate,medjutim od kad je u Milanu nikad nje bio miljenik Berluskonija.Berluskoni je poznat da voli ofanzivan napadacki i leprsav fudbal a to sa Allegrijem nema ovaj Milan.Allegri za razliku od Leonarda recimo shvata da Milan nema vise tu moc kada su u pitanju velike cifre za transfere,zadovoljava se time sto ima i nastoji od toga napraviti nesto,a ove godine je uradio odlican posao,poslije onakvog katastrofalnog starta Milana uspio je oporaviti ekipu prije svega na mentalnom planu.Allegriju ova sezona moze zavisiti ako u posljednjoj utakmici ostvari pobjedu i osigura Milanu mjesto u LP.Kiks bi znacio otkaz.
Last edited by burgundy on 13/05/2013 20:16, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#4688 Re: AC Milan

Post by Muhamed Đakmić »

Pa grub je bio i Gattuso pa nije bio đubre kao van Bommel, značajna je to razlika. Ili de Jong.

Gattuso je uvijek imao stila, kao i većina Italijana uostalom. Ovi Holanđani su generalno šupci :D
burgundy

#4689 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Sarajevo1946 wrote:Pa grub je bio i Gattuso pa nije bio đubre kao van Bommel, značajna je to razlika. Ili de Jong.

Gattuso je uvijek imao stila, kao i većina Italijana uostalom. Ovi Holanđani su generalno šupci :D
Gatusso je posebna sorta :D ja vece srce u zivotu nisam vidio,a bilo je i ima igraca.
burgundy

#4690 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Van Bommel je znao isprovocirati bilo kojeg igraca,a po meni to je umijece pocevsi od Ibre,Robinja i ovog na klipu,kako ga hinjski stipa :lol: .Van Bommel je bio inteligentan igrac,kako je samo znao sa sudijama 8-) .

MOSALJOZE

#4691 Re: AC Milan

Post by MOSALJOZE »

burgundy wrote:
Sarajevo1946 wrote:Pa grub je bio i Gattuso pa nije bio đubre kao van Bommel, značajna je to razlika. Ili de Jong.

Gatusso je posebna sorta :D ja vece srce u zivotu nisam vidio,a bilo je i ima igraca.
Srčanijeg,a RUŽNIJEG vidio nisam. :D
ultima_palabra

#4692 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

burgundy wrote:
ultima_palabra wrote:Van Bommel jedno od najvećih đubradi u istoriji fudbala... otišao je baš u svom stilu, sa crvenim kartonom :roll:

I ja sam to mislio sve dok ga nisam gledao iz utakmice u utakmicu.Pozicija na kojoj je Bommel igrao zahtijeva da se ide bez kompromisa,da nije tako ne bi imao karijeru kakvu je Van Bommel imao.Citanje igre je bilo mozda njegovo najjace oruzje,igrao je mozgom.Nadji mi ijednog kvalitetnog defanzivca koji nema ostre startove za crvene kartone.Ja znam koliko me pamcenje sluzi, Van Bommel je dok je igrao za Milan imao samo jedan crveni karton i tu u svom debiju za Milan,a njegovim dolaskom na polusezoni Milan je bio primio samo 7 golova to dovoljno govori kakvu je cvrstinu donio u ekipu.Meni je zao sto nije mogao ranije da bude igrac Milana.Allegri je dokazao da je vrlo dobar trener,njegov dobar rad sa mladim igracima je vidljiv i daje rezultate,medjutim od kad je u Milanu nikad nje bio miljenik Berluskonija.Berluskoni je poznat da voli ofanzivan napadacki i leprsav fudbal a to sa Allegrijem nema ovaj Milan.Allegri za razliku od Leonarda recimo shvata da Milan nema vise tu moc kada su u pitanju velike cifre za transfere,zadovoljava se time sto ima i nastoji od toga napraviti nesto,a ove godine je uradio odlican posao,poslije onakvog katastrofalnog starta Milana uspio je oporaviti ekipu prije svega na mentalnom planu.Allegriju ova sezona moze zavisiti ako u posljednjoj utakmici ostvari pobjedu i osigura Milanu mjesto u LP.Kiks bi znacio otkaz.
Pa bilo koji vala, eto ti samo iz Milana Ambrosini, ili od stopera Nesta i Maldini. Ali znao je dozirati startove i procijeniti sudiju... tako da za 90 minuta zasluži tri crvena, a dobije jedan žuti :D

Pa Berlusconi ako hoće napadački fudbal, onda treba i da odriješi kesu... Allegri pravi čitavu sezonu pitu od govana, doduše dosta mu je pomogao dolazak Bale.
Ms_Ranny

#4693 Re: AC Milan

Post by Ms_Ranny »

Sada nešto mediji pričaju da bi Modrić mogao doći u Milan,ajd može on i nekako,ali Pepe :shock: :roll: ,imamo problema sa odbranom,ali ima dosta boljih solucija od Pepea... :D

Forza Milan!
Jack Be Nimble

#4694 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Jos 45min ostalo da se ode za Evropu. Moze proci remi ako Fiorentina ne pobjedi sa 3 gola razlike ili vise, trenutno vode 3:0 :D

Ipak se ne gleda gol razlika tako da Milan treba pobjedu a da Fiorentina izgubi/remi.
Last edited by Jack Be Nimble on 19/05/2013 22:07, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#4695 Re: AC Milan

Post by BHF_Manijak »

Mogli biste ostati bez LP! :mrgreen: Bali se bas ne da ta LP nikako! :lol: :mrgreen:
ganjeta

#4696 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Tuberani :zzzz:

Evo ga i crveni :cry: .
ultima_palabra

#4697 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Bergonzi show :-)
Jack Be Nimble

#4698 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Igrac Siene dobio crvenjaka isto...ma i jesu za EL, nemaju sta puno traziti u LS.

1:1 penal, jos 8+ min

1:2 :D
area51

#4699 Re: AC Milan

Post by area51 »

Ja penala... :lol:
ganjeta

#4700 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Opaaaaaa :mrgreen: :thumbup: .
Post Reply