AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#4001 Re: AC Milan

Post by Logovan »

forzamilan wrote:Balotelli u reprezentaciji i City-u nije isti igrač
Baš se razlikuju ta dva Balotellija. :-) Velika razlika nema šta.... :lol:
forzamilan

#4002 Re: AC Milan

Post by forzamilan »

Znam da svi mrzite Balotellija samo zato što bez obzira kakvu god glupost uradio opet igra ispred našeg Dijamanta :)
Logovan

#4003 Re: AC Milan

Post by Logovan »

forzamilan wrote:Znam da svi mrzite Balotellija samo zato što bez obzira kakvu god glupost uradio opet igra ispred našeg Dijamanta :)
Ne mrzim ga zbog toga jer ne određuje on da li će igrati ispred našeg Edina, nego zato što misli da je vrhunski napadač, jedan od najboljih na svijetu. Ponekad misli da može osvojiti recimo zlatnu loptu ili trofej najboljeg strijelca. :lol:
On je fudbaler za cirkusa. Fino mu se odredi scena za cirkusa, šta i kako će raditi i raja će se lijepo smijati.
STB08

#4004 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Da su Rino ili Ibra još tu ne bih imao brigu za Balotelia, doveli bi oni njega u red. Ovako pitanje je da li sam Ambro može, mada piše se da i on šamara ove mlađe :D
Mendoza

#4005 Re: AC Milan

Post by Mendoza »

STB08 wrote:Da su Rino ili Ibra još tu ne bih imao brigu za Balotelia, doveli bi oni njega u red. Ovako pitanje je da li sam Ambro može, mada piše se da i on šamara ove mlađe :D
ne moze njega niko dovesti u red jer nije normalan.poremecen je totalno i on je ili za cirkusa kako neko rece ili za sanatorijuma.igrao je sa Zlajom malo u interu pa je opet sranja pravio.ni zanetti koji je njihova legenda nije mu mogao nista i mislim da mu niko ne moze nit hoce da se zamara s njim...budala klasicna koju onaj jos veci glupan mancini tolerise...
vazna

#4006 Re: AC Milan

Post by vazna »

Mendoza wrote:
STB08 wrote:Da su Rino ili Ibra još tu ne bih imao brigu za Balotelia, doveli bi oni njega u red. Ovako pitanje je da li sam Ambro može, mada piše se da i on šamara ove mlađe :D
ne moze njega niko dovesti u red jer nije normalan.poremecen je totalno i on je ili za cirkusa kako neko rece ili za sanatorijuma.igrao je sa Zlajom malo u interu pa je opet sranja pravio.ni zanetti koji je njihova legenda nije mu mogao nista i mislim da mu niko ne moze nit hoce da se zamara s njim...budala klasicna koju onaj jos veci glupan mancini tolerise...
Pricajte vi sta hocete ali ja bih ga volio vidjeti u Milanu.Mislim da ce se i on sa vremenom smiriti,a kada je koncentrisan na fudbal onda je odlican napadac
Mendoza

#4007 Re: AC Milan

Post by Mendoza »

vazna wrote:
Mendoza wrote:
Pricajte vi sta hocete ali ja bih ga volio vidjeti u Milanu.Mislim da ce se i on sa vremenom smiriti,a kada je koncentrisan na fudbal onda je odlican napadac

Problem je sto on u 99% slucajeva je glavom negdje drugo,ne na terenu.kazes s vremenom?sta treba da pravi incidente u klubu,klanove i da cekamo da dodje pameti itd. Mislim da je dovoljno teska situacija i bez njega
STB08

#4008 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Mendoza wrote:
Ne bih volio da ga dovedemo, ali sam uvjeren da bi kod nas bio stavljen pod kontrolu. Sve problematične igrače smo smirili, ne vidim zašto bi on bio izuzetak.
Oduvijek smo imali drugačiji odnos prema igračima od ostalih klubova
Muhamed Đakmić

#4009 Re: AC Milan

Post by Muhamed Đakmić »

Nije njemu 16 godina da ga treba smirivati, Messi je osvojio Zlatnu loptu s 22 godine, ovaj klošar je dao jedan gol za pola sezone.
STB08

#4010 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Nije sve u godinama.
Cassano je prije dolaska u Milan bio pravi buntovnik,pa se onda pravo smirio, istaj e priča za još X igrača.
Jednostavno u klubu vlada porodična atmosfera i ne sjećam se kada sam čuo da je neki igrač koji je otišao rekao nešto loše, čak što više većina govori da bi se rado vratili (počevši od Ibre pa nadalje)
Nocerino kralj :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=0LmoJGW__Vs
Ironman1921

#4011 Re: AC Milan

Post by Ironman1921 »

Balotelliju paše taj talijanski stil igre,gdje napadač ima odredjene privilegije u igri.Po meni,mislim da bi se ekspresno snasao u Serie A kad bi dosao,a samim tim bi postao i bolji igrac i najvaznije mirniji. :thumbup:
Mendoza

#4012 Re: AC Milan

Post by Mendoza »

Ironman1921 wrote:Balotelliju paše taj talijanski stil igre,gdje napadač ima odredjene privilegije u igri.Po meni,mislim da bi se ekspresno snasao u Serie A kad bi dosao,a samim tim bi postao i bolji igrac i najvaznije mirniji. :thumbup:
nek mu je sa srecom,nek' se snadje recimo u Juventusu ili Romi ili mozda i Napoliju...daleko mu kuca od Milanella bila...
Ironman1921

#4013 Re: AC Milan

Post by Ironman1921 »

Neznam sto se toliko plasite Balotellija,tko kaze da ce biti takav u Milanu,mozda ce Allegri ili neki drugi trener ako dodje na klupu Milana,da ce biti veci autoritet nego Mancini i da nece pustiti da radi sta hoce,pa ga smiri.I usprkos djetinjastom ponasanju,on je jos uvijek kvalitetan i talentiran napadac.A takvih igraca Milan nema mnogo.I jos jedna stvar,on je u Italiji bozanstvo,on,Gigi i Pirlo su odveli ovu Italiju u finale EP-a...
Ali da se vratimo Milanu:
Taljanski mediji pišu da Milan na kraju sezone ide u totalnu rekonstrukciju momčadi. Uprava smatra da ovi rezultati nisu na razini Milana, te se okreću prema mladima. Taljanski portal tuttomercatoweb.it napravio je listu igrača koji bi činili osovinu Milana od sljedećeg ljeta. Mattia Perin - vratar Pescare, na posudbi iz Genoe, čini se kao najvjerojatnije rješenje nakon Amelie i Abbiatija. Obrana, Mattia De Sciglio (Milan), Davide Santon (Milan je već kontaktirao menadžera ex Intera, sada u Newcastleu), Vlad Chirices (Rumunjska), Bruno Martins Indi (Feyenord) te Ricardo de Rhjin. Iz Italije se spominju još i Angelo Ogbonna iz Torina, Davide Astori iz Cagliarija te Marco Andreolli iz Chieva. Vezni red, Jorginho iz Verone oduševljava više klubova među kojima je i Inter, zatim je tu Riccardo Saponara iz Empolija već u suvlasništvu Milana, Ezequiel Schelotto koji je već povezivan s Milanom i Interom prošlog ljeta te Obiang iz Sampdorie, za kojeg imaju već borbu sa Juventusom isto kao i za igrača Cagliarija Nainggolan. Još neka imena su Franco Lodi i Kevin Strootman iz PSVa. Napad, najveći san Milana je sigurno Mario Balotelli koji je sve bliži izlaznim vratima iz Man Citya, zatim Ricardo Centurion, Nicolas Castillo, Niccola Bellomo iz Barija, Mattia Destro iz Rome te Mauro Iccardi iz Sampdorie.
SaPnA

#4014 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

ne bih ga vala ni ja volio gledati u milanu, vjeciti talenat :roll:
bosnianidiot

#4015 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Vraca li nam se to zlatni decko :shock:
Ne znam sta da mislim...nije to igrac koji je nekad bio, ali moze biti od koristi...

Radi 6 neponovljivih godina koje nam je priredio, svih titula i golova, i dresa sa brojem 22 kojeg ipak nisam zapalio nakon njegovog odlaska u Real (ljudski se nadati :D ), nadam se da se vraca :thumbup:
skenderija04

#4016 Re: AC Milan

Post by skenderija04 »

Mediaset tvrdi da se u svakom trenutku moze dogoditi objava povratka Ricarda Kake u Milan

http://www.tgcom24.mediaset.it/sport/ar ... atto.shtml
burgundy

#4017 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Kaka u Milan,da se hoce realizovati ovo :D U Madridu je u nemilosti Mourinha,a nije to igrac za grijanje klupe,za Modrica Kaka je izmislio fudbal.Kaka nece biti kao sto je bio prvih godina u Milanu,ali i dalje je bolji od trenutnih igraca Milana.Milanu treba istinski vodja a Kaka moze biti upravo to.Stariji i iskusniji,Kaka bi pomogao igracu kao sto je Shaarawy kojem je Kaka idol,da bude jos bolji igrac.Sa Kakom bi Milan dobio raznovrsnost u napadu i formacijama.Igrac koji zna prenijet loptu,koji zna kad treba poslat zadnji pas sa kojim se Milan dosta muci vec godinama,igrac koji zna kad sutirat prema golu.Eventualnim dolaskom Kake,Boateng bi bio prebacen u na desnu stranu veznog reda gdje mu je i mjesto.Stvarno zalosno je gledati Boatenga na poziciji ofanzivnog veznog,a frajer ne zna zadnji pas uradit kako treba.

Pregovori su zvanicni ,a sve je jos vise podgrijalo atmosferu Kakin jucerasnji dolazak u Milano,i izjava da bi se rado volio vratiti u Milan,jer je u Madridu nesretan,i prihvatio bi smanjenje plate.Sve je do Reala i Pereza i da li su spremni Kaku dat na posudbu.
skenderija04

#4018 Re: AC Milan

Post by skenderija04 »

burgundy wrote:Kaka u Milan,da se hoce realizovati ovo :D U Madridu je u nemilosti Mourinha,a nije to igrac za grijanje klupe,za Modrica Kaka je izmislio fudbal.Kaka nece biti kao sto je bio prvih godina u Milanu,ali i dalje je bolji od trenutnih igraca Milana.Milanu treba istinski vodja a Kaka moze biti upravo to.Stariji i iskusniji,Kaka bi pomogao igracu kao sto je Shaarawy kojem je Kaka idol,da bude jos bolji igrac.Sa Kakom bi Milan dobio raznovrsnost u napadu i formacijama.Igrac koji zna prenijet loptu,koji zna kad treba poslat zadnji pas sa kojim se Milan dosta muci vec godinama,igrac koji zna kad sutirat prema golu.Eventualnim dolaskom Kake,Boateng bi bio prebacen u na desnu stranu veznog reda gdje mu je i mjesto.Stvarno zalosno je gledati Boatenga na poziciji ofanzivnog veznog,a frajer ne zna zadnji pas uradit kako treba.

Pregovori su zvanicni ,a sve je jos vise podgrijalo atmosferu Kakin jucerasnji dolazak u Milano,i izjava da bi se rado volio vratiti u Milan,jer je u Madridu nesretan,i prihvatio bi smanjenje plate.Sve je do Reala i Pereza i da li su spremni Kaku dat na posudbu.
Kako cete ih raskuciti :lol: :lol: :lol: :lol: 67 prodajna cijena a vraca se dazba i jos Madrid placa pola ugovora. Celavci oko fudbala znaju tako-tako, ali oko para :D
burgundy

#4019 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Real je jednom dobro zajebao Milan kad su Redonda prodali Milanu za 25 miliona eura,a covjek u tih 4 godine odigrao 16 utakmica 2,5 godine non stop povrijedjen.Tako da je Milan sa Kakom isto to uradio Realu.Bez obzira na ove sukove Real i Milan su uvijek imali odlicne odnose.
ibizza

#4020 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Ja ne mogu da vjerujemd a ima onih koji se protive kakinom povratku.Ja sam siguran da bi Kaka ponovo postao TOP igrac.
skenderija04

#4021 Re: AC Milan

Post by skenderija04 »

burgundy wrote:Real je jednom dobro zajebao Milan kad su Redonda prodali Milanu za 25 miliona eura,a covjek u tih 4 godine odigrao 16 utakmica 2,5 godine non stop povrijedjen.Tako da je Milan sa Kakom isto to uradio Realu.Bez obzira na ove sukove Real i Milan su uvijek imali odlicne odnose.
Naravno. Ali i Fernando se ponio kao pravi gospodin. Ja se ne sjeam da je neko odbio pare dok je povrijedjen.
burgundy

#4022 Re: AC Milan

Post by burgundy »

skenderija04 wrote:
burgundy wrote:Real je jednom dobro zajebao Milan kad su Redonda prodali Milanu za 25 miliona eura,a covjek u tih 4 godine odigrao 16 utakmica 2,5 godine non stop povrijedjen.Tako da je Milan sa Kakom isto to uradio Realu.Bez obzira na ove sukove Real i Milan su uvijek imali odlicne odnose.
Naravno. Ali i Fernando se ponio kao pravi gospodin. Ja se ne sjeam da je neko odbio pare dok je povrijedjen.
Griznja savjeti valjda proradila,on je htio svaka cast od njega.Onyewu je bio zadnji slucaj u Milanu kad je htio da igra za djabe.
vazna

#4023 Re: AC Milan

Post by vazna »

ibizza wrote:Ja ne mogu da vjerujemd a ima onih koji se protive kakinom povratku.Ja sam siguran da bi Kaka ponovo postao TOP igrac.
Ako se Kaka vrati,Milan ce biti 50 % jaca ekipa nego sto je to trenutno.Tako da jedva cekam da i zvanicno kazu da je potpisao ugovor. :thumbup:
elmirčo

#4024 Re: AC Milan

Post by elmirčo »

volio bih da dodje, potrebna je konkurencija za skudeto.... :dance:
ganjeta

#4025 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Izgleda da je završeno, Kaka ponovu u omiljenom dresu :thumbup: .

Grande Milan!
Post Reply