AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jeff Bingham

#2376 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

Evo ga i treci :thumbup: Patooooo
Zgec Lezda

#2377 Re: AC Milan

Post by Zgec Lezda »

Koja golcina Ibre.

A Milan su super igrali protiv Barce. Vjerujem da ih mogu pobjedit ako se ponovo sretnu.
Jeff Bingham

#2378 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

4:0 :D de popustite ih malo :-D
ibizza

#2379 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Zgec Lezda wrote:Koja golcina Ibre.

A Milan su super igrali protiv Barce. Vjerujem da ih mogu pobjedit ako se ponovo sretnu.
Barsu da,al sudije ne :wink:
ganjeta

#2380 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Četri komada za poluvrijeme i kasnije opuštenko, treće mjesto na tabeli jer Udine imaju bolju gol razliku.
Ibra postigao 100. i 101. gol u Italiji, respect za ovog čovjeka :thumbup: .
Jeff Bingham

#2381 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

Steta sto ne pobijedi Napoli :) ali dobro je, nakon sranja na pocetku sezone Masina je u formi, i da nije jebenog sudije na utakmici protiv Fiorentine sad bi vec Milan bio izjednacen u vrhu. Ne sumnjam da ce za par kola i zasjesti na svoje prepoznatljivo prvo mjesto 8-)
oridjidji

#2382 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Gandalf wrote:Barca je bila desetkovana, a u odbrani su im bile alternativne alternative i opet ih Milan nije mogao pobijediti - istina dali su im dva gola, dugo boljeg gola od golčine Boatenga nisam vidio :thumbup: :thumbup: međutim Barca igra ofanzivno bez ikakvih kalkulacija - kako će Milan izaći na kraj sa ekipama koje će defanzivnije postaviti igru i kontrama i presingom sa sredine krenuti prema Nesti & comp.
pa bila bi to ljepa fudbalska predstava koja bi zavrsila remijem da onaj smrad od starka nije dao laganu podrsku barsi. on je puno prije zatvorio utakmicu nego barsa. milan je puno bolje odigrao prvo poluvrijeme, zadnjih 10 minuta toga poluvremena se pokazalo da se i barsa moze staviti u dzep. sansa za sansom, korneri, slobodnjaci masa prilika u jednoj koliko toliko ravnopravnoj igri. u drugom poluvremenu smo vidjeli dva gola, bolju igru barse, ali svakako i blagu sudacku pomoc, covjek im je svirao i sta treba i sta ne treba, nije dopustao musku igru i to je bila prevega u mecu, koji je svakako bio ljepotica od meca ovogodisnje rupne faze LP-a
bosnianidiot

#2383 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Jao Robinha :shock:
U dvije utakmice zaredom lik sa 3 metra uspijeva promasiti prazan gol, prvo protiv Barce a sad protiv Genoe...
Srecom ni jedan od ta dva promasaja nije nesto previse kostao Milan, ali covjek mora ozbiljno popraviti svoju koncentraciju pred golom :-)
beeri

#2384 Re: AC Milan

Post by beeri »

fatality

#2385 Re: AC Milan

Post by fatality »

Baudelaire wrote:A ko je Milanu falio iz udarne postave, osim možda Cassano? Barca je igrala sa kombinovanim timom, i opet je imala bolje šanse. Budimo realni, daleko je Milan još od tog nivoa. Naravno, uz drugačiju taktiku defanzivno bi se moglo bolje odigrati, ali isto tako, ofanziva bi trpila.

Malo zapažanje od sinoć. Robinho je po mom mišljenju trenutno u boljoj formi od Pata. Pata ubiše povrede i nedostatak konstante u igri, još uvijek nije ni blizu realizacije talenta koji posjeduje.
nako sto sam pogledao snimak zadnje utakmice protiv genoe uvjerio sam se da je pato sa jednom slomljenom nogom bolji od robinha. Pa covjek ne zna gola dati. Ogadio mi se od one utakmice protiv tottenham-a, nakon sto je propustio par 100%, pa onda protiv barcelone sad kad su igrali kuci, i evo protiv genoe je opet propustio da pogodi prazan gol. Cini mi se da sve osim gola moze pogoditi
LSD

#2386 Re: AC Milan

Post by LSD »

oridjidji wrote:
Gandalf wrote:Barca je bila desetkovana, a u odbrani su im bile alternativne alternative i opet ih Milan nije mogao pobijediti - istina dali su im dva gola, dugo boljeg gola od golčine Boatenga nisam vidio :thumbup: :thumbup: međutim Barca igra ofanzivno bez ikakvih kalkulacija - kako će Milan izaći na kraj sa ekipama koje će defanzivnije postaviti igru i kontrama i presingom sa sredine krenuti prema Nesti & comp.
pa bila bi to ljepa fudbalska predstava koja bi zavrsila remijem da onaj smrad od starka nije dao laganu podrsku barsi. on je puno prije zatvorio utakmicu nego barsa. milan je puno bolje odigrao prvo poluvrijeme, zadnjih 10 minuta toga poluvremena se pokazalo da se i barsa moze staviti u dzep. sansa za sansom, korneri, slobodnjaci masa prilika u jednoj koliko toliko ravnopravnoj igri. u drugom poluvremenu smo vidjeli dva gola, bolju igru barse, ali svakako i blagu sudacku pomoc, covjek im je svirao i sta treba i sta ne treba, nije dopustao musku igru i to je bila prevega u mecu, koji je svakako bio ljepotica od meca ovogodisnje rupne faze LP-a
Ma jašta...sudija i Barca, to je nerazdvojno izgleda :lol: ...pogotovu ovdje forumašima, to je omiljenja prica na ovom forumu a i inace....duševna hrana....garant je i Stark na platnom spisku Barcelone, mislim kad vec idete u te teorije zavjere....ozbiljniji ljudi se ismiju na takvu stupidariju.
Novi_Nick

#2387 Re: AC Milan

Post by Novi_Nick »

Ima li neko adresu gdje se preko interneta moze gledati utakmica u ligi sampiona: Viktoria Plzen - AC Milan

Unaprijed Hvala :-D
Jeff Bingham

#2388 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

http://www.sportlemon.tv/v-2/12/192/v-339348.html

;)

milan sa drugim timom, utakmica dosadna :)
BHF_Manijak

#2389 Re: AC Milan

Post by BHF_Manijak »

Ono sto Barca ili Arsenal izvde su drugi sastavi, a nikako ovo veceras Milanovo. :)
Jeff Bingham

#2390 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

BHF_Manijak wrote:Ono sto Barca ili Arsenal izvde su drugi sastavi, a nikako ovo veceras Milanovo. :)
Nego sta je?

Je li iko osim Robinha i Nocerina u prvoj postavi?
BHF_Manijak

#2391 Re: AC Milan

Post by BHF_Manijak »

Jeff Bingham wrote:
BHF_Manijak wrote:Ono sto Barca ili Arsenal izvde su drugi sastavi, a nikako ovo veceras Milanovo. :)
Nego sta je?

Je li iko osim Robinha i Nocerina u prvoj postavi?
Seedorf, Ambrosini, Amelia(vidim i protiv Genoe je branio, razlog iskreno ne znam pa mi ti reci), Silva takodjer igro protiv Genoe, jedino su bekovi hajmo reci strogi drugi sastav, ostalo je sve na granici. :)
Novi_Nick

#2392 Re: AC Milan

Post by Novi_Nick »

Jeff Bingham wrote:http://www.sportlemon.tv/v-2/12/192/v-339348.html

;)

milan sa drugim timom, utakmica dosadna :)
Hvala, za sada 2:0 za Milan :D

Evo i ja sam pronasao jednu adresu: http://www.firefoots.com/ch5.html

http://www.firefoots.com
Jeff Bingham

#2393 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

Abbiati je povrijedjen pa u zadnjih par utakmica brani Amelia. Seedorf i Ambrosini nisu u prvoj postavi :) A Silva je maloprije usao umjesto Nocerina, izgleda povreda :x

abbiatti
abate silva nesta zambrotta

nocerino van bommel aquilani

boateng

ibrahimovc robinho

to je prva postava, pa eto uporedi sa sadasnjim timom :)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#2394 Re: AC Milan

Post by Entropio »

:lol:

Seedorf? Pa to je najbolji igrač Milana već nekoliko godina. Čovjek nosi Milan. Kad on igra, igra i Milan. Reći da on nije prvi sastav je smiješno.
Jeff Bingham

#2395 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

:-) de bolan, koliko si ti utakmica milana pogledao u zadnje vrijeme? :lol:

i nemam ja sta govorit, pogledaj sastave.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#2396 Re: AC Milan

Post by Entropio »

Kad se kaže da igra drugi sastav, to znači da igraju igrači koji jedva dobijaju šansu da igraju; igraju samo kad se neko povrijedi i slično. Mislim da je Seedorf dao previše Milanu da ga svrstavaš u tu kategoriju.
Jeff Bingham

#2397 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

Ne, naravno da ga ne svstavam u takvu kategoriju. Za mene je pripadnik "drugog tima" onaj koji ne igra u prvom timu onda kada su svi zdravi i odmorni. Znaci samo je 11 prvotimaca :)
Jeff Bingham

#2398 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

Adriano Galliani confirmed “Milan have an agreement with Carlos Tevez and we’ve sent a proposal to Manchester City. He wants to join us.”

Ne svidja mi se ovo nimalo, sigurno ce prodati Robinha ili Pata :-?
ultima_palabra

#2399 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Pa ako prodaju Robinha, trebali bi se navijači Milana napiti od sreće :D
Jeff Bingham

#2400 Re: AC Milan

Post by Jeff Bingham »

ma Robinho fula prilike, ali doprinosi igri na puno drugih nacina ;) nije se slucajno njegov povratak od povrede skoro poklopio sa Milanovim ulaskom u formu :)
Post Reply